• ElDorado
    2.7k
    ak je to istina onda je netko napravio genijalan deal u stilu halo bing.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Dolazak Solda samo ima smisla ako ga misle preprodat … igrac njegovog profila nam uopce ne treba … dosta smo vec nakrcani takvim kalibrima … to nisu pojacanja za Dinamo … Dinamo treba lovit igrace koji mogu igrat LP/EL a ne igrace koji ce protiv ekipi poput Gorice izgledat nikaj posebno…

Ovo mi slici na transfer u stilu Belcara - Rog, Belcar, Kacavenda, Bulat, sad Soldo - a ni jedan ni blizu prvih 11 i pojacanja .. bravo
  • The Octopus
    222
    na koga se to odnosi?
  • Odani Zgd
    193
    Jedino Kačavandu bih izbacio s tvog upisa,ostalo sve potpisujem.Da ga Osijek nije doveo,lik bi i dan danas igrao u Gorici na posudbi,i o njemu uopće nebi bilo razgovora među navijačima Dinama.....
  • emilperska
    9.3k
    Osijek je 7. dan u nizu u blokadi, a licenciranje je sve bliže. Šibenik također,
    Ne znam ni sam koga bi od tamo osim Solde volio vidjeti u Dinamo sljedeće sezone, ali financijski mi sad izgleda kao idealan trenutak za mešetarenje jer se igrači mogu dobiti vjerojatno diskontno..
  • Sbkbbb
    262
    ima Morrison iz Sibenika. Takoder bi mogao top potez za buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.