• Fan
    954
    Kako nisu zaradili? Vecina tog prihoda je bila ostvarena za vrijeme njihovog mandata.NitkoBitan

Isto kako staroj garnituri pripisujem početak velikog pada Dinama, tako im treba pripisat i određen dio ovog prihoda. DP je možda zaslužan zbog naslova na temelju čiste euforije, ali za koeficijent i lakši ždrijeb u LP (samo play-off protiv Qarabaga) nisu.
  • Socrates
    213
    Osvojili bi kitu, a ne kup i prvenstvo da nije doslo do euforije zbog odlaska tadasnje garniture.Papastrumf

Tolika se euforija stvorila da se kapetan Petković zahvalio Barišiću i Peras u trenutku najveće euforije i kada je bio svjestan da se djelu ljudi na Trgu to neće svidjeti. Treba li te podsjetiti da je 5 dana nakon izbora uslijedio potop protiv PAOK-a? Totalna euforija je uhvatila igrače... Keep dreaming.

Također, zna se da ste htjeli potjerati tađašnjeg trenera. Onda bi definitivno osvojili kitu da se vratio onaj kojeg je nova vlast htjela vidjeti u klubu.
  • Droljo
    14.8k
    kada je bio svjestan da se djelu ljudi na Trgu to neće svidjetiSocrates

Da to nije ona šačica koju je Tuđman svojedobno spominjao.
    Neki su kao zlatne ribice...
  • Papastrumf
    15.7k
    Tolika se euforija stvorila da se kapetan Petković zahvalio Barišiću i Peras u trenutku najveće euforije i kada je bio svjestan da se djelu ljudi na Trgu to neće svidjeti.Socrates

A to ima veze tocno s cim u cijeloj ovoj prici?

Samo mi nije jasno na kraju koji je tvoj tabor? KA ili ZM? Da si tupan, to mi je jasno.
  • Jurki
    16.8k
    Tolika se euforija stvorila da se kapetan Petković zahvalio Barišiću i Peras u trenutku najveće euforijeSocrates

Nogometasi su inace poznati po inteligenciji i razumijevanju stvarnosti i zivota oko sebe. How yes no.

Mnogi vjerojatno ne znaju zamijeniti jednu jebenu žarulju.
    Od udaranja lopte glavom im je pokrepalo pola mozdanih stanica.
    Dovoljno je pogledati kakvim se curama žene. Ne kaze se bezveze da su glupi nogometasi i manekenke idealan spoj.

Edit: da je 2018.te godine Mamic fizicki bio u klubu.. on bi se njemu zahvalio ...
  • Socrates
    213
    A to ima veze tocno s cim u cijeloj ovoj prici?Papastrumf

Vidim da malo sporije kopčaš. Nema ničeg znakovitog da se kapetan zahvaljuje dvoje ljudi koji više nisu u klubu i koje većina najžešćih navijača koji su bili na trgu ne može vidjeti nacrtane.

Samo mi nije jasno na kraju koji je tvoj tabor?Papastrumf

Moj tabor je uspješan Dinamo koji osvaja trofeje i ruši velikane. Nešto što će pod ovom upravom biti san idućih 10ak godina jer će toliko trebati da se klub oporavi od gubitka ovog naslova.

Da si tupan, to mi je jasno.Papastrumf

I prešli smo na ad hominem napade jer sam ti i posljednji argument pobio. Good to know.

Nogometasi su inace poznati po inteligenciji i razumijevanju stvarnosti i zivota oko sebe.Jurki

Bruno je po inteligenciji primjer prosječnog nogometaša...
  • Jurki
    16.8k
    Bruno je po inteligenciji primjer prosječnog nogometaša...Socrates

A kaj sam drugo napisal? Zna on jako dobro kaj se godinama pjevalo i skandiralo na Maksimiru i onda ide takvu stvar izjaviti.
    Ocigledan primjerak inteligenicije.
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    Ajde ohladite malo ili se prebacite u dm. Ovdje nas ima šta smo blesavi pa mislimo nakon 20 stranica da je tigao novi sd , kad ono prangija . @Socrates daj malo popusti razbu ,baš te ponijelo
  • Zagi
    9.5k
    Šahisti, a vele da Bruno zna posložiti figure, bi taj potez nazvali "blunder" .
  • masacusec
    5.1k
    Bruno je po inteligenciji primjer prosječnog nogometaša...
    16m
    Socrates

Jedina stvar u kojoj se slažem s tobom. Dobar je igrač, ima muda, no krive uzore i sasvim krivo posložene stvari u glavi
  • BBB Mataa998
    2.3k
    @Socrates nauci pisati svoje debilane tamo gdje im je mjesto. Ne zeli nitko citati tvoje gluposti o privatizaciji i lizanju supka mamicima na temi o SD-u
  • Papastrumf
    15.7k
    Vidim da malo sporije kopčaš. Nema ničeg znakovitog da se kapetan zahvaljuje dvoje ljudi koji više nisu u klubu i koje većina najžešćih navijača koji su bili na trgu ne može vidjeti nacrtane.Socrates

Pitam opet kakve to veze ima s euforijom koja je nastala u i oko dinama u trenutku odlaska tadasnje garniture? Ti pobijas kakti tu cinjenicu zahvalom Brune Petkovica bivsem vodstvu!?

Moj tabor je uspješan Dinamo koji osvaja trofeje i ruši velikane. Nešto što će pod ovom upravom biti san idućih 10ak godina jer će toliko trebati da se klub oporavi od gubitka ovog naslova.Socrates

Vidi vraga, poceli smo rusiti velikane nakon gubitka zadnje titule od Rijeke. Tad smo se oporavili odmah sljedece godine, a sad necemo sljedecih 10. Je li to tvoje misljenje, ili zelja? Mozda bi bio najsretniji da se to dogodi, ali vjeruj mi da nece.

I prešli smo na ad hominem napade jer sam ti i posljednji argument pobio. Good to know.Socrates

Ubio si me bome.
  • Crusades
    15.8k
    Je, pa tad je tatta bio u klubu pa nismo propali.

A i obećao je kako smo Rijekinu titulu i kup gledali tad i više nikad. :snicker:
  • don
    12.3k
    smarate u temi SD-a.
  • Olmic
    4.4k
    Ima tko cijeli clanak od Tironija jutros objavljen?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.