• Jay
    1k
    Koliko je čovjek dobar kad ga pamtim samo po tom dresu i podjebavanju moćnog Šibenika.
    Nema šanse da mi na stol baciš milijun eura sjetit se imena i prezimena.

Fuj ta Gorica stvarno, treba ih pregazit idući tjedan.
  • Dzoni
    1.1k

Evo objavljeno na Instagramu Gorice da je raskinut ugovor s njima dvojicom
  • Paggini
    44.8k
    Ovaj Erceg je kriptonit za te turbotovare, sve mi se čini
  • NitkoBitan
    25.3k
    Raspad u pravom trenutku, i nas krenulo!

Tko ce im sad nabrijat ekipu protiv Dinama? :fear:
  • Pacho
    488

Saptac magarcima
  • Hnlovac
    1.8k
    Sad lijepo čekamo gubu da kiksa.
  • gaTeDZG
    856
    Uskrsnuli smo, vjerujem ne prekasno, ovaj kraći vikend će kiksati bar jedan od vodećeg dvojca i najveći blagdan nam dodatno uljepšati.
    U to vjerujem baš onako kako opet počinjemo izgledati, dinamovski, s gardom i mentalitetom pobjednika jer to i jesmo. Ništa drugo me ne zanima i ne želim čuti, koliko god bilo (ne)realno i što god da smo prošli ove sezone.

Korak po korak... A što kad uspijemo? Vidimo se na trgu.
  • vjeko1701
    13.7k
    Raspad u pravom trenutkuNitkoBitan

Jel, sasvim slučajno.
  • fakin
    359
    u zadnjih 10 utakmica Dinamo dijeli prvo mjesto sa slaven belupom s 20 od mogućih 30 bodova.
  • Jay
    1k
    Jel, sasvim slučajno.vjeko1701

Već su počeli vidim - neobičan tajming, oslabili se pred Dinamo.
    Sutra uz jutarnju kavu čitamo kako je Erceg rekao da se mora pustiti Dinamu, a dva hrabra borca za pravdu su rekli ne, ne može! I onda je došao Sanjin i naredio Gorici da ih ukloni iz ekipe.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    U slučaju da nam oba konkurenta kiksaju, što uopće nije nerealno, mi ostajemo na -3 i -4, a ako bude tako, mislim da im više nema spasa. Istra neka ponovi utakmicu kao protiv nas, a Varaždinci isto, samo neka i zabiju još jedan više nego protiv nas :)
  • vjeko1701
    13.7k
    Samo polako. Cijelu sezonu se pišu kalkulacije kad bi mogli smanjiti, kad ćemo preuzeti prvo mjesto...Idemo se brinut oko svojih utakmica i nek oni razmišljaju o nama. Brzo će međusobni dvoboji.
  • bbb medimurje
    3.9k
    Danas zbog oklade moram na istok u varazdin
    Kak to prezivjeti....
  • Ivanmtk
    1.3k
    Ključno kolo za nas. Trebaju nam kiksevi i Hajduka i Rijeke. U suprotnom ko god od njih dobije postat će ogroman favorit
  • NKDZ86
    3.5k
    doći u dinamo majici i nebus ni vidio tribinu ni tekmu .
    ne bi bio u tvojoj koži, nema šansone da bi išao. em me ne zanimaju, em mi se gade, em ih ne mogu gledat, al moje mišljenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.