• Facke
    6k
    Eh ljudi moji dragi..
  • masacusec
    5.4k
    Uz Jožu i Nenu, Vaha mi je naš najdraži trener, koji je doslovno znao postrojiti čitavu ekipu i slušao isključivo vlastitu intuiciju koja je najčešće bila nepogrešna.
    No, sve to ništa nam ne znači jer se čovjek javno distancirao od Dinama.
  • Brusa
    3.3k
    mislim da je Zajec tu jer ljudi iz DPa su mislili/znali da sami, bez nekog jakog imena - frontmena, neće moći "okrenuti" "Barišićeve" skupštinare, pa je tu onda "uletio" Zajec. Moje mišljenje samo, nemam nikakve "insajderske". DP bi "izbore članova" dobilo i bez Zajeca.
  • mrgud
    442
    Ako Tanac bude SD to znaći da je u biti SD Zoki Mamić a pošto ne može biti fizički ovdje Tanac će raditi po njegovim uputama
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Haha odlično, Zeko opet prosipa genijalne izjave, sportski direktor koji na kraju radnog dana dolazi u ured da bi saznao hoće li sutra isto doći na posao, Jerko Leko vodi B ekipu, Branko Ivanković čiji životopis je na stolu u ovoj potrazi novog zaposlenika seoskog kombinata, ne znaš šta je bolje.

Teška panika, neznanje i glupiranje, gori pod petama, a oni nemaju pojma gdje udaraju. Od uprave do predsjednika.
  • Noel
    11.9k
    Dajte ljudi iznutra napišite nekaj smirite ljude na forumu.. ako već neznaju u klubu to napravit...
  • Nolifer
    11.3k

ja bih to nazvo, zatišje pred buru...

Al fora mi je kak Fabio još uvijek nije smijenjen...
  • vlatkomarkovic
    1.2k
    Ako Tanac bude SD to znaći da je u biti SD Zoki Mamić a pošto ne može biti fizički ovdje Tanac će raditi po njegovim uputamamrgud

I onda sam ja histeričan
  • Facke
    6k
    Po mojem osobnem mislenju Velimir Zajec mora cim prije van iz Dinama. Bil sam skepticen kad je dosel i tocne se dela onak kak sam si i mislil da bude. On nije za nijednu funkciju i price kraj. Al nek on vodi svoju bitku, svoj rat. Prve onaj intervju prije par tjedna, sad ove denes. El budu opet s kluba morali slihtati? Strasne.
  • mrgud
    442
    Zna se koliko je Ivanković povezan sa Mamićima,a nikad nije bio SD i sada sa 71 godinom bi trebao preuzeti takvu važnu funkciju i u ovakvom trenutku.Kaj možeš drugo zaključiti
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Al fora mi je kak Fabio još uvijek nije smijenjen...Nolifer

Pa vjerojatno se čeka potvrda novog SD-a koji će onda donijeti odluku o potencijalnoj smjeni. Kaj bismo dobili da je on danas dobio nogu, zamjena mu privremeno bude recimo Perković, a SD-a ni na vidiku?
    Kolko god ovo dugo trajalo i bilo frustrirajuće, potpuno mi je logično da se sa smjenom trenera čeka dok ne dođe novi SD. Barem se nadam da naši tak razmišljaju...
  • Zagreb1992
    2.4k
    Trenere mijenjamo kao na traci , a igračima niti euro kazne radi sramotnog odnosa prema dresu i klubu ..Lupi ih po džepu pa da vidiš kako će goriti u sljedećim utakmicama ..Ili se stvarno neki stavljaju iznad imena kluba ...Ako smo već micali 3 trenera ( Jakir , Perković i Bjelica ) , a rezultat i igra su loši onda možda nije do trenera koliko do igrača
  • Nolifer
    11.3k
    Mene kopka, ako se već Zajec nalazio sa tom Peras, jel itko od proljećara znao zašto se nalaze i radi čega i zašto je to dopušteno, em zbog reputacije, interesa i ugleda kluba? Mislim kakve veze ona ima sad u ovoj cijeloj priči? I zašto bi baš pio s njom kavu, velim ako je to zaista bilo...
  • Odani Zgd
    546
    Na moj upis kako bih volio Keka za trenera,dobio sam odgovore da je prestar s 63 godine,al zato je Branko Ivanković sa 71 "tinejđer"....zanimljivo
  • ElDorado
    4.1k
    Kratak i dobar intervju s Bobanom. Očito je sada spreman a da li je u kakvom kontaktu ko će ga znati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.