• Marley
    3.7k
    Aj da probam opet pitati... sto je sa Cavlinom?
  • Brusa
    2.8k
    Bezvezna postava...ne sviđa mi se :zip:
  • Navijač Dinama
    9.7k

Obzirom na nabrijanost, očekivao bi čovjek oranje terena i demoliranje ovih, ne znam kako da ih nazovem, (šarani ili tobože jedini Slavonci i šokci jer su eto oni jedini ispravni jer bodre svoj Osijek, ponos,inat i diku Slavonije(to jedino ako pod Slavoniju se smatra područje od Tvrđe do Čepina i Reftale do Antunovca).

Međutim upravo kad smo mi u najvećoj euforiji i nabrijanosti( nebitno dal igrači ili mi navijači) uvijek nas neka suša i čerga iznenade i zveknu da bude stvarno neukusno iza utakmice biti navijačom Dinama.

Od generalno osjećaja, pa do komentara,teorija zavjera, impliciranja, čobanizma i svog tog prčvajza koji nastaje po internetu općenito(instagram,fejs i zona).

pa onda vjerovanje da ovi igrači što su ih Istra i Rijeka u malko više od mjesec dana razbile ko bugarsku skupštinu, Varaždin neutralizirao, mogu sve poreokrenut, nama uz igru zalaganje i ostalo to sve dođe paravan Joži Manoliću na zadnjem bolesničkom pomazanju i da će jednom opet biti mlađahan čovjek.

Osobno, za početak i malo povoljniji moral ovih normalnijih sto ne lebde u furki "kako je sve divno bajno i krasno" i sl... se nadam pobjedi od minimalnu razliku, pa ćemo polako za dalje, također i da se rulja makar primiri.

Možda smo čak i izgubili bitku ove sezone( jer nam konačni cilj neovisi samo od nas) al ne smijemo i rat.
    Nek dokažu ovi igrači i nek se zalažu za to da zasluzuju nosit dres, kapetansku traku Dinama, pa i ove "zvjezdice" što su se kovale u reprezentativce Hrvatske nakon golova Slovanu, Monacu i prodaje od 20- 30-ak meleona, pa do ovih "zvjezdica" sa strane što su mega pojačanja struke i Marka Marica.

Pokažite i odigrajte muški nogomet, pristup, grizite svih 90 minuta ili bolje da kažem svih preostalih 720, a ne kao tetkice koje kakve šetat, hoćel-neće i namještat firzuru..dajte malo živosti i agresive i onda vam neće vam nitko ništa prigovorit i zamjerit.

DZIS
  • rokikaciga
    874
    onda nije panj kako si ti rekao. To su skroz dvije stvari. Dosta vise negative bezrazlozno i to pogotovo za Torrentea koji vise manje dosta dobro odigra i ide na kost i ima gard kakav bi Dinamov igrac i trebao imati.
  • don
    12.3k
    gledam naš sastav, klupu i ne virujen da su ti isti ljudi na -8.
  • Kaj je
    1.2k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • Izet Hajrović
    4.8k
    3-2-4-1. Čestitke Perkoviću na promjeni formacije.
  • Zg123
    1.6k
    Ako nista neva hvata formu i vraca se u stilu
  • rokikaciga
    874
    odlična reakcija neve

i nismo primili gol iz kornera :smirk:
  • Praskaton
    4.2k
    90% nasih kornera,prekida završi kontrom protivnika
  • Vedraca
    125
    Korneri ziva Katastrofa! Nama Korneri ko kod Limaca! Kod Osijekovog drhtim uvjek
  • Vedraca
    125
    Tako cemo i popusit
  • rokikaciga
    874
    Ofenzivno ovo izgleda bolje nego pod Fabiom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.