• vlatkomarkovic
    663

Ja sam došao tu da objasnim ljudima da odustanu od Jozaka, neću više gušiti ovu temu. No zapamtiti ću ovaj razgovor i vratiti se kada vidimo što će novi SD napraviti.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Ma govorim ti da čovjek ima utjecaja tamo. Nije dobio taj utjecaj jer je budala, nego jer je prepoznat u svijetu nogometa kao mag za nogometne škole.vlatkomarkovic

Opet pises PRovske recenice. Jozak je tehnicki direktor u jednom od mnogih programa u Saudijskoj Arabiji, informacija vrlo lako dostupna na internetu. Znaci nikakav glavni niti savjetnik niti donositelj odluka niti ista sto ti spominjes.

Covjek se odlucio za lak novac i manje stresan posao, sasvim legitimno, ali ne treba radit bajke brace Grimm od toga. Radit od njega mesiju pustinjskog nogometa...

Ja sam došao tu da objasnim ljudima da odustanu od Jozakavlatkomarkovic

Btw. ne znam koje ljude spominjes (doslovno nitko niti na Zoni niti u javnom prostor nije zazivao Jozaka) i zasto si uopce pokrenuo temu Jozaka. On je svojedobno izjavio da nikad ne bi odbio Dinamo a kad je trebao postat SD u zadnji cas je odustao nakon posjeta Medugorju.

To je to i od mene, laku noc.
  • masacusec
    5k
    Ljudi, nemojte da prostačim i budem nepristojan radi nekog jozaka!
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Dan te jebo covjek godinu dana bio u Kuvajtu i to 2017-2018 i nije napravio nista. Lik nam govori kako oni i danas rade po tom sistemu i zato su napravili povijesni uspjeh. Zamisli da netko stvarno u ovo vjeruje…
    U godinu dana su pohvatali sve konce njegovog sustava,dali mu pedalu i nakon 6-7 godina napravili najveci uspjeh. Jel stvarno netko moze vjerovat u ovo?
  • Patak
    3.2k
    Je li se Bjelicu razmatralo kao SD? Zar nije on doveo Petkovića i Oršića u primeu s kojima smo stvorili možda i najbolju ekipu svih vremena?

Ne znam koliko će strani SD cijeniti našu tradiciju da su nam domaći igrači i igrači iz našeg "bazena" u regiji uvijek bili okosnica momčadi, a da su nam igrači iz francuske, engleske druge lige i sličnih liga uvijek bili mačak u vreći jer je možda svaki deseti bio u dovoljno dobar za Dinamo što se po tko zna koji puta potvrdilo i ove godine.

Jer i novi SD će raditi s budžetskim ograničenjem s kakvim već poslujemo i ne vidim mogućnost da upgradea lige iz koje će dovoditi igrače, međutim umjesto druge francuske i engleske lige s istim budžetom i našom tradicijom bi trebao gledati igrače u Sloveniji, BiH, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, možda Bugarskoj, Rumunjskoj, Poljskoj...

Nisam siguran da portugalac, španjolac, talijan dovoljno poznaje ta tržišta. A vidimo i kak je Osijek završio u potpunom raspadu nakon mandata SD iz tog podneblja koji je čak i imao neke reference.
  • Efes Pilsen
    10.5k
    Ne mogu shvatit ovo naricanje nad 'specificnim klubom'. U cemu smo tocno specificni? Jer moramo prodavat igrace za budzet? Nevideno.
    Selekcija u omladinskom pogonu? Nevideno.
    Naci klub partner za posudbu ili stvorit Dinamo II opet? Nevideno.
    Ja ne znam zasto bi stranac automatski znacio da cemo lupat po stranim igracima i zanemarit skolu? Nije nas u ovi situaciju doveo nikakav stranac nego Zajec, Maric, Jakirovic, Bjelica, Cannavaro je samo slag na tortu.
  • Droljo
    14.3k
    Je li se Bjelicu razmatralo kao SD? Zar nije on doveo Petkovića i Oršića u primeu s kojima smo stvorili možda i najbolju ekipu svih vremena?Patak

Nije. Mamić ih je doveo.

Nerealno je da stavimo vlaka za šefa skauta i iliju lončarevića za sportskog direktora u klub koji ima 60 mil + proračun. Možda sam u krivu. Ne znam.
  • Jaro
    9.5k
    Mamić ih je doveo.Droljo

Yep, nikakav Bjelica. Zapravo, doveli su ih njihovi manageri koji su ih tada nudili s nadom u spas karijere, a Mamic(i) su pristali/pogodili/znali prepoznati sansu/bili okruzeni ljudima koji su znali prepoznati sansu.
    Ista stvar je bila moguca s Ivanovicem, Pasalicem, Galesicem, Frukom pa je u klubu odluceno da nece tim putem
    Dinamo nema skauting (a ni nece ga skoro posto te pozicije sluze za uhljebljivanje) pa je zapravo voisan o ovakvim dealovima gdje manageri i agenti nude svoje eksponate pa ako netko u klubu pogodi/pogodi. Zalravo, to nije ni cudo posto je godinama klib funkcionirao kao agencija i sportski sektor je devastiran i zanemaren, a od novog vodstva takodjer zapostavljen...
  • Crni86
    9.2k
    i upravo svi takvi igraci su se poceli preusmjeravat u rijeku miskovicu. To je zapravo tajna rijekinog uspjeha zadnjih nekoliko sezona.

I slazem se da to nije nacin konstantnog funkcioniranja. Treba imat skauting sluzbu i sve, ali opet takve poklone moras znat prepoznat. Ne treba uzet 5,6 igraca. Ali jednog fruka ili tako nekog moramo znat prepoznat i uzet. Za uspjesan klub ne mozes bjezat od hr menadzera, samo se treba pobrinut da klub ne bude ostecen kao prije i to je to.
  • dmil
    583
    da je bar postojao period od cca godinu dana da nova garnitura u klubu to postavi na noge ili bar krene s tim, ali oni su se ipak odlucili za uhljebljivanje bivsih legendi

trenutno nam je vrhunac skautinga pitati Baru za misljenje ili nerezonski kupiti igrace iz HNL koji blijesnu 2-3 utakmice
  • Olmic
    4.3k
    Jel putuje novi SD , se zna kaj?
  • Keyser Soze
    13.1k
    U klubu su 25.3. rekli da za 10 dana dolazi novi SD, danas je osmi dan.Keyser Soze

Danas je 13. dan
  • Danko
    1.8k

Strpljenja molim, nemre to tak brzo
  • NitkoBitan
    24.8k
    Nisu ni trebali izlazit sa nikakvim rokovima pod pritiskom. Trebali su rec da ce javnost na vrijeme bit obavjestena i bok.

To sto se buba neki datum ne znaci da ce to ubrzat proces ili nesto, samo se stvara pritisak koji povecava sansu za krivi odabir. Samo dajes povoda da te mediji zajebavaju sto si probio rokove koje si sam zadao.
  • ElDorado
    2.8k
    Nije više čak problem niti u obećanim rokovima, problem je da vrijeme curi za pripremu iduće sezone. Pa mi već krajem 6. mjeseca moramo imati definirano 90% momčadi za sljedeću sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.