• GOAT
    2.4k
    Lik izgleda ko mix Silvija Marica i izbornika Dene
  • Maximo
    763

Ne vidim kom bi mogli Kangu uvalit...realno dali smo 1,7 mil za njega...sad ga nakon manje od pol godine besplatno pustit, isto spada u epski poso...
  • Sbkbbb
    275
    i taj Wood u zadnje dvije godine 60 nastupa 32 gola.
  • ElDorado
    3k
    ako će se mjenjati sustav i ubrzati igra Kanga moze bit ok
  • Jay
    1k
    He's been in charge of our scouting for years, which has produced a few gems (Richarlison, Doucs) but also some huge duds like Sinclair, Oulare etc
    It was impossible to miss the fact that we needed a quality CB and ST at the very least to stay in the prem for the past 2 seasons but he did nothing about it.

There are also claims that he monitored training sessions and had a huge influence in selecting our starting XI's which was completely farcical and probably helped create the toxic atmosphere of our final season.

He's going to a role where he can just focus on scouting for the pozzos and hopefully he can do his best work there.

Komentar s onog Reddita, vecinom ga pljuju zbog istih stvari i na par mjesta se moze procitati da se gura posvuda sto stvara toksicnu atmosferu. Internet se uvijek nasladuje otkazima tako da nema smisla sve lijepit ovdje
  • Maximo
    763

Pa mislim ok, nek dofura Wooda, neću mu uzet za zlo
  • Izet Hajrović
    4.8k
    "Kako piše Index, Dinamo ima i novog sportskog direktora. To je navodno Talijan Filippo Giraldi. Giraldi ima 51 godinu, a prije potpisa za Dinamo bio je bez angažmana dvije godine. Posljednji angažman imao je u Premier ligi u Nottingham Forrestu kao sportski direktor. Tamo je proveo pola godine te je dobio otkaz. Poznat je po tome da je oborio rekord kluba s 22 ulazna transfera u siječnju 2023. godine."

Ako ovo nije podatak koji dokazuje da nam ne taj čovjek potreban za remont ekipe, ne znam što je.
  • NKDZ86
    3.4k
    Zato je valjda i dobio posel. Al kud opet žabar Bože...
  • Odani Zgd
    357
    Bolje 3 igrača ala Soudani,nego 22 ala Mmae,a kod nas će bit izgleda ovo drugo
  • Izet Hajrović
    4.8k
    mene nije briga za nacionalnost, nema potrebe za antagonizmom prema Talijanima samo zbog iskustva s Cannavarom, kao da smo imali 100 loših Talijana na klupi. Da dođe Marotta ili Berta bio bi potpuno drugi narativ.
  • Jos-Optimus
    5k
    Za početak, drago mi je da je riječ o pravom SD-u s iskustvom. To nam barem garantira da nam dovođenja igrača neće biti trakavice od 4-5 mjeseci
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    22 ulazna transfera u ligi u kojoj osvajac 2. lige osvoji brutalne novce, a i realno 60% je bilo upgrade za Premier Ligu sto prodje velika vecina klubova. U svakom slucaju to je ok ali kod nas je opet specificna situacije gdje sumnjam da cemo sumanuto trositi.

Pitanje, Boban kao SD? Jel se provlacilo po temi?
  • Odani Zgd
    357
    To ćemo još vidjeti,sve ovisi koliki će buđet biti na kraju....pitanje je hoće li to biti igrači ili poluproizvodi kao većina u zadnjih par prijelaznih rokova
  • E46
    1.3k
    selahi obavezno, jagusic ako se bude dalo za 2 milke i ja bi uzeo sunjica jos ako se bude moglo, nije jos rekao svoje.
  • NKDZ86
    3.4k
    dobio sam ptsp od talijana, sokovnika i cikle
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.