• austrijanac
    6.4k
    Inače su oni i privatno prijatelji, ništa čudno...
  • Simba
    55
    Hajduku će udruga NH i Grad jednostavno zajmove pretvorit u kapital i povećati svoje udjele u vlasništvu. Sumnjam da bi se ikada išlo u naplatu tih potraživanja od strane Grada ili udruge. Veći problem im je jer moraju prodati sve što imalo vrijedi, a tako do dodatne love iz EU natjecanja neće doći. Mislim, neće no ovako, tak da im je zapravo svejedno. Kada ne budu imali nekih kolaterala za zajmove od banke i strani vlasnici prisile banke da idu u naplatu onda bi moglo biti sranja. Svi ostali kojima Hajduk duguje neće pokretati procese naplate nikada.
  • Ivdzo11
    6k
    Sve cu boldat da se dobro vidi :grin:

Prva su 'obaveze koje su povezane s transferima igrača – faktoring', što je 2023. godine bilo 0 eura, dok je 2024. čak 6.175.000 eura. Nije potrebno biti numerički čarobnjak da bi se zaključilo kako Hajduk jednostavno nije mogao čekati novac od Tottenhama za Vuškovića pa su faktoringom prikupili novce prije dospijeća da pokriju dio dugovanja. A, onda dolazimo do još jedne zanimljive vijesti, a to je dug prema bankama. Koji je također narastao. I to s 1.819.763 eura na 5.124.513 eura!

Ukratko, na dan izvještaja nepodmirena dugovanja prema zaposlenicima iznose nešto više od tri milijuna eura. Transparentnosti radi – 3.026.474 eura. I tu onda dolazimo do jasne dihotomije – Ivan Bilić na Novoj TV i Ivan Bilić u financijskom izvještaju, tko govori 'pravu' istinu? Jer, jedno i drugo ne ide... Nismo sigurni je li to uopće potrebno naglašavati, ali financijsko izvješće nije zafrkancija kojeg se može tumačiti kako kome u datom trenutku odgovara. Za ispravnost istog dokumenta Uprava odgovara. Zakonski. To je, pretpostavljamo, svima jasno...

Transfer Vuskovica: I sve u redu, ne vidi se kao transfer, a to što su potraživanja prodana i što je iskorišten (veći) dio novca? To ćemo se praviti da se nije dogodilo? Ili ne smijemo to reći naglas?

Sad, hoćete li se sa stola dignuti s osmjehom od uha do uha ili pak u vidnoj depresiji, ovisi samo o tome za koga navijate, premda je svima, ali baš svima, jasna jedna stvar – sitaucija u kojoj se nalazi Hajduk nije izazovna, već jako ozbiljna. I možebitno prilično problematična.

• NVKOD
    4.3k
    Godina je 2047. Gubitak Hajduka je velik, a predsjednik Ivan Bilić smiruje tenzije: "Nema panike, još nismo proknjižili transfer Vuškovića"...
  • Jaro
    9.7k
    Ovaj "zadnje naplativi kredit" je NH od pocetka komunicirao kao otkup dionica od grada, a kako je hajduk dd, onda nemre bit i udruga gradjana, pa se ljudi uclanjuju u nh, ovi daju lovu u klub u obliku pozajmice, a kad cifra naraste do iznosa potrebnog za otkup paketa dionica od grada - obrisat ce se dug, a nh ce dobit dionice... dakle, svake godine ce ta cifra rasti za 2-3 milje eura kolko vec skupe od clanarina i bok... oni su sa 2 poteza ovu sezonu mogli bit na nuli - da su prosli ruzomberok i ko je bio poslije i da su prodali latvijca kad su imali ponudi od 5-7 milja... jbg, uspjeli su zasrat i jedno i drugo...
  • Toni90d
    1.5k

Neka zaseru i ovo ljeto isto. Posrali su se na svoj kolaps pardon kodeks, koji su svima nabijali na nos. Politika i menadžeri im kolo vode pod klubu.
  • don
    12.3k
    Ja sem Varaždinec, Varaždinec,
    Domovine sin.

Imal jesem sto jezer, pa mi ih negdo 'zel!
    Domovine sin.

Domovine sin.

Imal jesem jen škrlak, puhnul veter, 'zel ga vrag!
    Domovine sin.

Domovine sin.

Imal jesem jen kaput, krpal sem ga tristo put!
    Domovine sin.

Domovine sin.

Imal jesem jen štacun, pak sem 'z njega zletel vun!
    Domovine sin.
  • Blueshadow86
    3k
    E, tako... suvereno smo riješili ovo kolo.
    Sada neka tovari i Riječani drže gaće. Vrijeme je za kiks.
  • ŽacZgb
    201

Sorry ekipa ak je ovo bilo,već sam par puta naišao na info da su Maloča i Radoševć izbačeni iz Gorice nakon šore sa Ercegom,a nikak da link ostavim.

Ak trač nije istina,brišite :sweat:
  • Jay
    1k
    Misliš na Radoševića iz Istre ili ima Gorica nekog?
  • Mr Anderson
    11.3k
    Pa Radošević je ozlijeđen već neko vrijeme, ligamenti.
  • Blueshadow86
    3k
    Misliš na Radoševića iz Istre ili ima Gorica nekog?Jay

Božidar Radošević, golman Gorice.
  • Jay
    1k

Ahaa, sad ima smisla.
    Znači tri tovara u tučnjavi, dva izbačena iz ekipe? Neloše.
    Samo što Maloče nema u ekipi od kraja siječnja, al ajde
  • ŽacZgb
    201

Ima Gorica golmana kaj Livajin dres po klubu nosi.
    IMG-9828.jpg

@Mr Anderson Ispričao sam se unaprijed ak napisano nije istina :lol:
  • ŽacZgb
    201

I trener tovar :rofl:
    Kaj više tovara leti iz Gorice,to bolje. Pogotovo ovih ultra tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.