• mali M
    7.3k
    hjooo, kad mi se ovakvi nakače.. znači rekao sam u startu da je to neka moja obzervacija.. što ti zapravo sad želiš tu dokazati?
    Zanimljiva je i konstatacija da je doslovno skoro svaki trener u Dinamu osvoji prvenstvo i u kratkom periodu nakon toga dobio otkaz.. šta si ti sad htio poentirati sa Perkovićevim doprinosom u naslovima?
  • Odani Zgd
    351
    Obrazloženje na ono tvoje,da je jako bitno tko ti je asistent/pomoćnik,i da je Fabio ostvario dvije pobjede kada Sandro nije bio uz njega,tj nije mu asistirao kako veliš,neko neki drugi lik....a isti taj Sandro je pomoćnik ne u prošloj sezoni,nego u možda 3-4,pa je Dinamo s njim kao pomoćnikom bio prvak.Nisam je za njega,da se razumijemo,uz Čorluku za zadnjih 8 kola možda nebi bio loš tandem....živi bili pa vidjeli tko će doć/ako i kako će nas voditi
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Kakva vam se opcija čini Serhiy Rebrov? Čovjek je u svakom klubu di je radio napravio odličan posao (U Dinamo Kijevu uzeo sve što se uzeti može, u Ferencvarošu 3 titule zaredom, u Al Ainu dvostruka kruna, bio proglašen trenerom godine u svakom od ovih liga, s Ukrajinom je igrao na velikom natjecanju kao izbornik. Meni se on čini kao dost dobra opcija, ali s obzirom da mu ugovor s Ukrajinom vrijedi do 2026., ne znam jel bi prihvatio voditi repku i klub u isto vrijeme. Nekak mi se čini da je prije to bilo više zastupljeno, i da danas treneri uglavnom vode ili samo klub ili samo repku, dugo već nisam vidio da netko vodi klub i repku u isto vrijeme. To je puno češće u košarci, rukometu, vaterpolu i sličnnim sportovima.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Pa ako se ne varam su ljudi pisali da je Perkovic zaduzen za organizaciju obrane. Pa onda ni to ne cudi da curimo na sve strane. Po meni jako losa odluka njega stavit kao prvog makar za jednu utakmicu sada. Ako jos ima teoretske sanse nakon sto nas Osijek nabije zbog njega nece vise. Ocekujem da se najkasnije nakon Osijeka imenuje novi i da Perkovic konacno izleti iz stozera.
  • Olmic
    4.4k
    moja velika zelja, ali nazalost nedostizan
  • FrodoJePurger
    290
    Imenovanje novog trenera ne donosi Manenica, Zajec i ekipa nego sportski direktor kojeg još j***** nemamo. Ne znam kako se sada sve snage okreću na pronalasku novog trenera, a najveći krivac ove sezone je očajan sportski direktor. Bez dobrog sportskog direktora ćemo se vrtjeti u krug. Par tekmi je novi trener super, pa je ok, pa je očajan, pa dobije otkaz i onda nova tema na zoni za novog trenera i srati po upravi po 4. put ove sezone.
  • NKDZ86
    3.4k
    Ne znam kaj ste se svi zakačili za SD, jedno vrijeme nismo ga imali godinama.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    zna se tko je to vodio godinama i bio uspješan u tome, sada u klubu nema sposobnih ljudi koji mogu odrađivati taj posao.
  • FrodoJePurger
    290
    da, ali nemaš sada nikakvog sportskog stručnjaka u upravi da donosi odluke o novim trenerima i igračima. Treba nam netko stručan u vezi sportske politike.
  • Odani Zgd
    351
    Ljudi misle da će dolaslom SD biti mantra"cveta cveće u naše poduzeće"....još ako ne bude love za ljetni rok....bit će zanimljivo
  • FrodoJePurger
    290
    više povjerenja imam u sportskog direktora kaj je radio s nogometnim transferima i politikom nego u ljude koji nisu
  • Batigol
    76
    Prvo neka nadju SD...zatim da SD nadje trenera...
  • Odani Zgd
    351
    Super.....i Marijan Vlak je bio sportski direktor
  • FrodoJePurger
    290
    da je i kaj mislis da je to plafon? Neka nađu kvalitetnog sportskog direktora i neka onda on traži kvalitetnog trenera.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Neka nađu kvalitetnog sportskog direktora i neka onda on traži kvalitetnog trenera.FrodoJePurger

A tko zna, možda su već našli SD-a te se on bacio na posao traženja novog trenera, i samo čekaju da odabere nekog pa da ih onda na jednoj pressici mogu predstaviti obojicu u isto vrijeme? :chin:
    Barem se nadam da je ovakav scenarij moguć. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.