• Crni86
    9.2k
    ne bi se slozio.
    Vjerujem da su upoznati barem s dinamovim kadrom jer smo igrali ligu prvaka i sigurno smo im na prijasnjim pozicijama zapadali u oko. U danasnje doba tehnologije ti mozes pratit apsolutno svaku ligu i utakmicu bez da putujes i znanje je mnogo rasirenije nego prije 20 godina.

U danasnje doba svi sve prate, ne zna mozda bas za svakog igraca u hnlu, ali njihov posao je da prate i traze po apsolutno svim trzistima pa tako i po hrvatskoj gdje kvaliteta postoji za jako mali novac tako da su se kandidati za sda sigurno susreli s nekiim imenima iz hnla koja su im zapela za oko u proslosti.
  • Olmic
    4.2k
    A nadam se da si u pravu, ali je trebao biti tu vec prije mjesec dana jer napisao je strumf da ga ceka posla preko glave
  • austrijanac
    6.1k
    Nekako sam uvjeren da idući SD sigurno zna trenutnu situaciju s transferina (Mudražija/Soldo) te sigurno ti poslovi nisu odrađeni bez da se nije spomenulo idućem SD-u.
  • Orc123
    11.1k
    Za Baturinu je i bolje da ode u klub tipa Eintracht i da igra, da ga klub razvija, nego da ode npr. Arsenal ili Real pa da geije klupu i igra na kapaljku. Ako Eintracht moze izdvojiti cca 20mil eura ne vidim problem da Baturina i tamo zavrsi.....
  • Nolifer
    10.2k
    Mene zanima, tko je iduća naša desetka? Imamo li kakav klubski projekt, neku viziju? Bilo kaj? Jel Vrbančić taj ili Stojković ili Kačavenda?? Imaju li oni kapaciteta i snage da se nose sa tim pritiskom i brojem 10?
  • NitkoBitan
    24.6k
    Imaju li oni kapaciteta i snage da se nose sa tim pritiskom i brojem 10?Nolifer

Da im se neki drugi broj te ih se tako otarasi pritiska te se ujedno zbuni protivnika, dvije muhe jednim udarcem.
  • Olmic
    4.2k
    svih 7 kandidata su dali odobrenje ?
  • austrijanac
    6.1k
    12* apostola.

Iluzorno je očekivat da vec dva mjeseca imamo famoznih 7 kandidata iz novina.
  • Nolifer
    10.2k

Nekaj u stilu Zamorana u Interu, on je imal broj 1+8?

A sad nek bude 1+9?

:lol:
  • Odani Zgd
    193
    Ja osobno se ne bih bunio da ga nisu otkupili,pa nije to igrač ala Baturina da ćeš ga transferirat za 15-20 milja....to je igrač od max 1,5-2 milje.....taj bude završio s raskidom na kraju kao Emreli,Menalo i otišao negdje free,ili bude po posudbama kao Bulat,Štrfulj itd....
  • Bosskovitz
    16.2k

Pa okej. Ako ga prodaš na ljeto za 2 milijuna, efektivno si u godinu dana na njemu zaradio 1,4 milijuna eura kao od šale - ni or'o ni kop'o, rekli bi u Slavoniji. Ne mora svaki transfer biti Baturina ili Sučić, nije milijun eura tringelt.
  • Odani Zgd
    193
    "Ako ga prodaš", to i je problem,al neka bude da će se prodati.Odmah te novcu uložit u Selahija,koji je terijer na terenu,i po meni bolji igrač od Solde
  • ElDorado
    2.7k
    Bojim se da je Selahi propušteni vlak kao i puuuuno drugih igrača
  • Odani Zgd
    193
    Jbg,da sada imamo SD,mogao je pregovarati s njim za ljeto,ako se ne varam,njemu sada izlazi ugovor s Rijekom....a dobro bi nam došao,poznaje ligu,igrače,ne treba mu dugo na prilagodbu.Šteta ako ne dođe,baš baš nam treba
  • Ivdzo11
    5.9k
    Glas Slavonije piše da Osijek navodno može prodati Soldu za iznos veći od milijun eura ako se takva ponuda pojavi. Dinamo bi u tom slučaju morao dati identičnu ponudu kako bi vratio hrvatskog U-21 reprezentativca. Nogometaš će i sam u slučaju dolaska ponude navesti što želi, stoga je potrebno pričekati ljetni prijelazni rok kako bi se doznalo rasplet situacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.