• Olmic
    4.4k
    rekao je i Zajec da bu Cannavaro u subotu vodio protiv Osijeka ;)
  • Noel
    10.7k
    Napisao vam je @Papastrumf da Čorluka nije kandidat za trenera prve momčadi. Možda za neku drugu poziciju to ima smisla..
  • austrijanac
    6.4k
    Zajec je ključno ime ovdje.

I da nije istina, Perković ili Čarli do kraja sezone je potpuno isti k.

Samo što jednog ne možemo smislit očima.
  • Dadox
    159
    i to bi trebale biti reference za sjesti na klupu Dinama? Vodio samostalno treninge repke.Sjajno! Još jedan koji će peći zanat na klupi Dinama samo što ovaj za razliku od drugih nikoga nije sam vodio samostalno.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Koje su reference bile Xabiju Alonsu kad je preuzeo Leverkusen? Ne kažem da bi Ćorluka bio naša verzija Alonsa, ali...
  • miro
    6.2k
    Ako bi nekom neiskusnom dao priliku, to je Ćorluka. Nije preskakao stepenice do sada, čini se pametan decko, naš je...zašto ne. Sigurno je više zaslužio priliku od Canavara
  • Noel
    10.7k

Može ako će dovest Vahu na godinu dana i Ćorluku uz njega da stasa i priprema se za preuzet momčad samostalno.
  • Dadox
    159
    Koje je to stepenice prošao? Vodio je mlađe uzraste? Neki klub s kojim je nešto napravio i pokazao barem viziju? Nije…Bio je samo pomoćnik Daliću i to ne može biti referenca za voditi Dinamo.
    Bišćan je imao rezultat i s Rudešom i s Olimpijom i s Rijekom i nije mogao ovdje.
  • zg041
    320
    carli kao pomocni da..glavni ne..ima vremena za njega
  • Fan
    954
    Kako ste ubili s jebenim Ćorlukom, dok vam čovjek direkt iz kluba kaže drugačije...austrijanac

Ovo će sigurno mnoge naljutit, al njima ne treba vjerovat apsolutno ništa što kažu dok stvari ne budu službene.
  • Paggini
    44.8k
    Ako bi nekom neiskusnom dao priliku, to je Ćorlukamiro

Ovo je jako bitna stavka i način gledanja. Da, neće biti glavni trener, ali za pomoćnog trenera i novog "perkovića/peternaca" mislim da je savršen.

I dodatan veliki plus - zapio sam se s njim jednu večer na rendom partiju sa 40 ljudi u Zatonu prije par godina, pa sam ušao u priču i jako dobro razumije i priča o nogometu, ima smislen način gledanja, a i dinamovac je.

Naravno, ispričao je i trilijun anegdota iz Dinama i repke koje nisu za javni forum.

Meni legenda, a ako je opcija on ili Perković, opcije nema.
  • Šteco
    936
    Potvrdujem da je bio na razgovoru, ali ne za poziciju glavnog nego za pomocnog trenera.Maki2

Nemam za glavnog trenera info nazalostMaki2

Kad @Papastrumf napiše samo pola informacije. Javi ako opet nešto napiše.
  • Dadox
    159
    Ma i ja sam za Ćarlijev povratak u klub.Pomoćni, škola,nešto…Za uzet prvu ekipu u ovoj situaciji - nikako!
  • Patak
    3.3k
    Sopić i idemo po titulu.
  • tp1997
    1.2k
    S obzirom na to kako reprezentacija igra, to mu je kontraindikacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.