• Olmic
    4.4k
    i ja mislim da nista od imenovanja
  • Odani Zgd
    353
    Ako ne mislimo uložiti neki određeni buđet na ljeto u momčad,ne treba ni očekivati od SD da će napravit neko čudo,ma tko to bio.Eventialno može posložit Školu nogometa,napravit preustroj nekakav itd....Što se tiče prve momčadi,mogao bi proći kao Vitali u Hajduku,ne bude li love,ni traga,ni glasa
  • Jay
    957
    Ajmo insajderi, tko se sece oko Maksimira?
  • Doktor Kunić
    4.5k
    Ajmo insajderi, tko se sece oko Maksimira?Jay

Milutin Kekin sigurno ne! Hehe
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Pa napisao je netko ovdje jučer, gospon Ramon Rodriguez Verdejo. Dosadila mu Aston Villa, pa je odlučio potražiti novi izazov u karijeri. :cool:
  • Olmic
    4.4k
    Al da nitko nije uspio otkrit ime je ravno nemogucem

2 opcije su:

Nemamo SD
    Ili
    Zna za to samo Manenica
  • Crni86
    9.4k
    A tko je znao za cannavara da je novi trener u siiecnju? Saznalo se taj dan da nesto smrdi. Ocito info vise ne cure toliko.
  • nemapredaje
    4.8k

Objavio je prvi Romano i to se vjerojatno saznalo s talijanske/Cannavarove strane.

Još se sjećam da su svi komentirali da je to glupost i da nema šanse da se tak neš dogodi.
  • Crni86
    9.4k
    upravo tako. Tako da po malo, strpit se danas do presice i vjerujem da cemo sve cut.
  • austrijanac
    6.4k
    A ni za listu SD-a se nije znalo dok @Eduardo nije odlučio razmazit nas s listom.
  • Dani Olmić
    1.3k
    iskreno sumnjam da ce se nekaj posebno ulozit u ljetni rok … pa nismo ulozili kad smo bas mogli i trebali (sa ulazkom u LP) a ne da cemo sad kad je osvajanje prvenstva manje vise postala samo teorija … a i ko ce ti doc i igrat KL/EL? To mogu igrat skoro gdje hocu i uz to jos u jacoj ligi nego sto je HNL…

Smanjio bi ocekivanja sto se toga tice a vise ocekivao neke Mbukue, Cordobe ili Kange
  • Crni86
    9.4k
    Koliko smo platili ktca, dilavera, petka, orsu, kadziora, leovca i vjv sam jos neko i zaboravio? Jedan od najboljih prijelaznih rokova u povijesti dinama. Koliko je tada novaca potroseno?

Ne nece biti lagano, ali je itekako moguce. Dio prihoda od uefe za lp sjeda u ovoj godini, prodaje sucica i batija. Prihod od spnzora je u porastu, prihodi od prodaje su u porastu. Nece biti idilicno, ali nije da nece ni biti novaca. Imali smo prosle sezone idilicno, pa se nije napravilo apsolutno nista.

Dobar trener je temelj svega. Ukoliko se dovede dobar trener uopce se ne brinem da cemo imat kadar za pokorit hnl iduce sezone.
  • Odani Zgd
    353
    Slažem se,ekipa misli što kvalitetniji SD,da će nakrcati svlačionicu kvalitetnijim igračima....ne bude li love,neće biti ni kvalitetnih transfera....
  • Odani Zgd
    353
    To je bio top prijelazni rok,slažem se,al ekipa sada očekuje totalni remont,a ne popunu kadra s par igrača.Mada ja mislim da ova momčad uz 3-4 pojačanja kao iz te 2018,može opet biti na nivou koji svi priželjkujemo.Budemo vidjeli uglavnom..
  • Dani Olmić
    1.3k
    tocno tako a to i zaista vrijedi za potencijalne sportske direktore … jel bi ti isao prije za placu od recimo 1.000.000€ godisnje u klub koji igra ligu prvaka i koji je spreman potrošit na igrace ili u klub koji ce mozda igrat KL i jos vise stisnuti blagajnu… Mislim da je odgovor jasan…

Znaci tebi sa gubljenjem prvenstva sanse i uspijeh u svim segmentima drasticno padaju a to je tocno to sto mene brine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.