• NORTE
    14.5k
    Sretno Rijeko!
  • DrawTube
    6.6k
    Ne brinite se, kad se Cordoba prebrodi jet lag idemo na 20 pobjeda u nizu
  • Cif
    310
    Baš i dok Petković Mišić Baturina Pjaca Ristovski i Ademi prebrode jat lag idemo na 60 pobjeda u nizu
  • Blueshadow86
    2.9k
    Sreća da je samo 8 kola do kraja. Valjda nas neće Belupo prestići.
  • rioda
    7.8k

Bit će borbe, kako s Lokomotivom, tako i Lovrićem
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Pazite ovog malog fetaia, kakva srčanost, kakvo predviđanje situacije, kakva koordinacija, motorika. Izbjegne klizeći svog suigrača, točno se vidi kako bira najbližu putanju u sprintu da stigne zauzeti poziciju i pravovremenim klizećim startom spašava čisti gol...

Brutalno!
  • Odani Zgd
    247
    Fetai frizurom kao da ga je Modrić pravio
  • gaTeDZG
    649
    U 54 europske lige su 733 kluba i 19,687 igrača.

Od toga je:
    - 11,431 domaćih (58%) ~ € 1.55m
    - 8,256 stranaca (42%) ~ € 3.03m

U prosjeku, strani igrač u Europi vrijedi 96% više od domaćeg.

Stranci u HNL-u vrijede 21% manje od domaćih igrača.

U 9 od 10 HNL klubova stranci imaju manju prosječnu tržišnu vrijednost od domaćih, jedini izuzetak je Lokomotiva.

Podaci s Transfermarkta.
  • Jay
    882
    Svaka cast svakome tko moze iskreno navijati za Rijeku danas, ja pokusavam vec 35 min, ali jednostavno je neprirodno. Zelim da ih Mudrazija i Vrbancic sruse i onda iduceg vikenda opet odnesu pobjedu iz splita. Sigali propusta iducu zbog zutih, Mudrazija se treba cuvati jer ima 2
  • NitkoBitan
    24.9k
    Rijeka danas kiksa, Hajduk iduci vikend izgubi od Lokse, mi pobjedimo sve do kraja, Hajduk uz to izgubi jos jednu utakmicu negdje kao i Rijeka i mi prvaci :rofl:

A ono, kofa 5, znalo je bit i ludih nerealnih situacija u sportu.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Miriši mi na x ili neku skrumpanu pobjedu Lokosa. Još ako Lokosima Mudri i Fetai dobiju kartone nema ih na Poljudu. Kako se yugašima sve poklapa ove sezone, strašno. I tu ne mislim na nas, nego im se poklapaju i skoro svi drugi rezultati. Kad oni sjebu, sjebu i drugi...
  • KtcGoat
    399
    Kako je Kelava spasio Valentinu, jedna od vecih obrana u karijeri, nadam se da ce bit adekvatno nagraden
  • Nadmocniji
    433
    Sveti Ivan Kelava
  • db-izbjeglica
    16.9k
    O bože dragi zašto su toliko glupi?
    Jel gledate ovu mutavu klinku u poluvremenu? :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.