• austrijanac
    6.4k

Super, ali će ekipa radije vjerovat novinama koji mjesecima nisu pogodili ništa. Kangi ide bolje nego njima.
  • Crni86
    9.4k
    drago mi je cut da se pokusava nac mjesto za carlija. Nadam se uskoro i ostalima kao sto su mandzo, miki badelj kad zavrsi karijeru itd
  • Zg123
    1.5k
    Ma sve ih uhljebit u klub, bitno je da su nasi, jebes kvalitetu i talent
  • Odani Zgd
    353
    Piše index za Čarlija,koliko sam skužio da bude u stožeru,a ne za glavnog trenera....Sad dal njih dvojica mogu iznijeti zadnjih 8 kola ako ganjamo rezultat
  • Zg123
    1.5k
    novinari pisu ono sto procitaju na zoni, ja ne znam kad je neki novinar iznio neku ekskluzivu prije insajdera ovdje
  • Dadox
    156
    Bilo bi logično sa je Ćorluki ponuđeno da vodi ekipu do kraja sezone,a onda od ljeta pomoćnik novom treneru.
  • Droljo
    14.7k
    Bilo bi logično sa je Ćorluki ponuđeno da vodi ekipu do kraja sezone,a onda od ljeta pomoćnik novom treneru.Dadox

Ne bi bilo logično! Bilo bi logično da novi trener ima svoj stožer i svoje ja te ne pristaje na kompromise. Eto to bi bilo logično.
  • IvanKupres
    41
    Nemojte odma drvlje i kamenje po Čarliju, eto vam Xabi Alonso, Zidane, Guardiola, svi su bez iskustva dobili veliki klub odma u ruke. Ovih 8 utakmica je kao stvorena prilika da vidimo jel Čarli Cannavaro ili Xabi Alonso. Ali ovih 8 utakmica. Davat mu ugovor na ljeto bez ovih utakmica ništa.
  • Dadox
    156
    svaki trener dovede pomoćnika,ali ne dvojicu.Zašto Ćarli ne bi bio u stožeru i tko kaže da taj novi trener nije dao pristanak za takvo što.
  • Papastrumf
    15.7k
    Nadam se uskoro i ostalima kao sto su mandzo, miki badelj kad zavrsi karijeru itdCrni86

Mandzo je otisao u menađerske vode ako se ne varam.
    Potpuno se slazem da dinamo treba “odgajati” i stvarati vlastiti kadar jer je i vise nego ocito da ga nedostaje i to na svim poljima.
    Čarli i Badalj su karakterno ljudi koji trebaju dinamu, a za Čarlija svi govore da ima veliku trenersku perspektivu.
  • austrijanac
    6.4k
    Kad dođe rasprava za trenera ili SDa, samo pogledajte Dinamov natječaj za tu poziciju.

Hrvatskom nogometu suštinski treba rekonstrukcija jer imamo veliki deficit trenera i ostalog osoblja.
  • Fan
    950
    Super, ali će ekipa radije vjerovat novinama koji mjesecima nisu pogodili ništa. Kangi ide bolje nego njima.austrijanac

Jedno ne isključuje drugo.
    Novinarima još manje vjerovat.
  • ElDorado
    3k
    Jbga nemre čovjek nist znat unaprijed. Čarli može biti flop a može biti i top. Tko ne riskira ne profitira.
  • tp1997
    1.2k
    Tko ne riskira ne profitira.ElDorado

Nismo baš u situaciji da riskiramo. Ako je stvarno talent (iako sumnjičav sam ako je jedan od kolega u pravu da je igra reprezentacije njegova zasluga - reprezentacija nema igru i kasni s modernizacijom igre i pomlađivanjem jedno 3-4 godine), neka uđe u omladinski pogon, ili bude pomoćnik pa se razvija uz provjerenog glavnog trenera.

Ali provjereni glavni trener je apsolutna nužnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.