• ElDorado
    15.9k
    Bitno je da ne pobjedjuju. Mogu oni laprdat o velikom bodu ali ako cemo mi pobjedjivati taj bod po bod im nista ne znaci. Glupo je vise racunati. Samo iz pobjede u pobjedu pa dokle stignemo!
  • Zagreb1992
    3.9k
    reća neće pomaziti kao danas. — Toni90d

Koliko sam puta to čuo pa na kraju ih posere haha ..Gorica bi nama mogla biti zajebana ..dosta su dobri u zadnje vrijeme i bore se za ostanak..svašta će biti još tu
  • emilperska
    19k
    Kiks u Varazdinu kakav god i nasa pobjeda protiv raspalog Šibenika bi bilo čudo za nas. Dosli bi do -4 u dvokoraku sto se nakon onog masakra pod Fabiom činilo kao SF.
    Za Rijeku me boli kurac, nek pobjeđuju dok mi ne stignemo jogurt, a poslije cemo vidjet da li se to da stic ili ne..
  • Klenx
    12.2k
    ovim golom u 98. minuti hajduk je otišao na utakmicu više, odnosno trebaju kiksati u 3 kola do kraja, ako mi sve dobijemo. — fakin

Kakva ti je to matematika?
    Prije ovog kola uz sve naše pobjede smo trebali 3 kiksa Hajduka (pod kiks računam X, ne vjerujem da će masovno gubiti).
    Nakon ovog kola uz sve naše pobjede trebamo 2 njihova kiksa.
    Znači jedan kiks smo bliži.
  • NB86
    17.8k
    Btw, daj IG od ove butre, financiram joj odlazak na sve tovarske utakmice do kraja sezone — Paggini

Sto posto je jedna od ovih koji su izasli ranije, zato je hajduk i dao gol, svakako joj napomenite da ne izlazi prije sucevog zvizduka sljedeci put
  • rioda
    18.8k
    Mi moramo do dvije pobjede, ni Hajduk ni Rijeka vrlo vjerojatno neće imati 6/6 u dva kola. A onda međusobni obračuni...

Osijek nam može biti dobar saveznik, nadam se da će se skockati, ipak im lagano gori pod nogama...
  • fakin
    7k
    Kakva ti je to matematika?
    Prije ovog kola uz sve naše pobjede smo trebali 3 kiksa Hajduka (pod kiks računam X, ne vjerujem da će masovno gubiti).
    Nakon ovog kola uz sve naše pobjede trebamo 2 njihova kiksa.
    Znači jedan kiks smo bliži.
    — Klenx

ponavljam, golom u 98. minuti i osvajanjem boda stvorili su razliku 3 utakmice između nas. da nisu primili taj gol bio bi dovoljan poraz u derbiju i još jedan poraz da budemo boljih od njih. ovako zbog tog gola moraju imati još jedan kiks više nego da ga nisu primili.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Trebalo nam je dva poraza hajduka uz nasu pobijedu. Sad nam jos uvijek treba dva kiksa uz nasu pobijedu. Samo sto bi sad bilo dovoljno jedan x i poraz. Velika steta je za taj bod. Ali bolje i to nego nista.
  • Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Osijek nam može biti dobar saveznik, — rioda

Osijek ne može pomoći ni sam sebi, a kamoli nama. Ljudi izgledaju gore od Šibenika i Gorice i samo onaj niz od 7 utakmica bez poraza tamo u drugom krugu prvenstva ih spašava da ne ispadnu iz lige.

Više nade polažem u standardnu uvijek neugodnu Goricu i Varaždin doma nego u Osijek bilo gdje u ovoj galaksiji.
  • rioda
    18.8k
    - Zajeca sam upoznao prije 20-ak godina, ali ono što mislim o njemu nije za ovu emisiju, nego neku u kasnijem terminu - rekao je Vejić

A što misli o Biliću?
  • austrijanac
    14.3k
    Jebala ih smeća koja dovode u te emisije.
  • Crusades
    26.1k
    Smeće tovarsko.
  • miro
    10.3k
    tovarski smrad, ali i velika kukavica, koja ovako nabaci jednu kvalifikaciju i sakrije se. Nadam se da će ga netko od naših bar prozvat za ovo
  • Ali
    2.7k

Nisi citao sa razumijevanjem !

Ja tvrdim da ovakvi ni Hajduk ni Rijeka nece osvojiti vise od 13 bodova do kraja ! I iza toga stojim 100% . Evo Istra ce otkinuti i hajduku i rijeci u narednih deset dana 4 boda,2 i 2 minimum
    Ali nisam siguran da cemo mi uzeti 21.
  • Dudu24
    325

Na poluvremenu ju je kamerman snimio, nisam htio ništa komentirat da ne zacopram. Poslat ću ti profil u inbox
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet