• Big Daddy
    1.5k
    ma znam, al nek se zajebu i dodju k nama.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Dajte nam Boromisu, i nek povede Florucza, Ratnika i Vidovšeka sa sobom. :cool:
  • rioda
    7.8k

Nema smisla, Dinamo II kreće iz četvrte lige, bit će prejaki s njima
  • Madness
    27
    Nevezano za ovo danas, ali teški cirkus sa ovim odabirom/imenovanjem novog SD-a. Neozbiljno, što je previše, previše je. Nadam se totalnoj ljetnoj rekonstrukciji, velika većina ovih igrača ne može više igrati za Dinamo, posebno oni najiskusniji, nažalost debelo preplaćeni i nemotivirani. Nogomet se igra i iduće sezone. DZIS
  • Olmic
    4.2k
    Nadam se da covjek nije odustao ako je stvarno izabran
  • ArtVandelay
    17
    Vjerujem da će donijet najgoru moguću odluku, kao presliku cijele sezone.
  • austrijanac
    6.2k
    Stranac + Mikić kao desna ruka, ako je Mihaelu to prihvatljivo.
  • Vratite nam Istok
    498
    Vjerujem da će donijet najgoru moguću odluku, kao presliku cijele sezone.ArtVandelay

Ali prvo će zakasnit par tjedana, ako ne i mjeseci.
  • Dadox
    123
    Stranac kao sportski direktor mogao bi biti zadnji čavao u lijes.Dok taj pohvata odnose,ko je kome kaj,koga mi želimo i koga on može bojim se ode još pokoja sezona.Ovo mogu spašavati samo domaći ljudi.Ima ih,ali nisu popularni u nas.
  • Crusades
    15.5k
    Tako je. U prvih 11 i u cijeloj upravi moraju svi bit čistokrvni Purgeri i Hrvati.

Ne zna stranac kaj je Dinamo. Kevine Catherinu van iz Dinama!
  • Noel
    9.9k

Nemoj prcat ekipu. U pravu su djelomično ljudi. Razuman je strah. Stranci da. Ali trebaju nam kvalitetni stranci. A ne kako je Marić govorio dovodimo strance u Dinamo koji iz nekog razloga NISU USPJELI tamo negdje. To kad je govorio jaja su mi se nakostriješila.
  • Dadox
    123
    Ne nego treba dovesti još Mbukua,Kangi i Ogiwara.Ne teeba zaboraviti ni doprinos Canavara ili recimo Peteva.
  • Praskaton
    4.1k
    Meni samo nije jasno kako su ovi ljudi iz uprave,IO i ostalih struktura klubova dogurali do svojih poslovnih pozicija prije Dinama.
    Jesu se tamo držali zacrtanih i dogovorenih rokova? Zašto se govorilo da će SD doći do kraja mjeseca ili prije ako nije bilo sigurno.Zašto se onda kazalo za 10 dana će pa evo prošlo i tih 10.

Kako ste vi ljudi radili te poslove prije? Jel vama obećana riječ išta znači?
  • Dadox
    123
    strani igrač mora biti bolji od svih naših i imati neupitno mjesto u prvih 11.Ukoliko nije tako pa radije mi daj Perkovića nego Mmaea.Takvih igrača je pun Hnl,a zamisli ne igraju za 800 tisuća/godina.Dakako takve treba naći i tu je potreban pravi sportski direktor.
  • Odani Zgd
    220
    Strani igrači kao Soudani,Fernandes,Lauritsen,Olmo apsolutno da,a kao Mmae,Oliveras,Mbuku apsolutno NE!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.