• Oluja
    5.2k
    Ekipa ima li tko dokazan nacin za skidanje pur pjene s pvc stolarije?

[img]http://IMG-20250409-WA0002.jpg
  • Patak
    3.3k
    Ima ona statistika da 65% igrača NBA bankrotira unutar 5 godina od umirovljenja bez obzira na primanja. Ne znam postoji li slična statistika za nogometaše. U svakom slučaju to ne bi značilo da nisu inteligentni samo da nisu školovani po pitanju financija...
  • Droljo
    14.7k

Izgledaš ko neka ženska :lol:
    Neam pojma al zgulio budeš boju antracit :rofl:
    Edit:
    Veli žena bijela spužvica iz dm-a al na bijeloj stolariji je bilo jebiga...
  • Marley
    3.7k
    A jedino plasticnom spatulom, koliko ide, pazljivo. A za ostatke, znam da postoji posebna tekucina za uklanjanje pur pjene, u Bauhausu i sl. Ali to nisam probala. Vidi koliko ce otici mehanickim skidanjem. Ovisi i koliko se vec stvrdnulo.
  • Oluja
    5.2k
    to mi žena fotkala što su majstori napravili nered i sad treba pronaći rješenje. ako dam njima da očiste bojim se da će napraviti još veće sranje.
  • Navijač Dinama
    9.6k
    10-travnja-proglasena-ndh-naslovnica.jpg

Ona je ljubav koja ne može proć!! :heart:
  • Nolifer
    10.4k

Hrvatice i Hrvati, dobro jutro svima!

IMG-5768.jpg

• Droljo
    14.7k
    Cijena 1 dinar :razz:
  • mali M
    7.3k
    zapravo si pogodio skroz o čemu se radi. Čak ne trebamo ići u školovanost nego je bit u siromašnom vokabularu. Svi imamo primjere neškolovane ekipe koji mogu biti profesori na fakultetima kako zvuče i kako govore, a jedva su sklepali nekakvu srednju drvodjeljsku. I onda kroz razgovor skužiš da ekipa čita ko blesava, a čitanje (i pisanje) proširuje vokabular nevjerojatno. To ti je ono kad pričaš sa ekipom koju ništ ne zanima u životu pa skužiš da ne pričamo o ničem osim kak bi ko roknuo onu malu ili kakav god isprazan kvartovski trač upražnjavaju.. al to dođe s vremenom.. nadam se.. :lol:
  • Droljo
    14.7k
    Nekaj lepega i mrzlega se sprema....
    IMG-20250411-154212.jpg
  • Droljo
    14.7k

Ne. Gojlo :lol:
    Al dobar pokušaj.
  • Marley
    3.7k
    uuuu zavidim na pogledu i friskom zraku.... i na desnoj boci, ovo lijevo ne pijem :rofl:

Taman si i ja spremam nesto hladno. Treba se psihicki pripremit za sutra ipak.
    Ljudi me pitaju kak mogu to piti, ne kuzim zasto. Volim crno pivo. Ako imate kakve preporuke za probati, slusam. Ali da je lako dostupno.

20250411-161547.jpg
  • Droljo
    14.7k
    zavidim na pogledu i friskom zrakuMarley

Je, pogled umiruje. Ne znam koliko se vidi na slici al evo..
    IMG-20250411-162905.jpg
  • Krizy
    54.5k
    Daj taj vikend
    Snapchat-872197638.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.