• Sibirski plavac
    4.7k
    Koliko smo platili ktca, dilavera, petka, orsu, kadziora, leovca i vjv sam jos neko i zaboravio? Jedan od najboljih prijelaznih rokova u povijesti dinama. Koliko je tada novaca potroseno?Crni86

6 i pol milki. Cifra koja se i više nego isplatila. :cool:
  • Odani Zgd
    353
    6 i pol milja iz 2018,je kao danas 12,13.....nekad si Soudanija doveo za 900000k,a danas u HNL-u za poluproizvode hoće 2,3 milje
  • OsamŠest
    4.8k
    Smanjio bi ocekivanja sto se toga tice a vise ocekivao neke Mbukue, Cordobe ili KangeDani Olmić

Potpuno si lud ako očekuješ ovako nešto.
  • Dani Olmić
    1.3k
    prije bih rekao da su ludi oni koji su njih smatrali kao pojacanja a ne ja koji na temelju tih velicanstvenih transfera vjerujem da ce se tako i nastavit

očekuješOsamŠest

„Ocekujem“ u smislu da ne budem tolko razocaran ako se ponovi
  • OsamŠest
    4.8k

Pa ako je klub uvidio da je to pogreška, ako je smijenjen čovjek koji je radio takve stvari, ako se jasno naglasilo u kojem smjeru se od sada želi ić (sve, samo ne taj kakav je bio), ne razumijem koji onda dio nije jasan?
  • Dani Olmić
    1.3k
    samo cu rec - zivi bili pa vidjeli - govorilo se vec dosta toga u proslosti
  • Odani Zgd
    353
    Mogli bi neki tražiti smjenu SD nakon ljetnog prijelaznog roka,mada čovjek još nije ni izabran.Prevelika očekivanja narode...
  • Crni86
    9.4k
    a sjetimo se na sta je taj kadar licio prije prijelaznog roka. Porazi od rudesa, ispadanje od skendenbraua i ispadanje iz europe nikad ranije. Svi su isto pricali i za njih tada. Ima u ovom kadru dobrih igraca, mladih decki koji mozda ovog trena ne prikazuju svoj potencijal, nesigurni su, neuigrani i onda sve ode u jos veci k.

Potrebno je kao i tada sa 5,6 igraca promjeniti krvnu sliku momcadi i krenuti u nekom drugom smjeru, pronaci nove stupove/kraljeznicu ekipe i na njima krenut gradit novu pricu. Nece biti lako, ali kao sto sam prije reko, kljucno je sloziti momcad, a ne dopeljat 5 brutalnih igraca gdje vuce svatko na svoju stranu.

Isto tako moramo bit svjesni da neki igraci imaju jako dobre ugovore sa nama. Ja ih kao i vi vise ne zelim vidjet u prvih 11, ali za dinamo je najbolje da oni ipak odigraju nesto, nadajmo se odigraju dobro pa da ih onda i unovcimo.

6 i pol milkiSibirski plavac
    Da li je ova info provjerena? Prema tm-u, najskuplji transfer tog ljeta lovro majer 2.5 mil eura, a znamo da se Majer jako malo naigro kod Nene. Orsa milijun, dilaver 800k, kadzior 400k, menalo (nebitan) 400k, leovac 300k,petko posudba s opcijom otkupa koja je aktivirana iduce ljeto, ktc je doso free. Sveukupno na igrace koji su tih sezona bili kljucni potrosilo se tada 2,5 milijuna eura. Rahmaniji, more, sunjici, gojak, stojke, livi, gavra su sve igraci koji su vec bili u klubu (neki na posudbama) i prozivljavali tu kriminalnu sezonu di se jedva izvukla titula.

Mi smo to ljeto slozili obranu za 1,1 milijuna eura…. Moze se, samo treba znat.
  • Odani Zgd
    353
    Petko,Šitum ima još možda netko....Bitno da je većina tih igrača s našeg govornog područja.Novi SD ako bude stranac,a vjerovatno je,sumnjam da će se orjentirati samo na naše igrače
  • Crni86
    9.4k
    vec dilaver je krivi. Prema tm-u 800k. A vjerujem da je tm pouzdaniji od wikipedije.
  • Crni86
    9.4k
    bitno je da se slozi ekipa. Da su momcad, da ginu jedni za druge, da ak treba da se potuku na terenu kako bi zastitili svog suigraca. Uz to kad nadodas dobrog trenera, bit ce sve okej.
  • gledatelj
    826
    Zašto imam osjećaj da se danas neće predstaviti SD?
  • don
    12.2k
    jer je danas normalna pressica, najava utakmice skupa sa Manenicom, a sad oće li reć ko je novi ćemo vidit.
  • crophantom
    74
    Pa mislim bit će i Perkovic i neko od igrača, ja sam siguran da će se pričati o utakmici ne o SDu.
    Ne vjerujem ja da će se to riješiti prije idućeg tjedna.
    Nekako su mi ove medijske štih probe za Bobana preumjetne, nebi se čudio da se tu u pozadini miješaju karte i broje kolko ko ima ruku.
    Vidim prodaja za Osijek slabo ide, ajmo radije kupit karte nego čekati SDa, ak smo mogli do sad bez njega, možemo još koji tjedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.