• Droljo
    14.3k
    Tak ste nahvalili tog rieru da ja ne mogu dočekati. Ja bih ga sad odma :rofl:
    Što je naj luđe ne zajebavam se...
  • Noel
    10k

@Eduardo Macia. Fora za objavu SDa je bila vrhunska. Kapetan Torrente sljedeće sezone..
  • Jurki
    16.5k
    Ova agonija zvana ballon d or nema smisla. Dovesti novog trenera i nek pocne raditi selekciju za sljedecu sezonu.
    A Fabija su mogli odmah iz Pule poslati za Trst i to pjeske. Prica da treneru treba jos vremena je obicna pizdarija i glupost.
    Garcia je trener Istre isto ko i ovaj kod nas.. pa se vidi trenerski rukopis.

Sramota od koje me vec treci dan boli zeludac. Nije sramota zgubiti, al je sramota zgubiti na ovakav nacin.
    O spusenom prvenstvu, da uopce ne govorim.
    Igrace kazniti i to zestoko kazniti, za sljedecu sezonu ostaviti Tea, Rpga, Miska, klince... ostalo probit nogom. Sram ih moze biti.
  • austrijanac
    6.2k
    Saznat cemo ovaj tjedan realno
  • Nolifer
    10.3k

Najbolje oko Uskrsa, pa da bude, objava u stilu: Za Uskrs, nam Zeko nešto donio...
  • Jos-Optimus
    4.9k
    Ljudi dragi, 6icu su mogli igrati i Rog i Kač, ne trebamo baš napuhivati stvari za HNL. Sopić, Sopić, Sopić
  • Droljo
    14.3k
    Sopić, Sopić, SopićJos-Optimus

Zar i ti kolega...
  • Jos-Optimus
    4.9k
    Za Uskrs bi bilo najbolje da Zeko ode pa-pa, neka dođe netko priseban i ozbiljan.
    Zar i ti kolega...Droljo
    :rofl: Ja sam za njega još od Jakira
  • Nolifer
    10.3k

Imaš neki valjani, argumentirani razlog, zašto bi Zajec morao otići? Sa kime se ti boriš?
  • Jos-Optimus
    4.9k
    ne razumijem u čemu je problem? Zajec je naša legenda i drago mi je da je kao zaštitno lice stao ispred DP-a, sve ostalo je smiješno. Ja sam mislio da će on biti tu svojom pojavom i iskustvom, a ne imati neku izvršnu i odlučivačku rolu jer on to nije u stanju već neko vrijeme, ako ti misliš da je - onda si u gadnoj zabludi.
  • Droljo
    14.3k
    Ja sam mislio da će on biti tu svojom pojavom i iskustvom, a ne imati neku izvršnu i odlučivačku rolu jer on to nije u stanju već neko vrijeme,Jos-Optimus

Tak je i trebalo bit al je valjda vidio da marić nemre i da je demagog pa je išao spasit što se spasiti da. Može se i tak gledat.
  • wolfgang14
    2.2k
    Tak ste nahvalili tog rieru da ja ne mogu dočekati. Ja bih ga sad odmaDroljo

hahah i ja bi ga volio vidjeti još ove sezone ali vjerojatno nebi bilo pametno, zaredao bi koji poraz jer je situacija takva kakva je i dobili bi krivu sliku o njemu pa bi ga razapinjali ovdje
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Sad napokon znamo tko je Miro Vugrinec, Andy Bara glavom i bradom!
  • Noel
    10k

Pročitao sam ovaj njegov tekst o Rieri sa glasom Andya Bare, savršeno ide!
  • Zg123
    1.5k
    Pise Droljivari:
    U ovom trenutku nam se čini da je najpametnije do kraja sezone ostaviti na klupi pomoćnog trenera Sandra Perkovića. Sigurno ne može biti lošiji od Cannavara, konačno, čuli smo od izvora bliskih svlačionici da bi bilo puno bolje za Dinamo da ga je Mister koji put želio poslušati. Na kraju sezone se mora izabrati novi trener. Po jasnim kriterijima, a ne napamet, onako površno. To je strateška odluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.