• Mulec86
    422
    U ovo vrijeme prije dvije godine zabio je Menalo i za nas jako vazan gol u Kranjci koji je bio poprilicno kljucan za titulu.
  • tp1997
    1.2k
    prvenstveno jer ova Rijeka može samo slučajno dobit male utakmicedon

Mene zanima kad će više taj čuveni raspad Rijeke o kojem pričaš još od prije Nove godine.

Ljudi su prvi, i ostaju kiksa li Hajduk, sedam kola prije kraja, uz najbolju obranu i tamburanje i nas i tovara.

Da Rijeka dva kola prije kraja osigura naslov ti bi valjda i dalje tvrdio da će na kraju biti na -7 od nas
  • Klenx
    7.3k
    Trljam oči i ne vjerujem.
    Menalo preskoči loptu, stekne prednost pred stoperom, istrči 30 metara, odigra dupli pas, u primanju pređe drugog stopera i onda potkopa loptu preko golmana.

Luka Menalo.
    Koji kod nas ovo ne bi uspio napraviti i da je sam na terenu.
  • don
    12.2k
    Mene zanima kad će više taj čuveni raspad Rijeketp1997

nadan se nikad u ovoj sezoni, osim u slučaju da mi izvedemo čudo, naravno.

Ljudi su prvi, i ostaju kiksa li Hajduk, sedam kola prije krajatp1997

i šta je tu loše budući da mi još ne možemo matematički bit prvi? Da Bog da ovo kolo uzmu hajduku prvo misto i da ga ispuste jedino protiv nas.

inače, iznad san napisa da mislin da će bit ispod nas 7 bodova.
  • skener
    2.4k
    Nijs mi samo jasno kako je za nas bolje da je Rijeka na +7 u odnosu na eventualnih +5 ili +4
  • ElDorado
    3k
    Jbga ajmo realno i mi smo se krumpirali proslog proljeca pa se pricalo o mentalitetu pobjednika
  • Oluja
    5.2k
    nikako nije bolje za nas ali ljudi su jednostavno s razlogom izgubili vjeru u nas naslov i ne zele magarad na tronu. Vrlo jednostavno. Dok je matematike ja vjerujem u nas, ne zbog nase igre nego iskljucivo zbog matematike.
  • Nolifer
    10.4k
    Nadam se da će Loksi danas bar X odigrat
  • tp1997
    1.2k
    inače, iznad san napisa da mislin da će bit ispod nas 7 bodova.don

To je bolesno podcjenjivanje Rijeke i ne znam kako uspijevaš i dalje gurati taj narativ. Da, baš će Rijeka od idućih 21 bodova prosuti 14 (i to ako mi dobijemo sve).

mi izvedemo čudodon

Naše čudo ne znači ništa ako konkurenti ne prosipaju bodove.
  • Carrasco
    5.8k
    Imao je Menalo dobrih utakmica i za nas... gol ili asist svakih 157 minuta uopće nije loše.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Ajmo Lokosi!
  • Blueshadow86
    3k
    ova Rijeka ne bi uzela titulu da ima +10 isprid nas i hajduka.don

U kojem kolu predviđaš njihov raspad? U 48.? :grimace:
  • Mr Anderson
    11.2k
    Umjesto što smo bacili pare na Cordobu i Mbukua, mogao nam je i Menalo za džabe sjedit na klupi. Učinak bi mu bio tu negdje ko i ovoj dvojici.
  • NitkoBitan
    25.1k
    U kojem kolu predviđaš njihov raspad? U 48.?Blueshadow86

Iduce kolo gube protiv Istre, Osijek se dize i nekako izvuce remi pa dolaze kod nas na Maksimir i to ti je to, vec smo isti sa bodovima.

Ali sad smo u mislima sa Lokosima.
  • don
    12.2k
    narativ. Da, baš će Rijeka od idućih 21 bodova prosuti 14 (i to ako mi dobijemo svetp1997

pogledaj Rijeci utakmice protiv načelno manjih klubova i pobjede protiv istih, svaka je na guzove poput ove, a veliku većinu su i kiksali. Ono šta ih drži u igru su derbiji di su savršeni, također i obrana. Naravno, nije ni hajduk nešta drugačiji, ali ih cilu sezonu prati rezultat i uvirili smo se da oni mogu u kontinuitetu igrat užasno i pobjeđivat, a Rijeka ne može šta smo također vidili dosta puta ove sezone.

U kojem kolu predviđaš njihov raspad? U 48.? :grimace:Blueshadow86

na kraju sezone, ali zašto je to bitno? Bitno je da se to dogodi ako Dinamo dobije svih 7, u šta čvrsto virujen.

uglavnom, ka šta je i kolega iznad napisa, navijat ću za Rijeku dok je god hajduk bodovno isprid.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.