• NitkoBitan
    25.1k
    Ovaj jadan Hajduk je u stanju svaku kiksat. Ljudi mora se navijat za kikseve i Rijeke i Hajduka! Samo nek prosipaju bodove i jedni i drugi a mi lagano upisujemo pobjede.
  • Nolifer
    10.4k
    E moj Ilija, od gromovnika do munje! :lol:
  • don
    12.2k
    kakve klošarčine šugave.
  • fakin
    259
    premalo je kola ostalo do kraja da mozemo olako prihvatiti golove u sudačkoj nadoknadi nasih protivnika
  • Jay
    956
    Ali kontra na prazan gol i onda si ovo dozvolis u zadnjoj sekundi... Dobro je ajde, prije utakmice bi svi potpisali ovaj rezultat.
    Losa Lokomotiva, treba vejic provjerit motiviranost jer kako ti poluinvalid od igraca ostane sam pred golom. Sto im je govno bel radio od pocetka pa do tih izmisljenih 8 minuta nadoknade, ovo je odlican rezultat.
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Lokomotiva je najsmješnija skupina amatera na terenu. Prvo kontra 3 na 2 na prazan gol koju usereš, pa slobodan udarac, 30 sekundi do kraja, umjesto da se dodavaš na svojoj polovici, dok te ne napadnu i onda natrag golmanu pa nabiješ na pola, ti bacaš u bunar njihovom golmanu i povlačiš se natrag.

Antolić je smiješno beskoristan. Samo on zna zašto još igra nogomet po stare dane.
  • Marcinko
    663
    Nije X loš, ali da u istom danu dva konkurenta čupaju u zadnjim minutama bodove je loše, posebno jer su došli nakon što su ovi boli u podređenom položaju.
  • gaTeDZG
    715
    Aha, a sad je pojedincima jasno zašto Rijekina pobjeda nije nešto što su trebali slaviti...
  • Nolifer
    10.4k
    Nadam se da će Loksi danas bar X odigratNolifer

E jebiga
  • Giovanni86
    153
    Pa kakvu srecu ovaj Hajduk ima ove sezone to je nevjerovatno
  • IceMan
    2.7k
    Još bude tu svašta.

Nemojmo zaboraviti da zadnje tri utakmice igramo doma na Maksimiru.
  • NB86
    16.4k
    Nije X loš, ali da u istom danu dva konkurenta čupaju u zadnjim minutama bodove je loše, posebno jer su došli nakon što su ovi boli u podređenom položaju.Marcinko

Nije naravno ,pogotovo jel izgledaju oboje kao da mogu sljedece kole kiksat, samo i mi tako izgledamo
  • Zagreb1992
    2.2k
    Čudna HNL sezona jebeš mi sve
  • rioda
    7.8k

Vraća se optimizam za računice... :monkey:
  • Paggini
    44k
    premalo je kola ostalo do kraja da mozemo olako prihvatiti golove u sudačkoj nadoknadi nasih protivnikafakin

Stari, ti ih prihvaćaj kako hoćeš, ja ti govorim da bi cijela Zona potpisala ovakav vikend prije dva dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.