• Sibirski plavac
    5.7k
    Nisam gledao, kakav je bio jučer? Vidim da mu i neki portali u ocjenjivanju nastupa ekipe jučer pišu da je bio jedan od rijetkih koji je i odigrao nešto.
  • Droljo
    18.4k
    Probavao je nešto jedini. Nudio se i htio igrati. Pucao opasno. Kak su drugi izgledali bio super duper truper...
  • Jaro
    10.5k
    Za razliku od ostatka nije dobio poruku "Ko se potrudi, peder!"
  • miro
    6.9k
    Dobar je bio
  • Crni86
    12.4k
    jbga nije u whpp grupi
  • Dzoni
    1.6k
    Sasvim solidno odigrao jučer, šteta što su svi ostali oko njega igrali za totalni zaborav pa je i njegov performans malo pao u zaborav
  • ShanKu
    1.6k
    Mbuku i Stojković su bili dosta živahni i primjetljivi, ostatak ekipe neću komentirat
  • don
    14.1k
    Mbuku uopće nije loš igrač, ali je "žrtva" igrača na njegovoj poziciji, a on nije krilo.

ja ga nebi tako lako otpisa na lito, triba sačekat novog trenera i ako ga vidi u svom sustavu neka ostane.
  • miro
    6.9k
    To i ja cijelo vrijeme pričam, čovjek je polušpica i to jako dobra
  • dinon7
    1.9k
    Dobra izdanja zadnjih par utakmica.
    Želi se dokazati i mislim da s kontinuitetom može postati dostojan našeg dresa.
  • scooniepenn
    5.1k
    Mbuku ima jako dobru tehniku, dribling i udarac i na 10-ki ili drugoj spici bi bio jako koristan.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Prema trenutnoj formi, ako Baturina dobije u nadolazećim utakmicama treći žuti, on se svakako ističe kao prvi kandidat koji bi trebao upasti u prvih 11. Rog i Kačavenda su odigrali dosta slabo, vjerojatno je i do manjka kontinuiteta, ali to svejedno ne mijenja činjenicu da su bili poprilično ispod razine.
  • miro
    6.9k
    Mislim da ce u tom slučaju Stojković na Baturinino mjesto, a Mbuku na desno krilo opet
  • fakin
    981
    Kacavenda odigrao slabo? Pa imao je odličnu asistenciju. A rog dobiva tako malo sanse da nije imao ni vremena iskazati se
  • Droljo
    18.4k

Uvik kontra, takva sorta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.