• Jurki
    16.8k
    Ono di nam on najvise moze pomoci je ustroj kluba po obrascu europskih klubova visokog rangaElDorado

Upravo to nam i treba.. ustroj kluba po Euro standardima.
    I da se vise nebu moglo desiti da u klub dojdu razni dibidusi koji ne mogu nigdje najti posao.. vec su si dobri s nekim iz kluba pa aj nek se zaposle. Dzemo, Šokota, Polovanec jer su frendovi sa sdom ili rodbinski povezani sa voditeljem skole.
    Takva sranja nas i jesu srozala tu de smo sad.

Ovo s Jerkom Lekom spada u jos jednu pizdariju i lutanje kluba.
    Jebote da mi nemremo angazirati boljeg trenera od Jerke Leke za drugu ekipu... onda smo jebeno zglajzali.
  • ElDorado
    3k
    Nadam se da je netko iz Dinama odmah nazvao Bobana
  • NKDZ86
    3.4k
    Dajte BBB posjetite maksimirsku 128 i izbušite sve koji buše dinamo!
    Sloboda dinamu!
  • Jaro
    9.6k
    ajmo se ne lagati - slicno je bilo i prosle sezone pa je dvostruka kruna zamaskirala sve jer, budimo realni, vecina gleda iskljucivo rezultat. Prosle godine se eto poklopilo Jakirevo otkrice 2 napadaca, prije toga ozljede stopera i prisilno uparivanje KTC-Bernaeur, nesto srece u zavrsnicama utakmica, Hajdukov raspad nakon duple porcije u 3 dana, penal protiv Rijeke na kraju tekme... I zaboravila se Jakirova lutanja, losi transferi, sramote na Kosovu, porazi protiv Ceha...
    I onda se greske samo produzile na ovu sezonu.
    Da se u proljece uslo kako smo svi ocekivali nebi se po novinama javljali stakori, nebi se tu pizdilo i seciralo svaku rijec svakoga iz kluba...
  • Noel
    10.6k

Podnar: Bok Zvone! Podnar pri aparatu.
    Zvone: koji Podnar? Ko si ti? Koje novine?
    Podnar: član upr... ma zaboravi.
    Zvone: zaboravio. Đenja.
  • NORTE
    14.7k
    "Može se dogoditi lošija sezona, ne treba dramatizirati"Jaro

Jeftina romantika za simpatizere...

Meanwhile in Zagreb:
    pxl-020824-118381218.jpg

Da se u proljece uslo kako smo svi ocekivaliJaro

Za to je bio potreban netko sa znanjem ili barem zdravom logikom.
    Takvih nije bilo na ključnim pozicijama za sportske odluke.
    Maknuli su Bjelicu koji je htio promjene i doveli Cannavara i Kangu, strah i trepet hnl-a, sad žanjemo plodove tih sjajnih odluka.
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Znači ovo možeš samo uz Dinamo doživit. Poraz za vikend, pizdim i samo čekam objavu SD da se smirim. Prođe ponedjeljak, nema SD, ali siguran je Macia. Ja gnjavim staroga komentiram nemogu vjerovat da takvo ime dolazi u Dinamo. Danas na poslu isčekujem najavu presice, nečega ono Cannevaro navodno dobio otkaz. Ja mislim to je to, SD je tu i odma ide preslagivanje. Kad ono par sati kasnije dolaze vijesti da nas ne odjebo Macia. Ja živčan, dođe mi da sve pošaljem u tri pm nakon što sam cijeloj familiji iskomentiro ko je taj Macia, sad opet ništa i opet neizvjesnost. I onda kao sol na ranu izlazi Zajec sa svojim sad već normalnim nebulozama i ja mislim nek ode sve u tri pm, odustajem. Ali vrag mi ne da mira, neko je spomenuo intervju Bobana. Palim vješti na RTL-u, slušam čak i onaj bedasti intervju sa kandidatkinjom za gradonačelnika Zagreba i onda napokon dolazi taj intervju gdje Zvoneta jadnog hvataju nasred parkirališta. Mislim si budala si, zašto se uopće nadaš i onda čovjek sa rečenicom da je spreman mi opet spali sve planove and he pulls me back in. Sad kao žena sa Stockholmovim sindromom vjerujem da će napokon bit bolje, da će napokon se naša jebena uprava stabilizirati i da se Dinamo napokon vrati na svoje... Slat ću ravno upravi račune za psihijatra kad na kraju skrenem od svega ovoga.
  • El Madrigal
    265

Realno, nemamo šanse, ali na terenu se ne treba predavati. Neka igrači pobjede sve do kraja pa će vidjeti za što je to dovoljno, ali u svakom slučaju bit ce za podizanje cijelog kluba, atmosfere i, nadasve, pranja vlastitog obraza.
  • vlatkomarkovic
    760

Slažem se ova regresija traje već jer Simic/Maric SD kombo je katastrofa odradio posao, također i godinu ranije nije bio najbajniji intake talenta. Nemojte samo molim vas o taticevcima, govorimo realno. Klub je napredovao na mnogim poljima, ali na najbitnijem se kiksalo, zato jer sportska politika povjerila krivim ljudima. Prošle sezone je bilo puno više sreće, ali i realno Rijeka i Hajduk nisu bolji nego prošle godine i imaju trenutnu manji prosjek bodova od Rijeke prošle sezone. Mi smo ove godine i dosta golova primili više nego prošle.
  • NORTE
    14.7k
    Liga prvaka 2025.

Arsenal - dinamo Zagreb 3:0

Arsenal - Real Madrid 3:0
  • austrijanac
    6.4k
    Orgijanje po Dinamu se nastavlja i danas po medijima, što bi bilo da ti isti novinari ne navijaju za njega?
  • emilperska
    9.5k
    Prelako je vodstvo Kluba odustalo od ove sezone.
    1. Cannavaro je i dalje trener. I tu je sad manje bitno tko ga od igrača voli, tko ga ne voli. Evidentno je da potkapacitiran, da je ovo bila Zajecova greška epohalnih razmjera i da on svlačionicu ne kontrolira. On je trebao prije Učke biti bivši kao što je i Kopić 2022. smijenjen maltene u Svetom Roku da se s Čač mačom spasi sezona što se i uspjelo onda. S efektom promjene trenera bi bili barem 3 kola na nekom valu optimizma, bio on lažan ili ne.

2. Ovo sa SD-om je postala meksička sapunica. Očito je negdje zapelo ili kandidati odustaju sami od sebe kad vide budžet i stanje za sljedeću sezonu ili su naši opet preneodlučni. Moguće je i jedno i drugo. Nije isto bit SD s budžetom od 77 milijuna EUR i igrat barem EL ili imat budžet 55, igrat eventualno KL s upitnim garancijama za onu sezonu iza jer se više nema tko od igrača prodati, a komercijalni prihodi su i uvijek će bit zanemarivi za ozbiljne iskorake. Ostajemo bez Baturine, Petkovića, Sučića, Roga, KTC-a, Rileta, Mohe, Belcara. Ostaje nam sumnjivi kapital u vidu Cordobe, Mbukua, Mmae, Bernauera itd. Nezahvalan posao za najboljeg SD-a na svijetu sa skresanim budžetom.

3. Iz kluba bi se netko (naravno ne Zajec) trebao oglasiti o svemu što se događa unazad 7 dana. Priopćenja korporativnih komunikacija da se senatori nisu sastali ni u svlačionici ni kod Ademija doma su besmislena i bepostrebna jer nitko ne zna što oni rade u privatno vrijeme pa tako ni naš direktor komunikacija. Ovo je jedan od trenutaka kada je Manenica trebao istupiti osobno i smiriti navijače.

4. Prvenstvo nije izgubljeno. Hajduk i Rijeka će u 8 kola osvojiti manje od 16 bodova. Samo što mi ovakvi nismo u stanju dobiti njih oboje i preostalih 6 utakmica. A govor vodstva kluba ide prema tome da smo ionako odustali što se sigurno prelijeva i dolje na svlačionicu. Najviše bi nas veselilo kad bi Uprava pokazala da nisu odustali, ni oni ni igrači..
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Nemojmo se zavaravati da tom medijskom orgijanju nismo sami uzroci i sami krivci.

Kao što smo krivci za svršavanja nad kadrom i Marićem, najava +25 bodova prednosti na kraju sezone, kao što smo za sve ispržene fritule i friteze koje ćemo vrlo vjerojatno sada i kušati, kao i za lutanja kroz cijelo ovo razdoblje, koja su na kraju rezultirala ovime.

Da smo sada na nekih +7 ili 8, tog orgijanja jednostavno ne bi bilo, a na društvenim mrežama bi dominirala polarizirana slika Torcidinih bačenih paleta i stolica na atletsku s našim “ne damo da potoneš”.

Za ovo nema jednostavno nikakvog opravdanja. A ako nekakvog financijskog revizora ili diplomiranog pravnika u klubu ometa tekst novinara pijanca, motiviran s vjerojatno 50 eura, neka je nama svima Bog na pomoći.
  • Danko
    1.9k

"...govor vodstva kluba ide prema tome da smo ionako odustali što se sigurno prelijeva i dolje na svlačionicu. Najviše bi nas veselilo kad bi Uprava pokazala da nisu odustali, ni oni ni igrači.."

Ovo, radi ovog sam ljut i razočaran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.