• Zagreb1992
    2.2k
    reća neće pomaziti kao danas.Toni90d

Koliko sam puta to čuo pa na kraju ih posere haha ..Gorica bi nama mogla biti zajebana ..dosta su dobri u zadnje vrijeme i bore se za ostanak..svašta će biti još tu
  • emilperska
    9.5k
    Kiks u Varazdinu kakav god i nasa pobjeda protiv raspalog Šibenika bi bilo čudo za nas. Dosli bi do -4 u dvokoraku sto se nakon onog masakra pod Fabiom činilo kao SF.
    Za Rijeku me boli kurac, nek pobjeđuju dok mi ne stignemo jogurt, a poslije cemo vidjet da li se to da stic ili ne..
  • Klenx
    7.3k
    ovim golom u 98. minuti hajduk je otišao na utakmicu više, odnosno trebaju kiksati u 3 kola do kraja, ako mi sve dobijemo.fakin

Kakva ti je to matematika?
    Prije ovog kola uz sve naše pobjede smo trebali 3 kiksa Hajduka (pod kiks računam X, ne vjerujem da će masovno gubiti).
    Nakon ovog kola uz sve naše pobjede trebamo 2 njihova kiksa.
    Znači jedan kiks smo bliži.
  • NB86
    16.4k
    Btw, daj IG od ove butre, financiram joj odlazak na sve tovarske utakmice do kraja sezonePaggini

Sto posto je jedna od ovih koji su izasli ranije, zato je hajduk i dao gol, svakako joj napomenite da ne izlazi prije sucevog zvizduka sljedeci put
  • rioda
    7.9k
    Mi moramo do dvije pobjede, ni Hajduk ni Rijeka vrlo vjerojatno neće imati 6/6 u dva kola. A onda međusobni obračuni...

Osijek nam može biti dobar saveznik, nadam se da će se skockati, ipak im lagano gori pod nogama...
  • fakin
    276
    Kakva ti je to matematika?
    Prije ovog kola uz sve naše pobjede smo trebali 3 kiksa Hajduka (pod kiks računam X, ne vjerujem da će masovno gubiti).
    Nakon ovog kola uz sve naše pobjede trebamo 2 njihova kiksa.
    Znači jedan kiks smo bliži.
    Klenx

ponavljam, golom u 98. minuti i osvajanjem boda stvorili su razliku 3 utakmice između nas. da nisu primili taj gol bio bi dovoljan poraz u derbiju i još jedan poraz da budemo boljih od njih. ovako zbog tog gola moraju imati još jedan kiks više nego da ga nisu primili.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Trebalo nam je dva poraza hajduka uz nasu pobijedu. Sad nam jos uvijek treba dva kiksa uz nasu pobijedu. Samo sto bi sad bilo dovoljno jedan x i poraz. Velika steta je za taj bod. Ali bolje i to nego nista.
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Osijek nam može biti dobar saveznik,rioda

Osijek ne može pomoći ni sam sebi, a kamoli nama. Ljudi izgledaju gore od Šibenika i Gorice i samo onaj niz od 7 utakmica bez poraza tamo u drugom krugu prvenstva ih spašava da ne ispadnu iz lige.

Više nade polažem u standardnu uvijek neugodnu Goricu i Varaždin doma nego u Osijek bilo gdje u ovoj galaksiji.
  • rioda
    7.9k
    - Zajeca sam upoznao prije 20-ak godina, ali ono što mislim o njemu nije za ovu emisiju, nego neku u kasnijem terminu - rekao je Vejić

A što misli o Biliću?
  • austrijanac
    6.4k
    Jebala ih smeća koja dovode u te emisije.
  • Crusades
    15.7k
    Smeće tovarsko.
  • miro
    6.2k
    tovarski smrad, ali i velika kukavica, koja ovako nabaci jednu kvalifikaciju i sakrije se. Nadam se da će ga netko od naših bar prozvat za ovo
  • Ali
    2.6k

Nisi citao sa razumijevanjem !

Ja tvrdim da ovakvi ni Hajduk ni Rijeka nece osvojiti vise od 13 bodova do kraja ! I iza toga stojim 100% . Evo Istra ce otkinuti i hajduku i rijeci u narednih deset dana 4 boda,2 i 2 minimum
    Ali nisam siguran da cemo mi uzeti 21.
  • Dudu24
    279

Na poluvremenu ju je kamerman snimio, nisam htio ništa komentirat da ne zacopram. Poslat ću ti profil u inbox
  • Ruki93
    31
    Kao što je hajduk sad izjednačio tako je isto lokomotiva protiv njih u drugom kolu, jednostavno to je sport. Ne mogu se previše žalit na sreću s obzirom na to kako mi igramo ove sezone, ali ako se dobije sve do kraja vjerujem da će bit dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.