• Mr Anderson
    11.3k
    Mislim da je Kovačeviću potrebna još jedna stepenica prije kluba kao što je Dinamo, neki klub koji je u gornjem dijelu tablice i u kojem nije toliki pritisak kao u Dinamu.
    Nešto kao BiH liga u vidu Zrinjskog(ako ne osvoje ligu,taman da naprave restart kadra), Sarajeva (ako Zekić ne uspije kup uzeti) pa čak i Veleža/Želje.
    Godinu-dvije u nekakvim takvim ekipama i onda u Dinamo.
    Peškaman

Kakva još jedna stepenica? U BIH ligi? Čovjek je vodio dvije ekipe u HNL-u i usprkos prosječnom kadru pokazao da zna stvoriti igru i podići igrače. Mi nećemo dovesti trenera koji je uspješno vodio jače ekipe od Dinama. Netko je napisao da nije za Kovačevića jer ne želi trenera koji bi se učio na Dinamu. Svašta, on je dokazao da je već puno toga naučio, nije neki početnik.
    Iako, moj favorit je Jovičević, ali nebi bio nesretan da to bude i Kovačević.
    A što se tiče Bišćana, hvala Bogu da je odbio ako ga je Zvone uopće zvao. Bio mi je drag ko igrač, ali za trenera Dinama je malo pretulav.
  • Marley
    3.7k
    pa nitko ga ne vriđa/govori loše o njemu osobnodon

Beskrvni beskicmenjak i sl., to nije dovoljna uvreda :smile: ?
  • Noel
    10.7k
    Osobno odmah bi Kovačevića uzeo. Kod Jovičevića mi je problem njegov prvi mandat no vidim da vlada manje više oko njega konsenzus na zoni i nema nekih prevelikih zamjerki na njegov dolazak. Kovačević/Jovičević mislim da obojica su dobar odabir.
  • Droljo
    14.8k
    Netko je napisao da nije za Kovačevića jer ne želi trenera koji bi se učio na Dinamu. Svašta, on je dokazao da je već puno toga naučio, nije neki početnik.Mr Anderson

E baš budemo vidjeli jel bude vodio celtic, basel, feyenoord, spartu, betis, olympiakos ili takav neki klub u životu.
  • Mr Anderson
    11.3k
    E baš budemo vidjeli jel bude vodio celtic, basel, feyenoord, spartu, betis, olympiakos ili takav neki klub u životu.Droljo

Jebe mi se bude li, ako slučajno dobije priliku u Dinamu i pokaže se dobar, može poslije voditi i NK Bednju.
  • Laugreano
    3.8k
    Pitanje je jedino ako je takva glava da se moze nosit s pritiskom u dinamu. Ako je, je, ako nije ne pomogne tu ni dvije stepenice
  • Peškaman
    6.6k

Slažem se da imam visoko mišljenje o ligi ali sam mišljenja da neki imaju i prenisko mišljenje.
    Tičinović uopće nije u top3 igrača lige,možda po Sofi ali ovako samo iz glave mogu reći par igrača boljih(Kulašin,Vuković,Meijers,Surdanović,Guliasvhilli,Bubanja,Gojković).
    A gledaj, Bilbiji jednostavno odgovara ova liga, posebno prošlih godina kada je njegov tim bio dominantan i kada je Zrinjski imao prejak vezni red/igru za bilo koju ekipu u ligi.
    U zadnjih godina infrastruktura je unaprijeđena i vide se rezultati, pogotovo u Europi (Zri&Bor).
    Borac je ove godine došao do 1/4 KLe,izbacio Olimpiju koja je nakantala Rijeku, remizirali s Panatom, dobili LASK,APOEL.
    Zrinjski dobio AZ,remizirali s Aston Villom kući,u gostima u zadnjim minutama kapitulirali, igrali al-pari sa Slovanom...
    Ne kažem da je to neki 'wow' uspijeh ali nije ni toliko loše kad se usporede uspjesi hrvatskih klubova (izuzev Dinama) u Europi zadnjih godina.

S razlogom postoje stepenice, netko je sposoban s prve stepenice skočiti na treću,četvrtu, netko nije nego je potrebno postupno prelaziti.
    Daj Bože da budem u krivu i da čovjek napravi rezultat već sljedeće godine s Dinamom, prvi ću skinuti kapu.
  • OsamŠest
    4.8k
    Mario Kovačević nije trener za Dinamo.
  • Neron53
    1.5k
    Mozda nisu prepoznati previse u domacoj javnosti ali eto, mozda da promislimo o Ivanu Vuletiću ili Kristijanu Rubiniću.....
  • dzis
    1k
    hajdukovac ali bobanov prijatelj Bilic?
    Ovi dolje bi ga razapeli
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Svi se naložili na novinarske članke kako Boban samo hr trenera želi. Ljudi ,pa niko ne zna šta i kako Boban razmišlja. Za sad ima vremena odvagati, nema žurbe . Perković je tu i ako bog da u sreća junačka pa čovjek okrene ovu situaciju i osvojio prvenstvo onda on treba i ostati kao trener . Svašta se može dogoditi
  • Olmic
    4.4k
    slazem se. One season wonder, takvih ima koliko hoces
  • Pacho
    487

Odlican izbor ukoliko bi bio voljan doci
  • Olmic
    4.4k
    Ako mora bit hrvat onda bi moj izbor bio ovim redom

1. Terzic
    2. Jovicevic
    3. Bilic
  • PlavoProljece
    10
    Bilić pobjednik na anketi SN za novog trenera Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.