• prefontaine
    1.6k
    Uopće me ne zanima hoćemo li biti zadovoljni, puno sretniji bih bio s nekim nespominjanim imenom, nego s nekim koga smo već 39 puta spomenuli, digli u nebesa i pokopali. To jesmo li mi zadovoljni je totalno nebitna stvar. S milijun igrača, trenera smo pri objavi bili zadovoljni, pa kasnije razočarani, i obratno. Meni je bitno da budemo zadovoljni za 6-12 mjeseci, a do tada, tko te pita.

A objavom nespominjanog imena klub bi bar pokazao da informacije ne cure tako lako, a novinari crvi, lešinari, prave članak od čitanja zone, od priča po kuloarima, birtijama, whatsapp grupama i slično. A na kraju nikakvi izvori im nisu točni. I to će ih najviše pogodit.
  • Kermit
    339
    Šimić je govorio o odnosu Zeko Boban. Znači li to da je Boban novo SD?

Zanimljiv petak je pred nama.
  • Dudu9
    1.6k
    Novi sportski direktor dinama je Ramon Rodriguez Verdejo
  • OsamŠest
    4.8k

Je, i Guardiola je novi trener..
  • Sibirski plavac
    4.7k
    "U srijedu navečer sam na prepunom Parku Prinčeva gledao nastup svojih igrača u četvrtfinalu lige prvaka, a u petak sam bio na predstavljanju u Plavom Salonu, sve se desilo brzo". Ramon Rodriguez Verdejo :cool:
  • Dani Olmić
    1.3k
    Kad je prescia sutra ?
  • ElDorado
    3k
    Ranije danas je rečeno da će Manenica biti na presici s Perkovićem. Tak da mislim da je novinarka sve krivo shvatila. Sumnjam sa ce sutra popodne s Perkovicem on objaviti ko je novi SD. Vise ce biti o tome kak Perkovic ima punu podrsku. Tak je bilo i nakon smjene Jakira.
  • Dudu9
    1.6k
    samo plavo nebo bi nam bila granica, a na zoni bi bila opća euforija
  • NitkoBitan
    25.1k
    Boban: "Inter bi ovakvoj Barceloni zabio barem tri gola."

Kaj cemo ljudi? Jel ovo Maricevska ili vizionarska izjava?
  • GOAT
    2.4k
    Novi sportski direktor dinama je Ramon Rodriguez VerdejoDudu9

Izvor: Rijeke Cikole :lol:
  • Srelee
    21
    Inter zadnje 3 lige prvaka igra odlicno i za mene je jedan od favorita za osvajanje.Obrana im je perfektna samo su 2 gola primili u ligi prvaka,a Martinez i Thuram igraju u zivotnoj formi.Inzaghi je odlican trener,protiv citija su u finalu ravnopravni bili da je lukaku u stanju ista bio pospremit bili bi prvaci europe.Tako da Boban zna sta prica.
  • Marktwain
    256
    Navodno danas objava SDa.
    Ajmo SD, povedi nas.
    U pobjede ili propast.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    nemoj na to pare stavit
  • Marktwain
    256
    Ne stavljam, samo se nadam.
    Za novu dozu shizofrenije na forumu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.