• rioda
    8.5k
    Mislim da će biti jedna utakmica kazne. Pogledao sam koliko je kažnjen golman Salzburga za isključenje protiv nas, bila je slična situacija - dobio je jednu utakmicu kazne.
  • Felip
    557
    Neodrađene suspenzije
    Hajduk
    Ivan Lučić
    - crveni karton
    - utakmica za odraditi: 1

https://hnl.hr/supersport-hnl/akumulirane-opomene/
  • Srelee
    144
    Hoce li se iko usudit zalizanom četniku dati treci zuti karton,tesko ijednu mogu dobit bez njega.Nije iskljuceno da ne dobije zuti do kraja prvenstva kakve kukavice sude.Svaku utakmicu im jebe sve po spisku niko muda nema.
  • Srelee
    144
    Kako ono sudci podnose kad im jebe sve po spisku nije mi jasno kako se suzdrzat mogu
  • Dani Olmić
    1.5k
    Rijeka i Hajduk imaju bome dosta „pozutenih“
    Nama su Bati, Misic i Stojkovic sa 2 zuta … to bi se trebalo namjerno odradit protiv Sibenika … barem 1 ili 2 od njih 3
  • Srelee
    144
    Bolje bi bilo da su sad protiv osijeka,nece bit lako protiv gorice.
  • NitkoBitan
    27k
    Nece bit lako protiv Gorice u gostima. Bore se za opstanak te imaju nekoliko nabrijanih tovara u ekipi, a i na klupi haha.
  • Dani Olmić
    1.5k
    pa da i to sto kazes, mogli su nekog povuc za dres nakon onih 2-0 :rofl:
  • Vratite nam Istok
    552
    Hoce li se iko usudit zalizanom četniku dati treci zuti karton,tesko ijednu mogu dobit bez njega.Srelee

Mislim da su sanse mikromale da dobije taj treci, osim ako kojim slucajem netko matematicki osigura naslov pa tek nakon tog.
  • NORTE
    16k
    Velika šteta za ovaj bod Hajduka u zadnjoj sekundi, ali vjerujem da oni neće proći dobro u Varaždinu, a poslije toga imaju Istru, Osijek, dinamo, Goricu i Rijeku.

Mislim da im se na temelju viđenoga i ne piše baš dobro...

Imaju nažalost tih 6 bodova fore i bolji omjer s nama, ali mogućim kiksom kod tvrdog Varaždina sa Zelenikom otvaraju im se problemi... još ako i Livaja uskoro dobije taj žuti karton...
  • Srelee
    144
    jedino tad al nece nas zanimat taj treci zuti ako ispadnu iz utrke
  • Jos-Optimus
    5.6k
    samo da ih Varaždin otrese i oni su gotovi, onda kreće njihovo raspadanje, pritisak, kaos...uostalom, mora ih i sreća jednom napustiti, barem se nadam
  • Time
    1.3k
    Ja racunam da zaostajemo 3 boda za hajdukom,4 za rijekom...dobit ćemo i jedne i druge jebote led.Jako je važno da sljedece kolo kiksaju i jedni i drugi
  • Vratite nam Istok
    552
    Ja racunam da zaostajemo 3 boda za hajdukom,4 za rijekom...dobit ćemo i jedne i druge jebote led.Jako je važno da sljedece kolo kiksaju i jedni i drugiTime

Kako mozes racunat na ista ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.