• Facke
    5.6k
    Eh ljudi moji dragi..
  • masacusec
    5.1k
    Uz Jožu i Nenu, Vaha mi je naš najdraži trener, koji je doslovno znao postrojiti čitavu ekipu i slušao isključivo vlastitu intuiciju koja je najčešće bila nepogrešna.
    No, sve to ništa nam ne znači jer se čovjek javno distancirao od Dinama.
  • Brusa
    2.7k
    mislim da je Zajec tu jer ljudi iz DPa su mislili/znali da sami, bez nekog jakog imena - frontmena, neće moći "okrenuti" "Barišićeve" skupštinare, pa je tu onda "uletio" Zajec. Moje mišljenje samo, nemam nikakve "insajderske". DP bi "izbore članova" dobilo i bez Zajeca.
  • mrgud
    392
    Ako Tanac bude SD to znaći da je u biti SD Zoki Mamić a pošto ne može biti fizički ovdje Tanac će raditi po njegovim uputama
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Haha odlično, Zeko opet prosipa genijalne izjave, sportski direktor koji na kraju radnog dana dolazi u ured da bi saznao hoće li sutra isto doći na posao, Jerko Leko vodi B ekipu, Branko Ivanković čiji životopis je na stolu u ovoj potrazi novog zaposlenika seoskog kombinata, ne znaš šta je bolje.

Teška panika, neznanje i glupiranje, gori pod petama, a oni nemaju pojma gdje udaraju. Od uprave do predsjednika.
  • Noel
    10.6k
    Dajte ljudi iznutra napišite nekaj smirite ljude na forumu.. ako već neznaju u klubu to napravit...
  • Nolifer
    10.4k

ja bih to nazvo, zatišje pred buru...

Al fora mi je kak Fabio još uvijek nije smijenjen...
  • vlatkomarkovic
    760
    Ako Tanac bude SD to znaći da je u biti SD Zoki Mamić a pošto ne može biti fizički ovdje Tanac će raditi po njegovim uputamamrgud

I onda sam ja histeričan
  • Facke
    5.6k
    Po mojem osobnem mislenju Velimir Zajec mora cim prije van iz Dinama. Bil sam skepticen kad je dosel i tocne se dela onak kak sam si i mislil da bude. On nije za nijednu funkciju i price kraj. Al nek on vodi svoju bitku, svoj rat. Prve onaj intervju prije par tjedna, sad ove denes. El budu opet s kluba morali slihtati? Strasne.
  • mrgud
    392
    Zna se koliko je Ivanković povezan sa Mamićima,a nikad nije bio SD i sada sa 71 godinom bi trebao preuzeti takvu važnu funkciju i u ovakvom trenutku.Kaj možeš drugo zaključiti
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Al fora mi je kak Fabio još uvijek nije smijenjen...Nolifer

Pa vjerojatno se čeka potvrda novog SD-a koji će onda donijeti odluku o potencijalnoj smjeni. Kaj bismo dobili da je on danas dobio nogu, zamjena mu privremeno bude recimo Perković, a SD-a ni na vidiku?
    Kolko god ovo dugo trajalo i bilo frustrirajuće, potpuno mi je logično da se sa smjenom trenera čeka dok ne dođe novi SD. Barem se nadam da naši tak razmišljaju...
  • Zagreb1992
    2.2k
    Trenere mijenjamo kao na traci , a igračima niti euro kazne radi sramotnog odnosa prema dresu i klubu ..Lupi ih po džepu pa da vidiš kako će goriti u sljedećim utakmicama ..Ili se stvarno neki stavljaju iznad imena kluba ...Ako smo već micali 3 trenera ( Jakir , Perković i Bjelica ) , a rezultat i igra su loši onda možda nije do trenera koliko do igrača
  • Nolifer
    10.4k
    Mene kopka, ako se već Zajec nalazio sa tom Peras, jel itko od proljećara znao zašto se nalaze i radi čega i zašto je to dopušteno, em zbog reputacije, interesa i ugleda kluba? Mislim kakve veze ona ima sad u ovoj cijeloj priči? I zašto bi baš pio s njom kavu, velim ako je to zaista bilo...
  • Odani Zgd
    353
    Na moj upis kako bih volio Keka za trenera,dobio sam odgovore da je prestar s 63 godine,al zato je Branko Ivanković sa 71 "tinejđer"....zanimljivo
  • ElDorado
    3k
    Kratak i dobar intervju s Bobanom. Očito je sada spreman a da li je u kakvom kontaktu ko će ga znati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.