• Noel
    10k
    Znači sportski direktor iz Olimpije i Celja nema iskustva za Dinamo i nije dobar ali trener može. Dajte ljudi kakav Riera. Bara preko Slovenaca i njihovih medija gura ovog.
  • NitkoBitan
    24.8k
    S obzirom na mjere stednje predlazem reorganizaciju.

Ademi trener, Ristovski pomocni trener, Zagorac trener golmanu, Peric kondicijski trener a Bockaj psiholog/motivator.

Bio bi to najskuplji stozer u povijesti ali Boze moj, kad vec od doticnih nema nikakve koristi na terenu a isto izgledamo pod svakim stozerom... Barem ne bi imali dvostruki trosak skupih i nepotrebnih igraca te skupog stozera, takozvano prebijanje troskova.

"Naši “senatori“su i dalje predvodnici momčadi, primjer mladim igračima i apsolutno drže zajedništvo unutar ekipe."

Pa realno, fali im samo trenerska licenca.
  • sport
    4.4k
    Vidim ankete o novom treneru na sve strane,a o treneru će odlučiti novi SD.
  • Zg123
    1.5k
    Riera je dobar trener, uzeo duplu krunu s Olimpijom, Celje ostavio na prvom mjestu i kad se vratio s njima usao u cetvrtfinale KL. Ono sto sam cuo je da je dosta tezak lik za suradnju i brzo plane.

Ekipa bi valjda za novog trenera htjela Kloppa, makar ni on ne bi zadovoljio zahtjevni forumski puk
  • Droljo
    14.3k
    Ono sto sam cuo je da je dosta tezak lik za suradnju i brzo plane.Zg123

Kod nas bi se proveo jebački :lol:
  • Jay
    876
    Ekipa bi valjda za novog trenera htjela Kloppa, makar ni on ne bi zadovoljio zahtjevni forumski pukZg123

Klopp ne poznaje ligu, necu trenera koji ne zna sto je oranica u Gorici
  • Zvonkec
    213
    Ljudi moji u klubu bez 6ice bez brutalnih bekova i još brutalnijih krila klop bi se proveo isto ko i jakir, bjelica I fabio ja neznam kaj se čeka s sd-om ali bez njega i vizije kaj hoćemo i koje igrače trebamo 4 trener je samo još jedna otpremnina i ajmo jovo nanovo
  • marcio amoroso
    40.5k
    Ljudi moji u klubu bez 6ice bez brutalnih bekova i još brutalnijih krilaZvonkec

Eto hajduk i Rijeka imaju brutalne bekove i brutalna krila. Ne zna se tko ima bolja.
  • Zvonkec
    213
    off topic hajduk igra na livaju i suce svati tjedan penal jedan, a Rijeka ima brutalnu 6ticu za nas defanzivno bolje bokove i krilo koje radi razliku u hnl-u trenutno
  • Droljo
    14.3k
    krilo koje radi razliku u hnl-uZvonkec

Koje je to krilo?
  • Paggini
    42.9k
    brutalnu 6ticuZvonkec

Igraju čak s dvije, selahijem i petrovićem
  • Zvonkec
    213
    Džuahra
  • Droljo
    14.3k

Naravno. Oprosti što sam pitao.
  • Miro Vugrinec
    7.7k
    Albert Riera je daleko najbolji kandidat uz Gonzala Garciu za trenera Dinama. O Rieri trubim valjda već godinu i pol i oduševljen sam tim čovjekom. Igra s Celjem najljepsi nogomet od svih ekipa na balkanu, jasna vizija, slično kao i Garcia. Osvojio je s Olimpijom koja je bila pred bankrotom duplu krunu, pa došao u Celje napravio stroj za Sloveniju i odvojio se 6-7 bodova pa Krznar samo nasljedio sustav i osvojio ligu dok je ovaj otišao u Bordeaux koji je bankrotirao al ga je ostavio u ligi.

Ove godine ga Celje vratilo i da kaska u prvenstvu dosta, ali to zato jer su sve kocke stavili na Europu i u Europi je prolazio Basaksehir, Guaimaraes,Apoel Lugano, protiv Betisa u gostima bio ravnopravan suparnik i izgubio s golom u zadnjoj minuti. To sve s ekipom koja bi u hnl bila jedna od najjeftinijih.

Čovjek je jedan od boljih orijatelja s Guardiolom i Artetom, Alonsomy Brat od Artete mu je pomoćnik i igra isti stil kao oni. A svi znamo da su danas Španjolci daleko naj treneri na svijetu sto vidimo i u hnl na primjeru Garcie. A to treba Dinamu, atraktivna igra, izlazak iz zadnje linije bez nabijanja, sistematičan presing. Daleko najb opcija i nadam se da će ga se uzeti za trenera, već je par puta bio nuđen, ali su ga odbijali ovi naši neznalice. S Rierom na klupi iduće godine ćemo se prostetat ligom budite sigurni ukoliko dođe. I u Celju ima oko 250 tisuća godišnje, znaci kod nas bi sigurno pristao o za te novce jer mu je to prije svega izazov.
  • austrijanac
    6.2k
    Ako novi SD bude neki Španjolac, nebi se čudio :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.