• Jaro
    9.6k
    svi pogledati/poslusati/procitati i smanjiti dramu malo:

To su procesi. Ne može Dinamo uvijek biti perfektan, ne može samo pobjeđivati. Ne želim ulaziti u taktički dio. Može se dogoditi lošija sezona, ne treba dramatizirati, bitno je da imamo naš pravi, narodni, građanski, zagrebački Dinamo. Nažalost, ova godina nije dobra, sljedeća će vjerojatno biti bolja. No još je osam kola pred nama pa ćemo vidjeti što se može izvući,
  • don
    12.2k
    Može se dogoditi lošija sezona, ne treba dramatizirati, bitno je da imamo naš pravi, narodni, građanski, zagrebački Dinamo

može, ako imaš plan i ljude sposobne za to. Koliko mi imamo? Vidit ćemo.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Pa ne drami se zbog losije sezone nego zbog nedostatka vizije i strucnog kadra za sport jer smo nogometni klub. Mi 4 mjeseca biramo SDa, nova sezona je pred vratima, a predsjednik prica o ugovorima na 2 mjeseca, probnom radu, zavezanim rukama.
    Otpocetka kljucni segment nogometnog kluba nije poslozen, a nije evo ni do dana danasnjeg. Jebes jednu sezonu, manje - vise, savrseno vrijeme za napravit smjenu, ali tko ce je provest? Zajec? :rofl:
  • Ritam Ulice
    154
    S jedne strane Zeko a.k.a. pricam po pola sata s Manenicom Zajec i s druge Vaha a.k.a. Mmae je odlican igrac Halihodzic.
  • El Madrigal
    265

Ove godine smo ama baš svima bili utakmica za izvlačenje iz krize. Hajduk pod Jakirom nakon svih sranja kojansu tada imali, Rijeka nakon Olimpije, Slaven pod Perkovićem, Lokomotiva pod Bjelicom, Osijek u Zgrebu 4:2, za Bayern su govorili da ne igra dobro u tom razdoblju pa 9 komada, za Borusiju rekli da ne dobiva u gostima i da ima 5 ozlijeđenih, oni nas trgnu, bilo je toga još. Sad bi se Osijek opet mogao bi vaditi na "raspalom" Dinamu!
  • El Madrigal
    265

Nije bio ni prije Pule sa svih 9!
  • vlatkomarkovic
    760

Znaci tvoja je teorija da netko u klubu želi gurnuti Tanca kako bi vratio Mamice? :lol: :lol: :lol:
    Pa imaš puno objašnjenja, prva Tanac bezobzira tko što mislio o njemu, nije bezveznjak. Druga Zeko nije pri sebi i bokte pitaj kaj njemu nije palo na pamet...
  • vlatkomarkovic
    760
    Ja se nadam da smo svjesni da smo zaposlili Vlaovica samo radi Macije? :rofl:

Smijem se od muke, jer mi više ništa drugo ne preostaje.
  • Fabercaster
    134
    Čekam članak da pušačka soba prelazi sa bijelog na crveni Marlboro i mogu mirne duše reć da sam sve vidio i pročitao u ovih par dana. :sweat:
  • masacusec
    5.1k
    Može se dogoditi lošija sezona, ne treba dramatizirati, bitno je da imamo naš pravi, narodni, građanski, zagrebački Dinamo. Nažalost, ova godina nije dobra, sljedeća će vjerojatno biti bolja. No još je osam kola pred nama pa ćemo vidjeti što se može izvući

Upravo to. Trenutno je potreban jedan smireni PR kluba prema javnosti s intencijom prezentiranja aktualne situacije u smislu "nije sve tako sivo". Jer, nije sve tako grozno kak ovdje pišete jer klub se uistinu podigao u mnogim segmentima unazad godinu dana, što mene kao navijača koji više od 20godina aktivno prati klub, veseli možda i više nego sami rezultati. Mi smo kroz prošlost, i daljnju i bližu bilježili jako dobre rezultate, ali istovremeno smo mi navijači, dugi niz godina bili nedobrošli na vlastitom stadionu.
  • Jos-Optimus
    5k
    Zaista bi poklon s neba bio da nam dođe Zvone. I u Milanu je bio pun pogodak i ustrajao u svom.stavu po cijenu otkaza, a trener na kojem je inzistirao je na kraju isporučio toliko željeni naslov. On zna što je Dinamo, zna što je profesonalizam, struktura, zna kako treba funkcionirati, zna nogomet...o kontaktima i utjecaju ne moramo...on bi bio naš spas. Ovo što sada gledamo je tužno...stalno ignoriram očigledne znakove i vjerujem u bolju momčad, bolju utakmicu, boljeg trenera, bolje ponašanje...igrače dovodimo po pola godine pa nam propadnu, isto tako i sportske direktore...politiku nam vodi čovjek koji to nije mentalno sposoban, a svi se to boje javno reći. Baš me je strah da ćemo se zakopati ako Manenica ne lupi šakom od stol jer ovo je prešlo sve granice dobrog ukusa. Gdje god pogledamo se griješilo, gadno griješilo...i srozava se kvaliteta jedne momčadi koja je bilo sinonim za snažnu i srozava se omladinska škola koja je bila najbolja, bez premca...pa kako pobogu? Trgnite se svi skupa
  • ElDorado
    3k
    Nemojte dozivljavati Bobana kao spasitelja. Ono di nam on najvise moze pomoci je ustroj kluba po obrascu europskih klubova visokog ranga i privlacenju znacajnih imena, okupljanju i bivsih igraca ako hocete i dizanju ugleda kluba na svim razinama. Boban sigurno nije lik za neke izvrsne funkcije.
  • Boycie
    2.6k
    taman da bude trener Petku.
  • Felip
    417
    Sad bi se Osijek opet mogao bi vaditi na "raspalom" Dinamu!El Madrigal

Pa valjda nismo toliko nisko pali da mu dozvolimo da nas 4.put pregazi i to 3.put doma. Mislim da treba sad malo smanjiti dramu oko svega i fokusirati se malo i na teren. Dolaze nam tri utakmice sa donjim domom lige, kakav god je raskol trenutno u klubu, odbijam vjerovati da može niže od ovoga sada.
  • vlatkomarkovic
    760

Mislim da nije tolika histerija samo oko izgubljne titula, ovo sa SDom, Zekini medijski ne znam kako bi ih nazvao, izleti, drama s igračima. Nije ni normalno stalno pobjeđivati, ali ove sezone kada je Hajduk samog sebe propucao u kolovozu, a Rijeka sve rasprodala, to sve skupa ne izgleda dobro u perspektivi. Da je ovo sezona kada je Kek digao, ne bi bila ovakva panika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.