• Mr Anderson
    11.2k
    Pola minute do kraja ti ispucas loptu njihovom golmanu u rukeKlasicZg

Baš to, nevjerojatno kakav amaterizam i neinteligencija.
  • Logistika
    1.4k
    Da mi je netko nudio ovakav ishod kola prihvatio bi. Moglo je i bolje na kraju,ali tocno je cijela sezona ovakva.
  • Rex Ramae
    3k
    Znači, korner, prazan gol, ti se sjebeš, zatim im daš loptu umjesto da ju čuvaš još pola minute...kakvi jebeni mozgovi, ne mogu vjerovati...
  • Paggini
    44.5k
    Neka, svi bi potpisali X prije utakmice.

Ide to fino, ako ova krljava Lokomotiva im složi toliko prilika, složit će i svi drugi.
  • Svi na Sjever
    2.7k
    8 minuta ni u snovima, ali moj Karačiću kako izvedeš zadnji slobodnjak direkt Siliću u ruke...

Amaterizam!
  • Mozart4
    226
    Realno kakva jadna igra lokomotive s igracem vise, nisu ni zasluzili dobiti, amaterizam svjetski
  • ElDorado
    3k
    Koji kurac je Mudrog vadio umjesto ovog odrona od Andrica.
  • Omake
    7.2k
    Stvarno šteta. I Rijeka i Hajduk u zadnjoj sekundi po gol, mogli smo biti na minus pet. Ali, kolo po kolo, istopiti će se prednost ako mi budemo pravi.
  • Kruno
    821
    Da je Mudri ostao u igri drugcije bi bilo.
  • quizzy86
    178
    Neeeee puj tovari
  • Zg123
    1.5k
    Lokomotiva uzas, ovaj vadi Mudrog i stavlja nekog klinca prvi put u igru koji je prije togao igrao u drugoj ligi
  • fakin
    302
    Rijeka zabila u sudačkoj nadoknadi 2 boda vise pobjegla od Dinama radi tog gola.

Hajduk zabio u sudačkoj nadoknadi 1 bod vise pobjegao od Dinama radi tog gola
  • BigZ
    604
    Lokosi izgledali ko teske amatercine s igracem vise. Niti znali loptu ustopati, niti dodati.
  • IceMan
    2.7k
    Meni još manje jasno zašto ne doda prije faula, tj napuca loptu prema golu jer golamana nema, a tri igrača Lokomotive u naletu.

Kakav jebeni amaterizam.
  • ElDorado
    3k
    Kurac od trenera s igracem vise on zatvara tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.