• FelceAzzurro
    303

Pa nisu oni postavili Marica, oni su mu dali otkaz, nazalost prekasno :grin: Privuci nekoga u HNL ligu koja je u rangu BiH lige, cak mozda s jos gorom infrastrukturom, kome je to prihvaltljivo? Kako privuci nekoga iskusnog tu i povrh svega toga ocijeniti da ima volje za rad, a ne samo uzeti kesu. Jel razumijes to? Treba staviti na stranu strast koju mi imamo prema ovom klubu i realnost na drugu.
  • Fan
    898
    Pa nisu oni postavili Marica, oni su mu dali otkaz, nazalost prekasno :grin: Privuci nekoga u HNL ligu koja je u rangu BiH lige, cak mozda s jos gorom infrastrukturom, kome je to prihvaltljivo? Kako privuci nekoga iskusnog tu i povrh svega toga ocijeniti da ima volje za rad, a ne samo uzeti kesu. Jel razumijes to? Treba staviti na stranu strast koju mi imamo prema ovom klubu i realnost na drugu.FelceAzzurro

Ma gle, sve što si napisao mi je jasno, iako navijački boli, ali...
    Ne znam, ja bih se onda stvarno okrenuo tim nekim manjim klubovima sa nekim kontinuiranim uspjesima. Ne mislim nužno samo na SDa, nego općenito cijelom vodstvu, nekim klubovima koji su par godina iznad svojih mogućnosti, koji se kontinuirano poboljšavaju, grade se stvari, imaju smisla + da se igra dobar nogomet za njihove standarde. Netko će se smijat možda na ovo, al jbg, ako je ovako kako si napisao, onda se trebamo i okrenut ligama našeg ranga, slovenskoj, poljskoj, češkoj...
  • vlatkomarkovic
    646
    21.5 do 28.5.
    ima li zainteresinarih za odlazak na grenland bez mobitela
    mosad

Kaj osnivaš društvo mamojebača s Vinkom Rozićem?
  • Praskaton
    4.1k
    Bezbroj je razloga zašto je ova sezona ovako loša al kada bih morao birati samo jedan to bi mi bio nedolazak klasičnog razbijača u sredini terena.
    Imam dojam da bi s takvim igračem puno situacija koje su bile na vagi prešle na našu stranu.

Velika greška,ogromna
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Marića najvećeg grobara dinama.NORTE

Nemoj ovo pisat, ja sam 7 dana dobio ban radi ovog.

@OBIGB
    MM nije trebao docekat prošlo ljeto, a ne ovu zimu, osim Pjace i RPG nije nikog doveo da reknes pojačanje ili da doprinosi.

ovaj Istrin Salim košta 250k, čovjek je za Cordobu i Mbukua koji su placeni cca 3 milje, osobno Ronaldihno iz Barcinih dana. Kako da jedan Rozić koji je do nedavno igrao u raspalom Posušju izgleda ko CR7 prajm verzija, i svaki tjedan uvijek od nekih kretena učinimo elitne igrače, a od golmana Khanove, Ladiće i slično...

Još gore je kad nekavlitetnog SD-a okružiš još nekvalitetnijim i još većim neznalicama, pa napravi
    total pičvajz, ovo nije mantra o "de dobro je sve" što bi se u Brodu reklo, to je bilo direktno uništavanje kluba na polju rezultata na koje se nije reagiralo pravovremeno, nego se još i kasnilo dobrim...SD okružen neznalicama donosi kobne odluke i smjene i onda najveći je krivac on ispao(što de facto i jest) ali ljudi koji su mu bili savjetnici i davali blagoslove ili nedavali su ostali neokrznuti...

Ako nije do trenera, onda je do igrača i onih koji su ih tu doveli i koji su tome koji ih je doveo preporučili kao što je gledanje video snimaka Cordobe i on vrijedi, ne može NK Odžak 102 napravit razliku, ni on ni Mbuku, ni Mmae, ni Torrente ni brojni drugi dovedeni ovih zadnjih godimu dana...

Trebalo bi igračima malo radikalnije metode krenut, da se ne zajebavaju i ozbiljnije krenu i shvate gdje igraju, i kakve težine nose dres. možda ćemo izgledat kao preslika tovara, ali ako je to riješenje da krenu igrat, zalagat se i trudit, onda pozdravljam odluku da ih se prvih 5-10 minuta bombardira i "nagradi" sa "IGRAJTE PIČKICE".
  • mosad
    1k
    Prebacivamo bugojansku iskru tamo pa nam fali igrača
  • Crni86
    9.2k
    slazem se s ovime. Da nam je jedan selahi… Mi jednostavno nemamo vezni red, on ne postoji. Pricamo o jebenim povratnim loptama iz kojih pada gol vec godinu dana pa i duze.
  • OBIGB
    841

E sad… ja ne znam s kime je bio okružen SD pri donošenju odluka. Na stranu Zajec, za kojeg i dalje smatram da je bio informiran a ne donositelj odluka oko igrača.

Ne znam ko su pomoćnici bili SDu, skautska služba itd.. Čuo sam neke stvari ali sve to uzimam s rezervorm jer nemam uvid u većinu stvari kako funkcioniraju. Nekako sam stava, da sinje MM sam slagao tim.
  • vlatkomarkovic
    646

Kul, dobra fora. Meni samo nije jasno kako si ti još uvijek aktivan, a dosta njih popilo ban za puno manje od jebanje majki.
  • mosad
    1k
    spanovic i naukovic me zaštitili
  • MarK
    928
    Za sljedeću sezonu rasprodati sve što se rasprodati može. Besplatno dovesti Selahija i Kallmana.

Nevistić-Gabriel, Galešić, Torrente, Perković-Selahi, Mišić-Špikić, Stojković, Pjaca-Kallman.

Na klupi brdo mladih igrača uz Thea i Maxa gladnih dokazivanja. Zakapariti Garciju ili Kovačevića. Šikića za SD.
  • OBIGB
    841

Nikakav Šikić. On ne bi ni htio biti SD. On želi biti novi ZM.
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Samo da se u ovom cijelom hororu ne zaboravi i uzrok (po meni). Ovo je dolazilo kad tad, godinama se drkalo kurac i sad dolazi sve na naplatu. Zanemarivati genijalce nogometnog upravljanja Barišića, Perasicu, Antolića isto nije pošteno. 90% igrača je dovedeno u njihovo vrijeme. Osjećam potrebu se i njima zahvaliti, ipak nije u redu da oni prođu bez spomena
  • Navijač Dinama
    9.5k

Ok.. zašto se onda konstantno gura tu narativ i ispravljaju neke krive drine da je glavni krivac “odrađen”, ako nije radio sam, a ti “ostali” su još očito na klupskoj plaći u klupskim garniturama. Hm...šta sada..

Skautska služba: Džemal i Tomo Šokota?
    Prvi pa vjerovatno legenda dinama, ali i senilni dida od kojeg treba očekivat da ide tekme gledat, skautirat, obavljat posao, a jedan je Dario Šimić za primjer dok je obnašao tu funkciju u recimo jednom Milanu, bio na nekoliko stotina utakmica godišnje, ovaj ak moze na Trnje Marsonia otić, i vidjet tamo nešto osim gemišteka i svojih i Zajecovij jarana, onda sječem svojeg karsonijera.

Ovaj drugi čovjek koji nikakve reference sa skautingom nema i nikad se nije bavio tim poslom, "kum", referenca da dobije posao je koja točno hmmmm...???

Ako je to ponavljam klupska zahvala tome što se suprostavio intezivnije Mamiću i familiji menadzer koja je vladala, drmala, vedrila i oblačila 20 godina, onda se brojnih persona treba sjetit i zaposlit u klub...

A onda ulazimo u daljne i nepotrebne diskusije koje nemaju veze sa pomenutom tematikom i glavnom srži ovog, jel, jasno nesloženog problema, koji nas je po svemu sudeći zapečatio ovu sezonu, a umalo i prošlu..
  • Time
    1k
    Kako smo se olako rjesili nekih igraca...spikic,lauritsen,bulat,ljubicic,tolic,mali vidovic i Perkovic i slicni...koji su za ove današnje i kvalitetom i voljom i karakterom zlatni a nisu nam bili dobri ni za klupe ...stranac u dinamo moze doci jedino ako je 3 puta bolji od domaćeg,to vrijedi i za trenera i za direktore i za igrace...ne može se ne znat tko je gazda u klubu...mora biti jedan gazda i amen(koji ce se birat među članovima)Ako predsjednik nema ovlasti zasto postoji ta pozicija onda... predsjednik uprave ako je vec on taj gazda ne moze biti covjek koji zna manje o nogometu nego mi ovdje na forumu...ne može se odobrenje nekog transfera traziti od odbora ili koga vec...nitko nije veci od dinama bas nitko ..ni BBB,ni igraci,ni legende kluba,svi ste u sluzbi Dinamu a ne dinamo vama...smak svijeta jest ne osvojit titulu ali vrlo važno je ostat pribran i shvatit ovo sve iznad
    DINAMO IZNAD SVIH !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.