• ElDorado
    3.1k
    pise tehnicki. Iskreno ne kuzim bas razliku.
  • Paggini
    44.8k
    28215-1664981120.jpg?lm=1

Ovo je baš "Jesam rekao da je Baturina 30 milijuna, sta ti nije točno jasno??? Ajde nazovi me kad skupiš pare" tip face
  • Noel
    10.7k

U njegovom mandatu direktora Watford je ušao u Premier Ligu i sezonama je bio stabilan prvoligaš. Nisam siguran mislim da je on iz Notinghama otišao prije tog ludog transfer roka. Nek me ispravi neko ako sam pogriješio. Doveo je jednog Chris Wooda u Notingham koji je ove sezone među najboljim strijelcima lige i drži ih na 3. mjestu.

Neznam.. godine i godine iskustva u Premier Ligi ipak nije loše..
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Kaze jutarnji Tanac i Carli tandem :lol:
  • Zagi
    9.5k
    51 godina,Not. Forrest, Watford,Brescia, Prato?!
    Trebao bi biti impresioniran jer nije lokalna prevara ili kaj?
  • Omake
    7.2k
    Uz to Watford je igrao i polufinale i Finale FA cupa, s njim su bili na jednom treneru svaki godinu i pol, prije i nakon njega na 2,2 po sezoni.
  • Jay
    1k

Malo baca na mladog Matu Baturinu
  • Tranzicijski Napad
    359
    Zna li se tko mu je agent?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    "Jesam rekao da je Baturina 30 milijuna, sta ti nije točno jasno??? Ajde nazovi me kad skupiš pare"Paggini

Samo da ne bude "morali smo ga prodati, možda bi bio razočaran da nismo"
  • ElDorado
    3.1k
    Meni je pozitiva kae bio 6 godina u Watfordu. Znaci graditelj je, lojalan klubu. Gledao sam i intervju kad su ga oterali iz Foresta, da mu je jako zao da je mislio dugorocno. Cini mi se dosta iskren i elokventan ne baca floskule
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Giraldi bi mogao biti dosta dobra opcija za SD, ali ne treba se zalijetati i raditi euforiju ako stvarno dođe. U Watfordu je odradio jako dobar posao i mislim da bi mogao spasiti situaciju u slučaju dolaska. Trenutno sam svakako više za stranog i iskusnog SD, ali nadam se da hrvatsko tržište neće biti zapostavljeno jer po meni ima igrača koje moramo uzeti što prije poput Jagušića.
  • Maximo
    763
    Filippo Giraldi is an Italian football executive known for his extensive experience in scouting and technical roles across various clubs.​

Career Overview:

AC Prato (2001–2010): Giraldi served as Managing Director of Sport, overseeing the club's sporting operations. ​

Brescia Calcio (2011–2012): He took on the role of Chief Scout, responsible for identifying and recruiting talent. ​

Watford FC (2012–2020): Giraldi joined as Chief Scout and was later promoted to Technical Director in 2014. During his tenure, Watford enjoyed five consecutive years in the Premier League and reached the FA Cup final in 2019. ​

Nottingham Forest (October 2022–April 2023): Appointed as Sporting Director, Giraldi's stint was brief, lasting only six months. His departure was announced on April 11, 2023, with the club stating he was "relieved of his duties with immediate effect."
  • Sbkbbb
    288
    Sad sam malo istrazivao, u Forestu je dobio otkaz zbog navodne lose igre ekipe i sto je doveo Chrisa Wooda za 15 mil funti (ozljedio se nakon potpisa) . Na kraju isti taj Chris Wood je zadnje dvije sezone njihov najbolji igrač i strijelac.
    U Watfordu je radio odličan posao po pisanju njihovih medija i navijaca.
  • Paggini
    44.8k
    moramo uzeti što prije poput Jagušića.Teofil Kateran

Jagusic za dvije miljke, i Selahi besplatno, uz Mudraziju kojeg smo vec uzeli i ne znam koja je situacija sa Belcarom, plus Mierez i mozda Matanovic ako odlaze Petko/Kule, a ako uspije Giraldi riješiti Kangu, Cordobu, Mbukua nekom već ima plusčinu.

Iako bih Kangu ostavio....

Eto, sta ce ti SD kad imas Pagginija
  • Maximo
    763

Navodno mu 3 transfera gledaju ko lošija u tom vremenu...

Comparison of Notable Signings:

Chris Wood (Nottingham Forest): Signed from Newcastle United in January 2023, Wood managed one goal before an injury ended his season prematurely. His limited contribution led to scrutiny over the decision to sign him. ​
    Nottingham Forest News

Jonjo Shelvey (Nottingham Forest): Acquired during the same transfer window, Shelvey's time at Forest was short-lived, with his contract terminated after eight months due to limited impact. ​
    The Guardian

Felipe (Nottingham Forest): The veteran center-back played a role in helping the club avoid relegation, but concerns were raised about his high wages and long-term value to the team. ​
    The Guardian
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.