• LA BOMBA
    21
    Kod Bišćana meni je vrlo upitno njegovo prepoznavanje talenta i izbor igrača.

Sjećam se kad je bio u Olimpiji gurao je neke igrače iz kojih nije bilo ništa, a na klupi je držao mlade talente kao Vombergara koji je sad jedan od najboljih napadača u argentinskoj ligi i čak je i Bišćanu spasio prvenstvo sa klupe sa golom u Mariboru.

Kao netko tko prati Olimpiju i slovenski nogomet, od trenera koji su bili u Olimpiji i mogli bi biti kandidati za Dinamo. 1) Riera 2) Sanchez 3) Bišćan. U ovom redu. Španjolci daleko najbolji.
  • Dadox
    156
    Ukoliko idemo u reciklažu onda bi radije Jovičevića od Bišćana.
  • Neznam
    17
    da je realna opcija bio bi oduševljen, al bojim se da niš od toga. Manje više je svugdje radio dobar posao, čak je WBA, prosječnu ekipu u championshipu, uveo u PL.
  • Krizy
    54.5k
    Nikada mi neće biti jasno dodavanje Prosinečkog u skoro svaku anketu.
    Nikakav trener, smiješno je da se uopće spominje.
  • Crusades
    15.7k
    Baš... lik nije apsolutno nigdje napravio išta relevantno da bi ga se i pomislilio razmatrat kao opciju. A još je i bio trener cigana. Takvi nam na klupi ne trebaju.
  • hb1
    54
    Sto se tice hnla ne bih nikog razmatrao u obzir tko nema iskustva u postavljanju momcadi kojoj je cilj 2+ bodova u prosjeku u ligi i tko to nije znao ostvarivati.
    To je ono sto nam je primarno u hnlu, napadački nogomet i kontrola na terenu 85% vremena svih utakmica.
    Sto se tice lige prvaka, nisam pametan kako to posloziti.
  • emilperska
    9.5k
    Sandro Perković pobjeđuje preostalih 7, osvajamo naslov i on ostaje trener do daljnjeg :cool:

P.S. Od 2018. Biščan je uz Cannavara naš najgori trener bio koliko god ga svi mi gotivili kad se sve zbroji i oduzme. Jednostavno to je jedno mračno razdoblje za nas i upravljački i igrački. Imao je u kadru Livija, Ivanušeca, Šutala, Baturinu, Petkovića, Mišića i izgledali smo odvratno i taktički i trkački. Osobno ga ne želim tako skoro u Dinamu jer usprkos tome što mislim da je solidan trener, on nije trener graditelj i stvaratelj. To što je netko rodom iz Zagreba ili je 2014. sudjelovao u nekim incijativima ne znači da je trener za Dinamo kakav mi želimo..
    Ipak, ako je Boban naumio baš njega ništa i nitko ga u tome neće spriječiti i treba se onda nadati najboljem..
  • Zg123
    1.5k
    Prosineckom ne bi dao da vodi veterane, a kamoli bilo koji profesionalni sportski klub. Cudi me kako uopce moze naci neki posao s obzirom na trenerske (ne)uspjehe
  • vlatkomarkovic
    760
    Unatoč tome po jednom se pljuje i sa zgražanjem se gleda na njegov mogući drugi mandat u Dinamu, a drugog se uzdizalo u nebesa,Sibirski plavac

Ja se ne sjećam da je itko ikada uzdizao Cacica u nebesa. Nit se sjećam da je itko ikada govorio Biscanu da je tv serviser.

Na stranu simpatije ili ne simpatije, realno Biscan nema bolji CV od Prosineckog, ako izuzmemo Dinamo. Ne kažem da sam za njega, samo kažem s obzirom na neke kandidate na koje se nitko ne žali, realno ima bolji CV od većine njih.

Mislim da ljudi zaboravljaju ovo.
    https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/biscan-poslao-poruku-upravi-sad-je-vec-kasno-prije-mjesec-i-pol-trebali-smo-imati-igrace---797143.html

Kasnije s losijom ekipom Jakir ipak digao naslov. Također i nezalusuzeni poraz od Hajduka, ali provlačenje u super kupu, bod s Goricom. Nije to bilo tako bajno, nisam osobno fan Biscana tako brzo opet u Dinamu i on trenutno ima posao. Takoder ne vidim niti jednog hrvatskog trenera koji je dovoljno dobar za Dinamo, a da nam je trenutno dostupan. Eventualno, ako je Bobanov poziv dovoljno dobar argument Terzicu da kaže dolazim.

Mislim da je najrealnija opcija ipak opet stranac. Očekujem da će nam Boban otvoriti neka vrata koja inače nikako ne bi mogli sami otvoriti.
  • Odani Zgd
    353
    Trener Dinama će biti čovjek koji je sjedio u busu dok su igrači s navijačima slavili na Macoli.Čovjek bez emocija....
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Nek nam Zvone dofura na ljeto Modrića i don Carla zajedno s njim, i neka igre počnu. Konkurencijo, što ste bili u borbi za naslov, bili ste. Dogodine će se drukčija priča vrtjeti. :cool:
  • Praskaton
    4.2k
    Sopić likes this.
    A bome i bivši njegov pomoćnik Đalović je počeo u zadnje vrijeme prigovarat sucima i skakat. Da njega onda uzmemo na ljeto ukoliko Rijeci donese dvostruku krunu?
    Sibirski plavac

Pa nije da je ta aktivnost u vođenju utakmice jedini uvjet al je jako bitan segment.Bit taktičan i znat kad treba stisnut suca,podignut momčad.
    Igor mi je jedan od dražih igrača bio i kao lik mi je skroz ok al nije za trenera Dinama,još.
    Uz užasno vođenje utakmice tu je i upitna fizička sprema.Ne znamo kako to izgleda unutar svlačionice,možda ga ekipa slijedi al njegov stav prema vani je loš.

Nemamo baš puno izbora među domaćim trenerima.Ili su nedostupni ili nedovoljno kvalitetni.Ako ne osvojimo prvenstvo imamo opciju rebulidinga ekipe i to povjerit mladom treneru koji potencijalno može izrasti u vrhunskog za malo novca.
    Ili ono što nas vjerujem većina priželjkuje napokon odriješit kesu i dovesti nekoga tko ima inozemnog iskustva i neke uspjehe iza sebe.Trener i SD stranci po meni a igrački kadar gledat da bude što više Hrvata ili igrača sa našeg govornog područja.
  • vlatkomarkovic
    760
    Baš... lik nije apsolutno nigdje napravio išta relevantno da bi ga se i pomislilio razmatrat kao opciju. A još je i bio trener cigana. Takvi nam na klupi ne trebaju.Crusades

Stari ti imaš sliku Vucica na profilnoj. Covjek je digao kup sa Zvezdom koja je tad bila al pari Hajduku prije Livaje. S Kayserijem je izjednačio najbolji povijesni rezultat kluba, a preuzeo ga u zoni ispadanja. S Azerima je napravio povijesni rezultat i nas zajebao. Mislim kažem ne vidim ga u Dinamu, a čemu pljuvacina po čovjeku? Covjek nije top trener, ali cemu pljuvacina po legendi kluba i reprezentacije. Tu ima dosta ljudi koji su prije nekoliko godina pljuvali po Bobanu pa sada pišu traktate o tome kako ga vole.
  • Krizy
    54.5k
    Na stranu simpatije ili ne simpatije, realno Biscan nema bolji CV od Prosineckog, ako izuzmemo Dinamo. Ne kažem da sam za njega, samo kažem s obzirom na neke kandidate na koje se nitko ne žali, realno ima bolji CV od većine njih.vlatkomarkovic

Po čemu?
    Bišćan je napravio dobar posao u Rudešu, Olimpiji i Rijeci.
    Prosinečki je dobar posao napravio samo u srpskom državnom klubu, a osim tu, samo se još u Kayserisporu zadržao duže od 20 utakmica.
    Prije 11 godina se zadnji put zadržao u jednome klubu više od 20 utakmica.

Nikakav CV
  • Tom Hanks
    3.7k
    Stari ti imaš sliku Vucica na profilnojvlatkomarkovic

Ozbiljno ne kužiš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.