• Paggini
    74.5k

Čak si solidno i pogodio - od 20/21 smo pogodili sa Ristovskim, Lauritsenom, Jakićem, Nevistićem, Mišićem, Stojkovićem, Torrenteom, Pjacom, RPGom... a i od tih 9 imena, par je onih koji su upitni koliko su dobra pojačanja

Koliko smo transfera imali, nemam volje ni brojati, ali rekao bih više od 40.

Puno, puno, premalo.
  • jp23
    3.6k

Čisto informativno, ovo su nam transferi i posudbe unutar zadnje 4 sezone (dopunite me ako sam nekog izostavio):

2021-22:
    Mišić
    Čop
    Jurić
    Dilaver (besplatno, povratak)
    Bočkaj
    Emreli

2022-23:
    Drmić
    Ljubičić
    Šutalo
    Brkljača
    Perković

2023-24:
    Bernauer
    Kaneko (posudba)
    Mykhaylichenko
    Vidović (posudba)
    Ademi (povratak)
    KTC (besplatno, povratak)
    Sosa (posudba)
    Stojković
    Kačavenda
    T. Halilović
    Hoxha
    Brodić
    Ogiwara (posudba)
    RPG
    Rog (posudba)

2024-25:
    Pjaca
    Mmaee
    Torrente
    Filipović
    Čavlina
    Cordoba
    Oliveras (posudba)
    Mbuku
    Galešić
    Kanga
    Franjić (posudba)
  • DiddyGuela
    4.9k
    Transferi u razdoblju 2023-24 i 2024-25 su apsolutni nogometni klasaik. Vremena famozne Simiceve teke i Maricevih pojacanja iz "druge francuske".

Nikad zaboraviti.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Ovo je strašno koliko se dovelo igrača u posljednje dvije sezone, među njih točno 26, njih možda 6 ima mjesta u Dinamu. Ovo ljeto je potreban remont i vjerujem da će biti prometno, ali ubuduće se nadam da će se ipak dovoditi puno manje, ali puno kvalitetnije.
  • IvanKupres
    150
    Tko god bio novi SD, nadam se da ima na piku Adriana Jagušića, već sad bi nam pridonio u igri, a prema izjavama pojedinaca nije mu glava u oblacima. 2 milje za njega i dobio si igrača za narednih 5 godina.
  • Beowulf112
    422
    Nek izaberu mene za sportskof direktora...pa navijam za klub vec 20 godina i vise...pratim malo i druge lige koliko stignem..nademo nesto da nije II. francuska...hnl i nije neka baza igraca kao sto je bila prije koju godinu
  • Dinamosaur
    2.9k
    U zadnje četiri sezone smo pogodili s valjda samo 7 od 37 transfera.Krizy

Kojih 7?

@jp23
    3.1k
    ↪Krizy
    Čisto informativno, ovo su nam transferi i posudbe unutar zadnje 4 sezone (dopunite me ako sam nekog izostavio):

2021-22:
    Mišić
    Čop
    Jurić
    Dilaver (besplatno, povratak)
    Bočkaj
    Emreli

2022-23:
    Drmić
    Ljubičić
    Šutalo
    Brkljača
    Perković

2023-24:
    Bernauer
    Kaneko (posudba)
    Mykhaylichenko
    Vidović (posudba)
    Ademi (povratak)
    KTC (besplatno, povratak)
    Sosa (posudba)
    Stojković
    Kačavenda
    T. Halilović
    Hoxha
    Brodić
    Ogiwara (posudba)
    RPG
    Rog (posudba)

2024-25:
    Pjaca
    Mmaee
    Torrente
    Filipović
    Čavlina
    Cordoba
    Oliveras (posudba)
    Mbuku
    Galešić
    Kanga
    Franjić (posudba)
    Edit: Belcar (posudba)

Puno ih je li-la, puno koji nisu pokazali ništa..
    Malo onih koje bi ostavio za ligu prvaka, a puno je tu onda ostataka za otpremnine i servisiranja menadera
    Dao bi sansu jos nekima; racunam da ti je sedmorka misic, ktc,stojke,kaca,rpg,pjaca,gale
    Mislim da buducnost mogu vidjeti belcar,franjic(ako),cavlina,torrente(za prodaju), Hoxha(za prodaju odmah), vidovic( neznam jel glava ?)

E da, promasaj sa prodajom brode je druga kategorija
  • Time
    1.6k
    Golmani: Nevestic,Filipović, najbolji iz juniora
    D.bek: Rpg,Mikic
    Stoperi:Galesic,Jakirovic,pojacanje,Torente,KTC
    L.bek: 2 pojacanja
    Zadnji vezni : Pavic,Belcar,Soldo
    Srednji vezni : Misic,Rog
    Ofenzivni vezni : Baturina,Stojkovic,Kacavenda
    D.krila:Pjaca,Hodza,najbolji junior
    L.krila:pojacanje,Cordoba, najbolji junior
    Napadaci:pojacanje,Kulenovic,najbolji junior

Pojacanja da budu prava pojacanja,a ne prinove.Ne mladi talenti vec igraci sa iskustvom u najboljim godinama.Baturinu zadrzati jos jednu godinu i zbog naseg ali i njegovog dobra.Pavic,Belcar,Soldo nek se tuku za prvih 11.Jednako vrijedi i za ofenzivne vezne...ako Stojković pokaze vise od Baturine on je u prvih 11.Zadrzati KTC-a jer je odličan primjer mladim stoperima .
  • Blueshadow86
    4.7k
    Transferi u razdoblju 2023-24 i 2024-25 su apsolutni nogometni klasaik. Vremena famozne Simiceve teke i Maricevih pojacanja iz "druge francuske".

Nikad zaboraviti.
    DiddyGuela

A ni oprostiti.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Belcar i Soldo nisu defanzivni vezni, tu treba ozbiljno pojačanje.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    malo si se zajebo sa krilima,Pjaca ,hohxa su lijeva krila ne desna ,Cordoba je desno buraz. I belcar i rog ,ma i Xoxha , i Kulen , ni jedan nije igrač za Dinamo a i Pjaca se mora ozbiljno dignuti, pogotovo mora igrati obranu . Potonuo je i on kao kompletna momčad . Slažem se da će biti ozbiljnih rezova .
  • Time
    1.6k

A nešto su mi kao Sucic, ponekada 6 ponekad 8.

Da da,moja greska.Belcar neka ostane sezonu,dati mu priliku.Hodzu sam ostavio jer nemamo love za kvalitetno i lijevo i desno krilo,nadam se da ce Pjaca biti pravi.Kulenovic je meni okej za drugu špicu.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Sa većinom se slažem, ali nikako ne smijemo podcijeniti poziciju zadnjeg veznog sa trojkom Pavić-Belcar-Soldo. To mi baš zvuči kao da čitam roster Osijeka npr. To je ključna pozicija na kojoj se moramo pojačati što pokazuje broj primljenih golova ove sezone.

Rog isto po mom mišljenju nikako nije zaslužio ostanak, definitivno se bolje okrenuti nekom mlađem u sredini poput Vrbančića ili dovesti Jagušića koji su nominalno desetke, ali mislim da Jagušić i npr. Kačavenda mogu igrati i trenutnu Sučićevu poziciju svakako.

Što se tiče napadača, čini se da nažalost treba ponovno tražiti pojačanje, ali volio bih i da Petković ostane ako se procijeni da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro.
  • Time
    1.6k

Zaboravio sam i Mudražiju koji može igrati npr uz Baturinu ako bi se Roga sklonilo.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Rog nikako nije zaigrao u kontinuitetu i ne znam što smo očekivali. Frajer da igra u Rijeci bi bio najbolji igrač lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.