• ŽacZgb
    273

I trener tovar :rofl:
    Kaj više tovara leti iz Gorice,to bolje. Pogotovo ovih ultra tovara.
  • Jay
    1.6k
    Koliko je čovjek dobar kad ga pamtim samo po tom dresu i podjebavanju moćnog Šibenika.
    Nema šanse da mi na stol baciš milijun eura sjetit se imena i prezimena.

Fuj ta Gorica stvarno, treba ih pregazit idući tjedan.
  • Dzoni
    1.4k

Evo objavljeno na Instagramu Gorice da je raskinut ugovor s njima dvojicom
  • Paggini
    51.4k
    Ovaj Erceg je kriptonit za te turbotovare, sve mi se čini
  • NitkoBitan
    27k
    Raspad u pravom trenutku, i nas krenulo!

Tko ce im sad nabrijat ekipu protiv Dinama? :fear:
  • Pacho
    1.2k

Saptac magarcima
  • Hnlovac
    2.2k
    Sad lijepo čekamo gubu da kiksa.
  • gaTeDZG
    1.5k
    Uskrsnuli smo, vjerujem ne prekasno, ovaj kraći vikend će kiksati bar jedan od vodećeg dvojca i najveći blagdan nam dodatno uljepšati.
    U to vjerujem baš onako kako opet počinjemo izgledati, dinamovski, s gardom i mentalitetom pobjednika jer to i jesmo. Ništa drugo me ne zanima i ne želim čuti, koliko god bilo (ne)realno i što god da smo prošli ove sezone.

Korak po korak... A što kad uspijemo? Vidimo se na trgu.
  • vjeko1701
    15.4k
    Raspad u pravom trenutkuNitkoBitan

Jel, sasvim slučajno.
  • fakin
    838
    u zadnjih 10 utakmica Dinamo dijeli prvo mjesto sa slaven belupom s 20 od mogućih 30 bodova.
  • Jay
    1.6k
    Jel, sasvim slučajno.vjeko1701

Već su počeli vidim - neobičan tajming, oslabili se pred Dinamo.
    Sutra uz jutarnju kavu čitamo kako je Erceg rekao da se mora pustiti Dinamu, a dva hrabra borca za pravdu su rekli ne, ne može! I onda je došao Sanjin i naredio Gorici da ih ukloni iz ekipe.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    U slučaju da nam oba konkurenta kiksaju, što uopće nije nerealno, mi ostajemo na -3 i -4, a ako bude tako, mislim da im više nema spasa. Istra neka ponovi utakmicu kao protiv nas, a Varaždinci isto, samo neka i zabiju još jedan više nego protiv nas :)
  • vjeko1701
    15.4k
    Samo polako. Cijelu sezonu se pišu kalkulacije kad bi mogli smanjiti, kad ćemo preuzeti prvo mjesto...Idemo se brinut oko svojih utakmica i nek oni razmišljaju o nama. Brzo će međusobni dvoboji.
  • bbb medimurje
    4k
    Danas zbog oklade moram na istok u varazdin
    Kak to prezivjeti....
  • Ivanmtk
    1.4k
    Ključno kolo za nas. Trebaju nam kiksevi i Hajduka i Rijeke. U suprotnom ko god od njih dobije postat će ogroman favorit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.