• Paggini
    101k
    premalo je kola ostalo do kraja da mozemo olako prihvatiti golove u sudačkoj nadoknadi nasih protivnika — fakin

Stari, ti ih prihvaćaj kako hoćeš, ja ti govorim da bi cijela Zona potpisala ovakav vikend prije dva dana
  • fakin
    7k
    Pa ja ne bi potpisao pobjedu Rijeke, ali dobro to sam samo ja
  • Felip
    853
    Ne bih se čudio da je Karačić razbio svlačionicu koliko je bio ljut. Ovako mu sjebat onakav gol i to sa igračem više, nemam riječi.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Svi bi prihvatili ovo prekjučer, njima je ovo kao poraz, ko ih jebe do smaka svijeta.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Dobar vikend, apsolutno. Iduce kolo Hajduk u Varazdinu, Rijeka u Puli, a mi u Sibeniku i to prvi u cetvrtak. S pobjedom smo na minus -4 i -3, a znamo kako to izgleda kad osjete pritisak. Bitno da izgledaju uhvatljivo i jedni i drugi.
    Sljedeca dva kola su kljucna :rofl:
  • don
    22.7k
    Stari, ti ih prihvaćaj kako hoćeš, ja ti govorim da bi cijela Zona potpisala ovakav vikend prije dva dana — Paggini

bi, ali ga nitko ne bi potpisa posli crvenog kartona. Budi realan.
    prošle sezone identičan scenarij bia, crveni hajduka, pobjeda lokomotive a onda raspad hajduka. A sada gol u 98...

ovo je se moralo dobit, moralo.
  • Ali
    2.7k
    E moja Loksa, nevjerovatno 97 minuta i prvo golmana nem na golu ides laznjake a dvojica tvojih idu na prazan gol... 2:0 k'o kuća i ok imas faul...
    Umjesto lagamo dodavanje jedn drugome i povratna subaricu i kraj... ti izbijes golmanu u krilo loptu i onda se povuces i to kak ostavis samog igraca na petercu ???
  • ŽacZgb
    403
    Sa igračem više u situaciji di je protivnički golman u tvojih 16m,ti čuvaš loptu dok tvoja 3 suigrača trče prema golu,genijalac. Koji je to mozak bio,nisam ispratio.
  • Carrasco
    7.3k
    Nek naši pobjede sve do kraja pa šta bude. Samo da im ne poklonimo naslov tako lako. Nek se pomuče za njega.
  • IceMan
    4.6k

:lol: :lol:

Na kraju te častim s 5 rundi na proslavi naslova na trgu :blush:
  • mlinchica
    7.5k
    Ne bih se čudio da je Karačić razbio svlačionicu koliko je bio ljut. — Felip

Da, kako je čovjek podivljao. Nalupao je nekaj ili nekog, sigurica.
  • Markelo
    4.2k
    Smanjili smo 2 boda za potencijalnu europsku ligu. Idemo do kraja odradit pa šta bude. No ajmo probat tovare stić na drugome mjestu
  • Noel
    25.7k
    Svi bi ovo potpisali. Ovo kolo smo se približili drugom mjestu za bod i prvom mjestu za bod. Sljedeće kolo jedni idu u Istru na gostovanje drugi idu u Varaždin. Ja se nadam jednako uspješnom kolu ako ne i bolje.
  • GOAT
    9.5k
    Nema više posudbe igrača u Loksu zbog ovog kiksa :lol: . Barem do zime
  • Odani Zgd
    1.3k
    Ovi došli malo do predaha radi panja Antolića što mu se ukazivala pomoć u zadnjim trenucima utakmice,jbg idemo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet