• austrijanac
    6.1k
    Vodstvo koje je stitilo zadnjeg sportskog direktoraCrni86

SD-a je štitila samo jedna osoba.
    Slažem se da u normalnim okolnostima uprava treba odgovarat, no ovdje treba imat na umu tko je čuvao Razdljejka
  • Enco
    147
    Mislim i ovi novinari postavljanju glupe ankete s još glupljim pitanjima. Kakav otkaz? Treba dobiti novi podebljani ugovor i bar dva slobodna dana tjedno za snimanje reklama jer jedan je malo.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/anketa-treba-li-dinamo-smijeniti-cannavara-nakon-blamaze-u-puli-15570655
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ovo je najgora momčad u povijesti dinama. Šetači jedni ,dobro je rekao čovjek svih 11 bi ih zamjenio. Iskreno žao mi je Cannavara , s ovako slabim igračima koji se jedva šetaju po terenu , neznam kako bi to nazvao više . Da mogu nebo im isplatio euro više i još bi im svima naplatio koliko smo izgubili jer nismo u ligi prvaka. Kad znaju naplatiti premije ,sad im sve odbiti sa kamatnom. A Fabio nije uspio neradnike natjerati da rade , poraz ovakav ,na žalost ciao
  • don
    12k
    jedino veliko šta mu zamjeram je kriva procjena igrača da mogu igrati oku savršen nogomet kakav bi Dinamo i triba igrat.

Cannavaro je ovdje najmanje kriv, a od ovih kojima je jedini i najveći problem upravo on, iste postove ćemo gledat i kod idućeg trenera, i onog tamo, pa i posli njega. Osim ako u međuvremenu se ne desi rasčišćavanje svlačionice, odnosno totali remont iste.

i naravno da Cannavaro neće ostat jer naslov osvojit nećemo, prije svega iz respecta prema svima. Ali kriviti čovika da je najveći krivac u ovakvoj sezoni, nakon 5 trenera, najvećim budžetom, najdužem litu za pripreme, nikad kasnija europa i najveći raspad konkurenta koji smo mogli zaželit je apsolutno smišno.

uostalom, nije se sam dovea tu, radi najbolje šta može.
  • Krulek
    772
    Jasno je svima koji vole Dinamo i koji su iole realni da je potreban potpuni reset od predsjednika kluba, uprave do trenera i igrača. Ova sezona je bila sezona samozavaravanja i totalnog amaterizma onih koji su se dičili demokratizacijom kluba. Ako to znači gubitak prvenstva, kupa i bacanje novca na čudne igračke likove i otpremnine trenera koji nekome ne odgovaraju (Jakirović, Bjelica ) onda je sve to jedan veliki promašaj. Sada se govori o izlaženja mamićevaca iz mišjih rupa, o mrziteljima Dinama i drugim glupostima, kao i tijekom cijele ove sezone. Zbog kritika SD- a, uprave, kojekakvih zaposlenika na novootvorenim radnim mjestima, trenutne zg vlasti uvučene u Dinamo, zbog svega toga se baniralo šakom i kapom, a preko vrijeđanja, psovki se jednostavno prelazilo. Zaboravilo se da je demokratizacija i omogućila te iste kritike koje su se sada pokazale opravdane. Zato je potreban puni reset, i ponovno postizanje zajedništva nove uprave, novog predsjednika, novog pravog trenera- stručnjaka i igračkog tima.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    "Ne, mislim da to nije pravi način. Nisu oni glupi. Ako dođete u svlačionicu, igrači plaču, nisu sretni, ali nema alibija, sami smo si krivi. Prvi put otkad sam ovdje sam vidio bolju momčad od nas, u svakom pogledu - dodao je"

Ovo prvo- Veli on da plaču u svlačionici koliko ih diraju ovakvi nastupi. Pa ne vidi se baš na terenu da ih dira.

Ovo drugo- Mister, jeste vi prespavali drugi dio sezone? Čuj to, njemu je Istra prva ekipa koja je odigrala bolje od nas. Očito je zaboravio Hajduk u Maksimiru i Rijeku na Rujevici.
  • Paggini
    42.7k
    zbog svega toga se baniralo šakom i kapomKrulek

Aj nismo ovo dugo slušali, pls nađi jedan ban koji je bio zbog kritike. Nađi molim te, ili možda lažeš?
  • Crni86
    9.2k
    to nek rjesavaju medu sobom. Znamo svi mi koji smo pomnije pratili tko je cuvao glavu tom egoistu, ali isto tako svi oni koji su mirno to promatrali skupa s njim moraju ic ca. Ne trebaju nam likovi koji sute i gutaju, trebaju nam likovi koji ce uocit probleme, nece ih se bojat adrsirat i rjesavat.
  • San Lorenzo
    19.2k
    U mjesec dana je potpisao dva najsramotnija poraza ove sezone, ekipa što je duže s njim i usvaja njegove ideje, to gore izgleda...jel kontrolira svlačionicu, neznam, ali vrlo je indikativno da Kulenović još prije dva mjeseca zabije gol i upućuje mrke poglede u trenerovom smjeru, Ristovski nabija bočice pored klupe...tko zna što se događa iza kamere...imamo 10-12 igrača koji moraju otići na ljeto, trener skupa s njima, Foggia, Ascoli i Vicenza, neki od albanskih ili bjeloruskh klubova čekaju raširenih ruku.
  • Dinamosaur
    2k
    Mister kongratulejšens tu dem
  • mali M
    7.3k
    Pa daj više prestanite braniti lika i optuživati druge da su miševi ili mamićevci ako kritiziraju Fabia. Zaslužio je svaku moguću kritiku! Nemrem vjerovati kaj tu čitam... Veli tu lik, Canavaro ima odličnu igru samo ima momčad koja to ne može ispratiti.. pa kako onda ima odličnu igru?!?! Kako mjerite tu odličnu igru ako nema rezultate?? Samo znači da je loš trener jer ne zna izvući maksimum iz momčadi koju ima... Ograničen svojim zatupljenim pravcem bez odstupanja, a vidi da ima momčad koja to nemože pratiti... Bjelici nisu dali nit pojačanja nit vremena, nit pripreme, al zato Fabiu praštamo ovakav amaterizam i za sve imamo opravdanje..
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Al meni nije jasno kak moze Istra vise licit na ono sto zelimo nego mi. Kaj to Istra ima bolje igrace za taj stil nogometa od nas? Tesko za povjerovat.

Kakve to tocno igrace treba mister da moze izac iz presinga kroz igru? Nevistic kao solidan golman sa nogom, RPG, Galesic, Franjic te Sucic i Misic koji su bas slabi na lopti nisu dosta za to? Pa valjda se moze istrpit jedan Torrente.

Ok povratna trka je problem. Ali stari moj da nije dosao na ideju stavit jedinog klasicnog zadnjeg veznog na zadnjeg veznog, pa neka RPG i dalje krpa ljevog beka.

Ne znam. Jasno je da nam treba igracki remont ali majko mila ovo je neka nova razina uzasa. Pa i Kovac je u Bayernu govorio da ne moze sa autom koje vozi samo 100 vozit 200, samo da bi Flick osvojio sa istim kadrom povijesnih 6 trofeja.

Bas katastroficno sto nam je lik priustio.
  • mlinchica
    2.6k
    Trener je uvijek kriv ili zaslužan za to kako mu ekipa izgleda na terenu.
    Ako njemu igrači plaču u svlačionici ili još gore na terenu (ako je istina kaj se piše za Nevu), to je totalni raspad sistema. Golman koji nosi 1 ti plače, wtf?!

Igrači mogu biti svakakvi ali on ih slaže, uigrava, razgovara s njima.
    I kada trener ne može ekipu prodrmati i dovesti u red, nema kaj raditi više s njima.
    Možemo se svi složiti da nisu svi igrači jednako kvalitetni ali oni ne smiju igrati toplo/hladno. I to treba dovesti u red samo trener. Kako god ali mora pronaći način.

Sigurno nije kriv za cijelu sezonu. Naslijedio je ovo stanje od svojih prethodnika ali on nije uspio to promijeniti.

Ne treba ga sada micati nego mu iz vrha kluba (jer oni su ga odabrali) treba otvoreno reći da može slobodno igrati i s juniorima, neka bar novi dečki dobiju iskustva.

A na kraju sezone pusa, bok.
    Jbg, nisi uspio.
  • Dinamosaur
    2k
    Možemo se svi složiti da nisu svi igrači jednako kvalitetni ali oni ne smiju igrati toplo/hladno. I to treba dovesti u red samo trener. Kako god ali mora pronaći načinmlinchica

Dao bih ti 1000 lajkova za post.
    Smjenili belog zbog slucajnog ispadanja, dosao jakir kojeg je islo a igra je bila ista. Maknes ga.
    Dovedes bjelicu koji ti napravi rekordan broj bodova u ligi prvaka.
    Smjenis i njega jer mu fali pola momcadi i pati u HNL.
    Dopeljas zlatnu loptu, jer eto, kaj???
    Dajte najte nas zajebavat
  • Mihaljević
    12.3k
    Lijepo će biti u budućnosti se sjetiti da je legenda poput Fabia bio trener Dinama, ali dajte ljudi na -7 sa ovim rosterom smo ga usosili. Grazie Fabio za pobjedu nad Milanom, ali nama treba neko koji se ozbiljno misli baviti trenerskom karijerom. Šta ste se na njega okomili Bog vam dao, na one najbitnije se ne žalite a napali na Cannavara...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.