• dzg717
    1.1k
    Čekaju nas samo na papiru lagane utakmice, mi moramo nadtrcat te ekipe..vidim da se Feta često spominje, po meni odličan tip igrača kakav bi nama trebao u vezi ako već ništa od Selahija
  • Paggini
    44.1k
    Zadnje kolo HNLa ak sva tri kluba budu u bod izjednacena, slikovito:

Rijeka-Osijek-26-5-1999_038401f30_4157.jpg

:snicker: :snicker: :snicker:
  • Ali
    2.6k
    Mi i dalje sami odlučujemo o prvenstvu.

No boiim se da nemamo kvalitetu za 7 uzastopnih pobjeda.
    Dakle na treneru je da im samo pokaze utakmice hajduka i rijeke i kaze... evo decki ako vam vi poklonite ovako losim ekipama to ce vas pratiti do kraja karijera.
    Da Aki, da Petko, da Rile, .. pamtit ce vas po tome da ste poklonili pehar nikad losijoj rijeci ili hajduku, zaboravit ce ljudi i tottenham i sbe divme uspjehe...
    Ali imate priliku da vas upamte kao pobjednike i kad je bilo nemoguce kad ste imali samo 5% za naslov da sa 7 uzastopnih pobjeda to i ostvarite... a sad ajmo na teren i j... im majku prvih 15imuta ocu da ih pojedete !
  • rioda
    7.9k
    Ako može netko objasniti ovo s Ilijom Lončarevićem. Kako je Ferenčina u prošlom kolu mogao biti trener Lokomotive u zapisniku, a danas nije mogao?Izet Hajrović

Ferenčina nema odgovarajuću licencu, ima Uefa A, a treba jedna razina više, Uefa Pro. Prošlo kolo, kao i ovo, bio je uveden kao pomoćni trener, a glavnog nisu imali. Sad su stavili Brka za glavnog da ih savez ne kažnjava
  • don
    12.2k
    Luzerski grad, luzerski klub, luzerski mentalitet.Fabercaster

uz to, ovaj isti bod će njima psihološki pomoć u Varaždinu.
  • El Madrigal
    271

Što je najbolje ili najgore, ne znam kako bih opisao, ali iduće kolo oni idu na dva jaaako opasna gostovanja...nakon toga imaju 2 jaaako teška daćinstva, a nakon toga opet 2 strašna gostovanja (hajduk u Osijek, a Rijeka kod nas!), nakon toga mi u Split, pa igraju i oni međusobno i Hajduk još gostuje u Gorici....
    Da - nismo zaslužili, da- ja i dalje mislim da Dinamo nije u stanju sve pobijediti, ali moj realizam ne teži pesimizmu, nego optimizmu!
  • Blueshadow86
    3k
    Iduće kolo je jako, jako bitno. Riječani i tovari idu na neugodna gostovanja i bit će im teško pobijediti Istru, a ovi Varaždin. Netko će se tu poskliznuti, a možda i oboje.
    A mi igramo prvi, već u četvrtak u Šibeniku. Ako pobijedimo, ovima će pritisak biti do jaja.
  • Paggini
    44.1k
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......Dudu24

Btw, daj IG od ove butre, financiram joj odlazak na sve tovarske utakmice do kraja sezone
  • El Madrigal
    271
    Mi i dalje sami odlučujemo o prvenstvu.Ali

Aj malo s tim izjavama, nismo u poziciji uopće da sami odlučujemo. Pa već peti put pišem, još od kada je bilo 10 kola do kraja nismo ni tada bili sigurni sa svim pobjedama. Sada je 7 i trebamo mi sve do kraja dobiti plus njihova jos 2 kiksa (ili po još jedan poraz, osim od Dinama, i njihovo neriješeno medusobno! )To je minimum
  • Droljo
    14.7k
    mi igramo prvi, već u četvrtak u Šibeniku. Ako pobijedimo, ovima će pritisak biti do jaja.Blueshadow86

Ako ne pobjedimo Šibenik koji je uvjerljivo zadnji čemu se imamo nadati? I što uopće zaslužujemo?
  • Blueshadow86
    3k
    Ako ne pobjedimo Šibenik koji je uvjerljivo zadnji čemu se imamo nadati? I što uopće zaslužujemo?Droljo

Samo da naši ozbiljno shvate Šibenik, u što ne sumnjam, i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
  • Fabercaster
    134
    Moguće, iako su se opet doveli u situaciju da sad oni moraju loviti.
  • fakin
    276
    Aj malo s tim izjavama, nismo u poziciji uopće da sami odlučujemo. Pa već peti put pišem, još od kada je bilo 10 kola do kraja nismo ni tada bili sigurni sa svim pobjedama. Sada je 7 i trebamo mi sve do kraja dobiti plus njihova jos 2 kiksa (ili po još jedan poraz, osim od Dinama, i njihovo neriješeno medusobno! )To je minimumEl Madrigal

ovim golom u 98. minuti hajduk je otišao na utakmicu više, odnosno trebaju kiksati u 3 kola do kraja, ako mi sve dobijemo. da nisu zabili u zadnjoj sekundi onda bi bila dovoljna naša pobjeda u derbiju i još jedan kiks, ovako moraju dva kiksa uz derbi.
  • Toni90d
    1.5k
    Kako mi ostaje žal za ovim završenim utakmicama. Doslovno u zadnjim minutama rivali osvajaju bodove, gdje obje momčadi ne znaju iskoristiti igrača više :scream:

Ali ajmo mi polako sve dobiti, a oni će sigurno odigrati utakmice gdje ih sreća neće pomaziti kao danas.
  • ElDorado
    3k
    Bitno je da ne pobjedjuju. Mogu oni laprdat o velikom bodu ali ako cemo mi pobjedjivati taj bod po bod im nista ne znaci. Glupo je vise racunati. Samo iz pobjede u pobjedu pa dokle stignemo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.