• Omake
    7.2k
    Za prvo poluvrijeme sasvim OK. Pohvale Perkoviću za promjenu i pokušaj pozicijskog nogometa. Daleko od fluidnog, ali djeluje obećavajuće. Neva nas spasio u prvih pet minuta.
  • Blueshadow86
    3k
    Ovo nije za crveni? Kanga bi išao 1 na 1...rokikaciga

Volio bih čuti pravilo po kojemu ovo nije bilo za crveni karton. Povlačenje s leđa, išao bi sam na golmana... volio bih čuti koji segment je falio da se umjesto žutog kartona dobije crveni. Smradovi.
  • Paggini
    44.8k
    ne znam di ti to vidiš. Neva je skinuo dva mrtvaca u prvih 5 min. Uglavnom trcimo u krivom smjeru. Nitko se ne usudi dodati dubinsku loptu. Sporo ko magla.ElDorado

Ma buraz dobro je, tak igramo cijelu sezonu, samo sto inace popijemo dva gola i ne opucamo po golu
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Taj raspali klub nas opet na momente stisne da se smrzneš,da tak igraju protiv drugih ne bi se borili za ostanakŽacZgb

Točno to. Ovaj Malenica mi je najveći misterij. Lik protiv nas redovno dobije prime Neuer mode, a protiv ostalih rupetina. Čak i u tekmama di smo pobjeđivali Osijek, lik bi branio kao nikada. A bankrotirani Šibenik ga napunio s 4 komada, a mogli su komotno i više...
  • Vedraca
    125
    nije Kule bolji ....Ali je i Kanga Tesla Tralja! I nemoj sad pocet stime da gura igrace! Vidim da! Ali Nama treba opasan Napadac! Kad je dolazio mislio Sam bice Crna zvjer naprjed! Trcat ce i pucat iz svoj pozicija a napadaci ce se odbijat od njega!! Ali nista svaka Lopta na njega je on se s ledjima prema golu Pa upada i u padu Malo zakaci loptu Pa se do kotrlja do Golmana! A jbt Led
  • Omake
    7.2k
    Pohvale Kangi za onu petu, napokon pozitivno iznenađenje u ovoj polusezoni.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Perković je pogodio sa promjenom sustava, pozitivno iznenađenje. Nadam se da će se Mišić uozbiljit u drugom poluvremenu jer je u dosta rizičnim situacijama griješio i da će se Stojković probuditi jer je danas prilično nevidljiv. Nevistić odlično spasio par situacija.

Ono na Kangi je morao biti crveni i nije mi jasno kako je to završilo samo žutim kartonom.
  • Droljo
    14.8k
    Dobri smo a ljutiše se budu ljutili...
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ovo je rekordna tekma po dodavanjima Nevistiću. Trebalo je brojati. Nema nama pomoći.ElDorado

Ovo mi nije jasno zasto je problem? Pa neka dodaju golmanu ako nam to pomaze proc presing. A za sada mi se cini da pomaze barem nesto. Sta bolje nabijat duge na Kangu?
  • BBB ROHOLT
    66
    Tužni ti li smo kad nam je Kanga prvi napadač, odavno nismo imali lošijeg špica
  • Agramer86
    452
    da je ušlo barem pol tog... eh
  • Jay
    1k
    Vizionarski smo stavili 36 prugica na dres, po jednu za svaki okvir gola koji cemo pogoditi
  • Zg123
    1.6k
    Stojkovic jako los danas, samo zuji po terenu bez neke konkretne uloge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.