• Carrasco
    5.7k
    Jebo vas hajduk vise i to sta ce bit ako osvoje... objesite se kolektivno i kraj priče
  • Dani Olmić
    1.2k
    Odmah bi mijenjao titulu ove godine protiv 11 bodova u LP :-( ionako nam oni na kraju krajeva nikaj ne donose
  • don
    12k
    nadan se da je sad jasnije zašto se daleko u prošlosti navijalo za Rijeku dok je god hajduk bia isprid nas. Osim šta je Rijeka loša, mi nismo imali nikakvu perspektivu za pobjeđivat u serijama za naslov te smo se nadali da će pobjede Rijeke koja bi privremeno zauzela vrh sjebat jogurt u glavi i da će se sami poubijat a mi titulu samo pokupit, ali eto.
  • Big Daddy
    1.5k
    Netko je maloprije napisao “Pusitite Rijeci, sve je kaj jos zelimo”, koliko tu istine ima…
  • Dinamosaur
    2k
    Opet ti sa rijekom. Sad nek bude i ankara prvak, jebe mi se, nemres navijat za konkurenta u ligi.
    Rijeka hajduk osijek, SI LUD?
  • E46
    1.3k
    prije rijeka i osijek nego hajduk, jednostavno je. Oni vise nikad ne smiju bit prvaci.
  • Big Daddy
    1.5k
    Samo da tovare ne budu prvaci, kad nismo mi onda bilo tko drugi, samo ne oni. Rijecani su debili, ali manje zlo od ovih klosara.
  • Dinamosaur
    2k
    jebe mi se..
    Ovo je sramota naseg marka marica za pocetak

Ides bjelicu mjenjat zbog frenda Čćanavara
  • don
    12k
    Jebo vas hajduk vise i to sta ce bit ako osvoje... objesite se kolektivno i kraj pričeCarrasco

nadan se da ćete tako govorit i kada budete gledali bakljade i proslave vama prid nosom, u Zagrebu. I to ne jedan dan.
  • miro
    6.1k
    mogli bi i 5.7. gledat tisuće Livajinih dresova na Hipodromu
  • Filip85
    88
    mogli bi i 5.7. gledat tisuće Livajinih dresova na Hipodromumiro

Pa sad...Livajin dres, koji ne želi igrati za reprezentaciju, nije baš Bog zna kakav outfit za koncert pjevača koji više manje redovno pjeva na dočecima reprezentativaca u raznim sportovima (nogomet, rukomet, vaterpolo).
  • miro
    6.1k
    ja te u potpunosti razumijem, ali mislis da je to njima važno? Misliš da bi ti mogao u Imotski na koncert s dresom Petka?
  • Filip85
    88
    Misliš da bi ti mogao u Imotski na koncert s dresom Petka?miro

Bi, pod uvjetom da je ispod pancirka od kevlara :sweat:
  • Tajno Ime
    152
    Mogao bi, samo bi rekli " vidi ovi šperaca Gruđanina" :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.