• Jaro
    9.5k
    dinamo nikad neće biti klub koji će bit uspješan zbog stranca, bilo to trener, sd ili igrači. nikad. Probali ste ovu sezonu, pa evo di smo.
    Hrvatska ima dovoljno dobrih talentiranih ljudi.
    NKDZ86

Dinamo nemre od jeftinih stranaca profitirati - jer s razlogom su jeftini (citaj, ne valjaju). Dinamo tesko moze i domaceg igraca kupiti kao pojacanje - jednostavno previse to kosta.
    Ono kaj je zabrinjavajuce - Dinamo nema na vidiki novog ni Baturinu, a ne Majera, Olma, Modrica...
    A kaj se trenera tice - ja i dalje tvrdim - nadji rjesenje i plati ga ko 5 najigraca skupa ako treba, jer los trener te kosta puuuno vise od dobrog i skupog. A pogotovo u slucajevima gdje iz ne znam kojeg razloga tko god postane trener Dinama automatski dobije 5 puta veci ugovor od onog prethodnog... Koliko je Jakir imao u Gorici, Rijeci, a koliko u Dinamu? Koliko je Biscan imao u Olimpiji, Rijeci, savezu, a kolikou Dinamu?
  • Droljo
    14.3k
    A pogotovo u slucajevima gdje iz ne znam kojeg razloga tko god postane trener Dinama automatski dobije 5 puta veci ugovor od onog prethodnog... Koliko je Jakir imao u Gorici, Rijeci, a koliko u Dinamu? Koliko je Biscan imao u Olimpiji, Rijeci, savezu, a kolikou Dinamu?Jaro

To je veliki problem. I kod igrača. Zato smo i dovodili strance.
  • Odani Zgd
    229
    Glupa usporedba,isto tako onda koji je to strani igrač ostvario značajni transfer iz Dinama izuzev Olma,kojeg svojatamo jer je tu došao kao dijete?
  • Droljo
    14.3k

Dudu, olmo, sesar, viduka, soudani ovak iz glave
  • Efes Pilsen
    10.5k
    Evo i teta iz racunovodstva se prikljucila raspravi. Kako se usudujemo imat igrace koji nemaju preprodajnu vrijednost nego iskljucivo pridonose na terenu?
    Sve van, daj nam avangardni model, pokupujmo cijelu U21 i dodajmo im nase mladice. Kurs je jasan.
  • Jaro
    9.5k
    bmk za transfere. Dinamo je klub koji nema love za zivjeti od kupovina. Jer u 90% slucajeva "kupi jeftino" znaci kupi skart. Dinamo jedino moze zivjeti od svoje skole (pa vise manje, samo je te igrace i skupo prodavao na kraju). Da, nekad je potrebno dovesti KTC, Tonela, Cufrea jer nemas doma nikakvog rjesenja - al ako ti je desno krilo Spikic, nemres za upgrade dovest Cordobu i Mbukua kad su obojica losiji od Spikica. Kaj se stoperske pozicije tice - nije mi jasno da Dinamo od Sutala nemre izbacit ni igraca kojem je barem HNL top. O krilima i napadacima necu uopce.
  • Odani Zgd
    229
    Dudu i Olmo su u Dinamu prije nego što su bili punoljetni,+Dudu hrvatski reprezentativac,ali kada treba raditi usporedbe onda je stranac,za Sesara nisam ni čuo iskreno,Cesara da ako si to mislio,Viduka Hr korjena.....nisam mislio na financijski,nego igrački da su završili u nekom top klubu....
  • Odani Zgd
    229
    Pročitaj ponovo moj upis....ne znam na šta si se uopće referirao
  • Droljo
    14.3k
    Cesara da ako si to mislioOdani Zgd

Da. Igrao je i sesar za dinamo, siniša.

nisam mislio na financijski,nego igrački da su završili u nekom top klubuOdani Zgd

Pa logičnije je da će ih biti malo kad smo u prosjeku imali 2-3 stranca na 10 naših.
  • Enco
    165
    U ovoj situaciji kad je sve razj...nama treba trener Hrvat, Dinamovac, trener s karakterom .
    Čovjek kojemu nije problem u tri ujutro upaliti reflektore i odraditi trening nakon povratka s gostovanja, čovjek kojemu nije problem opustositi benzisku nakon pobjede, čovjek kojemu nije problem reći Predsjedniku kod mene taj neće igrati pa makar mu stari u klub donio milone. Sopić.
    Druga opcija je samozatajni radnik i veliki znalac Krznar .
    Stranac za trenera nikako.

Za sd-a obavezno stranac kojemu treba pridodati jednog našeg kao desnu ruku npr. Mikića.

Za šefa škole čovjeka koji ne pozna Škegru ,Puljica, Baru, Šišica ,ekipu iz Plaze....,a takvog u HR nema.
  • Crni86
    9.2k
    Izmedu riere i smacheza, birao bi sancheza. Ono sta dinamo tezi igrat i kakve igrace proizvodimo mnogo nam vise pase spanjolski stil nego talijanski, njemacki ili kakav god vec.

Igra kroz dominantni posjed gdje su glavni igraci oni koji su najbolji tehnicari u veznom redu.
  • Odani Zgd
    229
    Bratski,stranaca je bilo uvijek sigurno više od tih 2,3 al dobro....sretno Dinamu sa strancima
  • Nolifer
    10.3k
    A kaj bu nam novi trener donio u ovoj sezoni? Ništa, bezveze se troši na još jednu moguću otpremninu i to je to. Fabio je naš, čovjek s zlatnom loptom i ima nogometno znanje. Kalio se u Kini i prije dolaska, je ipak pratio HNL. Neka Fabija nama do ljeta, a onda nek se dogovore prije novih priprema oko novog trenera, ako će bit potrebno...
  • Marley
    3.6k
    Koliko god sam razocarana trenutnom situacijom, meni je suludo ici na CETVRTOG trenera u sezoni.
    Sto mislite da ce se magicno dogoditi ako SAD dodje novi trener, koji god?
  • Neron53
    1.4k

I 4., i 5. i 6. ako treba ako se poslije par kola vidi da ne stima ...dok god ima sanse da se stvari isprave i ne sjebe prvenstvo. Ako uprava misli da prvenstvo jos nije izgubljeno onda Fabio mora biti bivsi a ako su se i oni oprostili od prvenstva, onda treneru dati precizne smjernice koga od rezervi/klinaca forsirati da vidimo kojega su kova...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.