• Zagi
    9.4k
    Naša je budućnost u stvaranju igrača kroz akademiju te njihova prodaja nakon što zabljesnu sezonu ili dvije u HNL-u. Nažalost, to je realnost i toga trebamo biti svjesni.Kermit

Zašto bi ova realnost bila neshatljiva nekome tko je radio u Sportingu/Benfici/Portu ?
    Pa njihova je identična.
  • Kermit
    337
    ↪Kermit ok ajd reci jedno ime koje bi volio vidit u Dinamo kao SD a da nije Boromisa.ElDorado

Frende pojma nemam.

Zašto bi ova realnost bila neshatljiva nekome tko je radio u Sportingu/Benfici/Portu ?
    Pa njihova je identična.
    Zagi

Zato kaj se oni oslanjanju na Južnu Ameriku, najviše Brazil i od tamo vuku talente. Isti je jezik što što je veliki plus. Sva tri kluba koja si naveo su puno financijski jača od Dinama. To su dva paralelna svijeta.
  • Paggini
    42.8k
    Nadam se da se sa SDom pričalo o filijali te analizi i ustroju škole nogometa jer te dvije stvari su dugoročno jednako bitne za klub kao i slijedeća godina, ako ne i bitnije.

Strah me da se uz sav ovaj kaos oko prve ekipe to dvoje stavilo po strani. Zato bih volio nekog dodatnog uz SDa koji će se baviti tim stvarima.
  • ElDorado
    2.8k
    u tome i je problem. SD Hrvat ne postoji. A mi nikad nemamo vremena. Ideja moze bit samo stranac i odmah mu priheftat dvojicu koji gledaju i uče
  • ZgDLions
    920

Više sam mislio na onaj očito već zaboravljeni video kad netko lista Marcu i osvane Lukin dres sa imalo bi smisla genijalnim marketinskim potezom, naravno potpisan Zajec na stranici.
    Nekako nakon toga igrokaza i odbijanca imas osjecaj da je Luki neugodno kaj ga uopce pitaju za povratak.
    Baš nam takvi trebaju u buducnosti.
  • Kermit
    337
    ↪Kermit u tome i je problem. SD Hrvat ne postoji. A mi nikad nemamo vremena. Ideja moze bit samo stranac i odmah mu priheftat dvojicu koji gledaju i učeElDorado

Je, mi ne da nikad nemamo vremena, nego je ovo najgori tajming za biti bez SD-a. Ne znam koliko je realno dovesti stranca i onda imati još nekog pored njega da mu suflira. Odmah mi Perković pada na pamet kao netko tko je uvijek tu. Koliko će onda SD biti samostalan, a koliko će se oslanjati da domaće dečke? Sranje je kaj mi nemremo dovesti kapitalca za SD jer kapitalci rade vani, što je i logično.

Bojim se samo da ne dovodemo nekog novog Cannavara jer o SD odluičuju oni koji su i njega amenovali....
  • Zagi
    9.4k
    To su dva paralelna svijeta.Kermit

Ma nisu, isti je to svijet samo smo u različitim etapama razvoja.

Mi smo iduću sezonu u Konferencijskoj i HNLu (i to treba prihvatiti) , Sporting razbija po Ligi Prvaka i Portugalu.
    Nije Sporting povijesno nikakav mega klub pa da je to neka nomala. Bili su dugo nigdje posebno, sada su top.
    Kako? Nemam pojma , ne pratim ali sigurno nije palo sa neba. Znam da imaju vrhunsku školu nogometa.

Taj know-how platiti , uzeti i implementirati ovdje.
    Jezik? Ok oni vuku iz Portugala i Brazila, mi ćemo iz Hrvatske, BiH te djecu iseljenika po Njemačkoj, Austriji itd.
    Nogometni jezik je svuda isti.
  • Endeavour
    655
    Sa ovih područajo Romeo Jozak je jedino logično rješenje. Vrhunski stručnjak koji želi doći u klub ali ga se iz poznatih razloga ignorira. Samo vrijeme će pokazati koliko je to pametno.

Sva ostala imena su potupne nepoznanice. Kad smo mi uopće i imali klasičnog sportskog direktora duže od 2-3 godine?
  • Facke
    5.5k

Nemre on , on je Mamicevac. :monkey:
  • austrijanac
    6.2k
    Nije samo zato kaj je Mamicevac, ima on hrpetinu problema...
  • NitkoBitan
    24.8k
    Sa ovih područajo Romeo Jozak je jedino logično rješenje. Vrhunski stručnjakEndeavour

Sorry ali njegov CV ne djeluje nimalo impresivno. Cudno kako njegov "talent" nisu prepoznale ozbiljne karike iz inozemstva.
  • Crusades
    15.5k
    Kak nije dobar CV, pa skoro ga je Arsenal oteo Saudijskoj Arabiji? Evo Arsenal samo kaj ne propadne, a Saudijci dobili SP 2030. zbog Jozakovog rada?
  • austrijanac
    6.2k

Reci cu samo da je volio poznanstva više nego kruha jest.

Neke stvari nisu ni za forum.

A ako mislite da je tak dobar, onda sigurno nebi radio cijeli zivot tam gdje je.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ja se nadam da će sd biti lik poput bjelice ,ili će biti tako kako ja mislim da treba jer ste me zaposlili da to radim ili neće biti . Čovjek kojem će senatori samo doc i pokucati na vrata da dobiju papire i šut kartu a ne da mu lupaju i govore kak da radi svoj posao,kako imaju problema sa trenerom,kak im je trening težak ,kako su umorni i da trebaju bolji ugovor. Prvo dobro provjeriti svlačionicu, odstraniti pokvareno tkivo i onda polako dovoditi prava pojačanja . Ne može klubu veličine dinama kad izgubils 3-0 u Puli najbolji igrač biti golman. Pičke poslije plaču i to svaki put,nije im jasno kako, zašto,ko je kriv. A dres suh,možemo mi do jutra srat po treneru, ali ovo više nije slučajno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.