• E46
    1.4k
    mozda neće jer ih boli briga za europu ali oni ce se zaduziti jos i malo sponzori malo navijaci i skrumpat ce bolji kadar od naseg dok nasi budu čekali juznoafrikance po 2 mjeseca iz kolumbije.
  • NORTE
    16.1k
    Sretno Rijeko!
  • DrawTube
    7k
    Ne brinite se, kad se Cordoba prebrodi jet lag idemo na 20 pobjeda u nizu
  • Cif
    341
    Baš i dok Petković Mišić Baturina Pjaca Ristovski i Ademi prebrode jat lag idemo na 60 pobjeda u nizu
  • Blueshadow86
    3.4k
    Sreća da je samo 8 kola do kraja. Valjda nas neće Belupo prestići.
  • rioda
    8.6k

Bit će borbe, kako s Lokomotivom, tako i Lovrićem
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Pazite ovog malog fetaia, kakva srčanost, kakvo predviđanje situacije, kakva koordinacija, motorika. Izbjegne klizeći svog suigrača, točno se vidi kako bira najbližu putanju u sprintu da stigne zauzeti poziciju i pravovremenim klizećim startom spašava čisti gol...

Brutalno!
  • Odani Zgd
    564
    Fetai frizurom kao da ga je Modrić pravio
  • gaTeDZG
    1.5k
    U 54 europske lige su 733 kluba i 19,687 igrača.

Od toga je:
    - 11,431 domaćih (58%) ~ € 1.55m
    - 8,256 stranaca (42%) ~ € 3.03m

U prosjeku, strani igrač u Europi vrijedi 96% više od domaćeg.

Stranci u HNL-u vrijede 21% manje od domaćih igrača.

U 9 od 10 HNL klubova stranci imaju manju prosječnu tržišnu vrijednost od domaćih, jedini izuzetak je Lokomotiva.

Podaci s Transfermarkta.
  • Jay
    1.6k
    Svaka cast svakome tko moze iskreno navijati za Rijeku danas, ja pokusavam vec 35 min, ali jednostavno je neprirodno. Zelim da ih Mudrazija i Vrbancic sruse i onda iduceg vikenda opet odnesu pobjedu iz splita. Sigali propusta iducu zbog zutih, Mudrazija se treba cuvati jer ima 2
  • NitkoBitan
    27.1k
    Rijeka danas kiksa, Hajduk iduci vikend izgubi od Lokse, mi pobjedimo sve do kraja, Hajduk uz to izgubi jos jednu utakmicu negdje kao i Rijeka i mi prvaci :rofl:

A ono, kofa 5, znalo je bit i ludih nerealnih situacija u sportu.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Miriši mi na x ili neku skrumpanu pobjedu Lokosa. Još ako Lokosima Mudri i Fetai dobiju kartone nema ih na Poljudu. Kako se yugašima sve poklapa ove sezone, strašno. I tu ne mislim na nas, nego im se poklapaju i skoro svi drugi rezultati. Kad oni sjebu, sjebu i drugi...
  • KtcGoat
    641
    Kako je Kelava spasio Valentinu, jedna od vecih obrana u karijeri, nadam se da ce bit adekvatno nagraden
  • Nadmocniji
    440
    Sveti Ivan Kelava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.