• Felip
    405
    1.Rijeka je više zaslužila da uzme titulu nego Hajduk i navijat ću da tako bude, iako još se neku ludu mrvicu nadam da možemo uskrsnuti
    2.Dinamo se nikada ne bi smio spustiti na nivo da bilo kome pušta utakmicu (ispravan stav je da Dinamo svaku utakmicu ide na pobjedu, pa makar time pomogao najljućem rivalu)
    3.Naš jedini strah ako Hajduk osvoji titulu je ta "fešta tisućljeća" koja bi odjeknula i valjda zasjenila sve naše titule.
    Ako smo preživjeli njihovih "100 godina" onda ćemo i ovo.
    4.Nama je sad zapravo bitnije kako preživjeti sva ova šamaranja koja smo doživjeli ove sezone. Ovo je kriminal da nas Istra onako ubija. Lokomotiva, Slaven, Rijeka, Osijek, Hajduk...svi oni su nalupali ekipu koja je do zadnje minute bila u igri za prolaz u elitnoj ligi prvaka. Sramota...
  • Kruno
    775
    Samo da danas Rijeka ne kiksa.
  • dinamo u srcu
    2k
    Možda sam lud ali ja i dalje vjerujem i ne odustajem. Svatko svakog moze dobit. Necu prestat vjerovat. Vidimo se na Osijeku.
  • javolimtebejako
    2.2k
    moze svatko svakog dobit u smislu nekakve kvalitete na papiru. al za to je uvjet kemija, zajednistvo i psiha momcadi. kod nas tog nema uopce i ekipa je potonula psihicki totalno. ne vjerujem vise u nis do kraja sezone pa ak kog dobiju super
  • E46
    1.3k
    samo optimizam na najjace, nikako realizam.. Dobit cemo osijek kojeg smo u sezoni od 4 utakmice dobili, oni su za nas ferrari ocito takvi kakvi jesu.
  • Crusades
    15.6k
    Kakvu smo mi ekipu gurnuli prema naslovu, oči mi krvare kad ih vidim.

Ne mogu dat gola iz čiste igre. Ili iz penala, ili sa igračem više. Jučer onaj brajković ili ko je već bio iz izgledne šanse malo iskosa pogodi aut, totalni antinogomet.

Stvarno svima od igrača do Uprave čestitke na amgažmanu jer stvarno se treba potrudit da s ovakvom konkurencijom budeš treći.
  • dinamo u srcu
    2k
    Realan sam ja i znam da nije dobro, ali odustat necu jer imamo kvalitetu za prvo mjesto i igraci ce imat moju podrsku i od kluba necu odustajat. A to sto nas je netko dobio nekad i mi njih, tu apsolutno nista ne znaci. A u najgorem slucaju nije isto drugo ili trece mjesto. I za kompletni dojam i za europu na jesen. Treba zaboravit sto se treba zaboravit, zasukat rukave i krenut ispocetka. Nije jos gotovo Ekipa ima kvalitetu, ima iskustvo, ima pobjednicki gard. Na njima je da pokazu. Na nama je da im damo podrsku.
  • E46
    1.3k
    mi imamo kvalitetu za prvo mjesto ali nemamo trenera koji to može ispratiti, on jednostavno ne zna voditi utakmice. Ovdje na zoni ima 10 ljudi koji bi bili bolji od njega i to volonterski. Kao sto je netko gore rekao, on stalno nesto mjenja rotira, nema prvih 11,nema dva standardna stopera samo se gubi, mjenja 10 kombinacina stopera, stoperski par jedan nije odigrao 3 utakmice u kontinuitetu ne pamtim kad.
  • ŽacZgb
    169
    Ne može pravi Dinamovac navijati za NIKOGA osim za Dinamo!
  • Kruno
    775
    Nije to navijanje nego realnost. Rađe Rijeka da bude prvak nego tovari.
  • don
    12.1k
    nauči rezliku između navijanja za klub i navijanja za trofej jednog kluba.
  • dinamo u srcu
    2k
    Ma njima treba motivacija, trener motivator,psiholog. Znaju dečki igrat. Pa jedan Ćiro je tipični primjer za to. Jedan Lino u rukometu, jedan Guardiola. Svi oni stvaraju zajednistvo. Pa cak i Đalović. To su treneri koje igrači vole. To se vidi.

Za kraj da ne zatrpavam temu.

Imamo klub konacno nakon svih ovih godina. Vjerujem upravi i treba spasit sve što se spasit. Puno se dobrih stvari napravilom . Rezultat u izostaje.Nastavit gradit klub u svim sektorima. Skola nogometa,stadion,marketing. Povecanje brojnosti na tribinama.

Mislim tesko je ocekivat da bi svake godine osvajli prvenstva. Pritisak je to i sigurno su ga igraci osjecali. Treba biti realan i priznat lose smo odigrali . Ali i dalje nije jos gotovo. Idemo svi zajedno radit pa ce se to vratit.
  • E46
    1.3k
    nitko nije rekao da se navija za rijeku, samo im treba pustit ak im ta 3 boda budu falila da osvoje, tovari NE SMIJU osvojit, probudite se ljudi.
  • ŽacZgb
    169

U tekstu na koji odgovaram piše “nadan se da je sad jasnije zašto se daleko u prošlosti navijalo za Rijeku”…
    Ima tu dosta njih koji drukaju za Rijeku redovito,a mi smo ovdje većina navijači Dinama. Mi navijamo za Dinamo i jebe nam se za ostale,bar bi trebalo.

Riječanin,član armade mrzi Dinamo isto kao i član torcide. Jebe mi se i za jedne i za druge!
    Razlika između njih je samo ta da jednih ima manje,a drugih više.

Tko misli drugačije nek si pogleda oproštaj Ademia prije odlaska u Kinu. Oprašta se legenda HNL-a,a ti za koje neki od vas tu navijaju mu jebu sve po spisku,umjesto da imaju poštovanja.

Zanima me SAMO Dinamo,volim SAMO Dinamo,za ostale me boli kurac,mogu ispasti u drugu ligu kaj se mene tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.