Ako može netko objasniti ovo s Ilijom Lončarevićem. Kako je Ferenčina u prošlom kolu mogao biti trener Lokomotive u zapisniku, a danas nije mogao? — Izet Hajrović
Luzerski grad, luzerski klub, luzerski mentalitet. — Fabercaster
Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu...... — Dudu24
Mi i dalje sami odlučujemo o prvenstvu. — Ali
mi igramo prvi, već u četvrtak u Šibeniku. Ako pobijedimo, ovima će pritisak biti do jaja. — Blueshadow86
Ako ne pobjedimo Šibenik koji je uvjerljivo zadnji čemu se imamo nadati? I što uopće zaslužujemo? — Droljo
Aj malo s tim izjavama, nismo u poziciji uopće da sami odlučujemo. Pa već peti put pišem, još od kada je bilo 10 kola do kraja nismo ni tada bili sigurni sa svim pobjedama. Sada je 7 i trebamo mi sve do kraja dobiti plus njihova jos 2 kiksa (ili po još jedan poraz, osim od Dinama, i njihovo neriješeno medusobno! )To je minimum — El Madrigal
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.