• Omake
    21.9k
    Za prvo poluvrijeme sasvim OK. Pohvale Perkoviću za promjenu i pokušaj pozicijskog nogometa. Daleko od fluidnog, ali djeluje obećavajuće. Neva nas spasio u prvih pet minuta.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ovo nije za crveni? Kanga bi išao 1 na 1... — rokikaciga

Volio bih čuti pravilo po kojemu ovo nije bilo za crveni karton. Povlačenje s leđa, išao bi sam na golmana... volio bih čuti koji segment je falio da se umjesto žutog kartona dobije crveni. Smradovi.
  • Paggini
    101k
    ne znam di ti to vidiš. Neva je skinuo dva mrtvaca u prvih 5 min. Uglavnom trcimo u krivom smjeru. Nitko se ne usudi dodati dubinsku loptu. Sporo ko magla. — ElDorado

Ma buraz dobro je, tak igramo cijelu sezonu, samo sto inace popijemo dva gola i ne opucamo po golu
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Taj raspali klub nas opet na momente stisne da se smrzneš,da tak igraju protiv drugih ne bi se borili za ostanak — ŽacZgb

Točno to. Ovaj Malenica mi je najveći misterij. Lik protiv nas redovno dobije prime Neuer mode, a protiv ostalih rupetina. Čak i u tekmama di smo pobjeđivali Osijek, lik bi branio kao nikada. A bankrotirani Šibenik ga napunio s 4 komada, a mogli su komotno i više...
  • Vedraca
    238
    nije Kule bolji ....Ali je i Kanga Tesla Tralja! I nemoj sad pocet stime da gura igrace! Vidim da! Ali Nama treba opasan Napadac! Kad je dolazio mislio Sam bice Crna zvjer naprjed! Trcat ce i pucat iz svoj pozicija a napadaci ce se odbijat od njega!! Ali nista svaka Lopta na njega je on se s ledjima prema golu Pa upada i u padu Malo zakaci loptu Pa se do kotrlja do Golmana! A jbt Led
  • Omake
    21.9k
    Pohvale Kangi za onu petu, napokon pozitivno iznenađenje u ovoj polusezoni.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Perković je pogodio sa promjenom sustava, pozitivno iznenađenje. Nadam se da će se Mišić uozbiljit u drugom poluvremenu jer je u dosta rizičnim situacijama griješio i da će se Stojković probuditi jer je danas prilično nevidljiv. Nevistić odlično spasio par situacija.

Ono na Kangi je morao biti crveni i nije mi jasno kako je to završilo samo žutim kartonom.
  • Droljo
    32.6k
    Dobri smo a ljutiše se budu ljutili...
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Ovo je rekordna tekma po dodavanjima Nevistiću. Trebalo je brojati. Nema nama pomoći. — ElDorado

Ovo mi nije jasno zasto je problem? Pa neka dodaju golmanu ako nam to pomaze proc presing. A za sada mi se cini da pomaze barem nesto. Sta bolje nabijat duge na Kangu?
  • BBB ROHOLT
    93
    Tužni ti li smo kad nam je Kanga prvi napadač, odavno nismo imali lošijeg špica
  • Agramer86
    1.1k
    da je ušlo barem pol tog... eh
  • Jay
    3.2k
    Vizionarski smo stavili 36 prugica na dres, po jednu za svaki okvir gola koji cemo pogoditi
  • Zg123
    4.8k
    Stojkovic jako los danas, samo zuji po terenu bez neke konkretne uloge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention