• ElDorado
    2.8k
    ak je to istina onda je netko napravio genijalan deal u stilu halo bing.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Dolazak Solda samo ima smisla ako ga misle preprodat … igrac njegovog profila nam uopce ne treba … dosta smo vec nakrcani takvim kalibrima … to nisu pojacanja za Dinamo … Dinamo treba lovit igrace koji mogu igrat LP/EL a ne igrace koji ce protiv ekipi poput Gorice izgledat nikaj posebno…

Ovo mi slici na transfer u stilu Belcara - Rog, Belcar, Kacavenda, Bulat, sad Soldo - a ni jedan ni blizu prvih 11 i pojacanja .. bravo
  • The Octopus
    232
    na koga se to odnosi?
  • Odani Zgd
    264
    Jedino Kačavandu bih izbacio s tvog upisa,ostalo sve potpisujem.Da ga Osijek nije doveo,lik bi i dan danas igrao u Gorici na posudbi,i o njemu uopće nebi bilo razgovora među navijačima Dinama.....
  • emilperska
    9.4k
    Osijek je 7. dan u nizu u blokadi, a licenciranje je sve bliže. Šibenik također,
    Ne znam ni sam koga bi od tamo osim Solde volio vidjeti u Dinamo sljedeće sezone, ali financijski mi sad izgleda kao idealan trenutak za mešetarenje jer se igrači mogu dobiti vjerojatno diskontno..
  • Sbkbbb
    266
    ima Morrison iz Sibenika. Takoder bi mogao top potez za buducnost.
  • Krizy
    54.4k
    U zadnje četiri sezone smo pogodili s valjda samo 7 od 37 transfera.
  • Paggini
    43.1k

Čak si solidno i pogodio - od 20/21 smo pogodili sa Ristovskim, Lauritsenom, Jakićem, Nevistićem, Mišićem, Stojkovićem, Torrenteom, Pjacom, RPGom... a i od tih 9 imena, par je onih koji su upitni koliko su dobra pojačanja

Koliko smo transfera imali, nemam volje ni brojati, ali rekao bih više od 40.

Puno, puno, premalo.
  • jp23
    3.1k

Čisto informativno, ovo su nam transferi i posudbe unutar zadnje 4 sezone (dopunite me ako sam nekog izostavio):

2021-22:
    Mišić
    Čop
    Jurić
    Dilaver (besplatno, povratak)
    Bočkaj
    Emreli

2022-23:
    Drmić
    Ljubičić
    Šutalo
    Brkljača
    Perković

2023-24:
    Bernauer
    Kaneko (posudba)
    Mykhaylichenko
    Vidović (posudba)
    Ademi (povratak)
    KTC (besplatno, povratak)
    Sosa (posudba)
    Stojković
    Kačavenda
    T. Halilović
    Hoxha
    Brodić
    Ogiwara (posudba)
    RPG
    Rog (posudba)

2024-25:
    Pjaca
    Mmaee
    Torrente
    Filipović
    Čavlina
    Cordoba
    Oliveras (posudba)
    Mbuku
    Galešić
    Kanga
    Franjić (posudba)
  • DiddyGuela
    3.1k
    Transferi u razdoblju 2023-24 i 2024-25 su apsolutni nogometni klasaik. Vremena famozne Simiceve teke i Maricevih pojacanja iz "druge francuske".

Nikad zaboraviti.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Ovo je strašno koliko se dovelo igrača u posljednje dvije sezone, među njih točno 26, njih možda 6 ima mjesta u Dinamu. Ovo ljeto je potreban remont i vjerujem da će biti prometno, ali ubuduće se nadam da će se ipak dovoditi puno manje, ali puno kvalitetnije.
  • IvanKupres
    21
    Tko god bio novi SD, nadam se da ima na piku Adriana Jagušića, već sad bi nam pridonio u igri, a prema izjavama pojedinaca nije mu glava u oblacima. 2 milje za njega i dobio si igrača za narednih 5 godina.
  • Beowulf112
    373
    Nek izaberu mene za sportskof direktora...pa navijam za klub vec 20 godina i vise...pratim malo i druge lige koliko stignem..nademo nesto da nije II. francuska...hnl i nije neka baza igraca kao sto je bila prije koju godinu
  • Dinamosaur
    2.1k
    U zadnje četiri sezone smo pogodili s valjda samo 7 od 37 transfera.Krizy

Kojih 7?

@jp23
    3.1k
    ↪Krizy
    Čisto informativno, ovo su nam transferi i posudbe unutar zadnje 4 sezone (dopunite me ako sam nekog izostavio):

2021-22:
    Mišić
    Čop
    Jurić
    Dilaver (besplatno, povratak)
    Bočkaj
    Emreli

2022-23:
    Drmić
    Ljubičić
    Šutalo
    Brkljača
    Perković

2023-24:
    Bernauer
    Kaneko (posudba)
    Mykhaylichenko
    Vidović (posudba)
    Ademi (povratak)
    KTC (besplatno, povratak)
    Sosa (posudba)
    Stojković
    Kačavenda
    T. Halilović
    Hoxha
    Brodić
    Ogiwara (posudba)
    RPG
    Rog (posudba)

2024-25:
    Pjaca
    Mmaee
    Torrente
    Filipović
    Čavlina
    Cordoba
    Oliveras (posudba)
    Mbuku
    Galešić
    Kanga
    Franjić (posudba)
    Edit: Belcar (posudba)

Puno ih je li-la, puno koji nisu pokazali ništa..
    Malo onih koje bi ostavio za ligu prvaka, a puno je tu onda ostataka za otpremnine i servisiranja menadera
    Dao bi sansu jos nekima; racunam da ti je sedmorka misic, ktc,stojke,kaca,rpg,pjaca,gale
    Mislim da buducnost mogu vidjeti belcar,franjic(ako),cavlina,torrente(za prodaju), Hoxha(za prodaju odmah), vidovic( neznam jel glava ?)

E da, promasaj sa prodajom brode je druga kategorija
  • Time
    1k
    Golmani: Nevestic,Filipović, najbolji iz juniora
    D.bek: Rpg,Mikic
    Stoperi:Galesic,Jakirovic,pojacanje,Torente,KTC
    L.bek: 2 pojacanja
    Zadnji vezni : Pavic,Belcar,Soldo
    Srednji vezni : Misic,Rog
    Ofenzivni vezni : Baturina,Stojkovic,Kacavenda
    D.krila:Pjaca,Hodza,najbolji junior
    L.krila:pojacanje,Cordoba, najbolji junior
    Napadaci:pojacanje,Kulenovic,najbolji junior

Pojacanja da budu prava pojacanja,a ne prinove.Ne mladi talenti vec igraci sa iskustvom u najboljim godinama.Baturinu zadrzati jos jednu godinu i zbog naseg ali i njegovog dobra.Pavic,Belcar,Soldo nek se tuku za prvih 11.Jednako vrijedi i za ofenzivne vezne...ako Stojković pokaze vise od Baturine on je u prvih 11.Zadrzati KTC-a jer je odličan primjer mladim stoperima .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.