• miro
    6.1k
    i to s braćom Pripuz u pozadini
  • Time
    1k

Tuzna je cinjenica da je sekretarica perasica sposobnija od svih trenutno u klubu
  • OBIGB
    841

Nisam upućen u procese i organizaciju. Čisto sumnjam da je Šokota ili Džem odlučivao ičemu, po pitanju problema s kadrom kojeg imamo (kada su došli?).

MM je u klubu dulje nego kaj je bio SD, kaj ne?

On nije krenuo od 0, MM je već bio dio sistema, samo je po vertikali se popeo gore. Nisam upućen u detalje ostalih u timu. Džem i Šokota su mi zadnji na piku, zadnji su i došli i ne znam koja im je uloga npr. dal je Šokota doveden da razvije kontakte u Portugalu pa tamo krene kopat ili kaj?

Dosta nepoznanica da bi mogao reć to je tako i tako.
  • vlatkomarkovic
    639

A kako sada to, jebanje majke i LGBTQ friendly?
  • sarenicvjetic
    79
    Dojma sam da uz Petkovicevu zahvalu na trgu bivšoj upravi,pa i danas nakon ovog intervjua postoji puno dublji problem koji vjerojatno nećemo nikad saznat jer bi se vjerojatno cijeli klub i vodstvo srušilo za 2 sekunde.
    Po meni je najveći problem uz bivšeg nam SD-a,svlačionica.
    Baturina priča razno razne stvari i dečki to znaju kao i većina ovdje.
    Mmaea nitko ne podnosi,RPG-a također.
    Cordoba je prvi dan kad je došao pitao di su bordeli i slicno.
    Ristovski se nezna ponasati.
    Nevistic glumi da je najbolji golman svijeta i svojom arogancijom ubija u pojam.
    Kanga nema kvalitete.
    Onog trenutka kad je Fabio ubacio Belcara s jednim treningom je izgubio svlačionicu. Di ti je belcar nakon toga?
    Jednostavno 100 problema i ovo je ishod svega toga.
    Baturinu prodat,Rile hvala,Moha hvala. Mmae ak nećeš raskid trcat ćeš svaki dan ujutro u 6 i navečer u 10.
    Cordoba posudba i kresanje ugovora.
    Kanga..dal da opće trošim rijeci.
    RPG-odradit ugovor i ne produžiti.
    Franjić nek se vrati odakle je došao.
    Bockaj doviđenja.
    Cavlina koji izlazi svaki vikend doviđenja.
    Rog hvala i doviđenja.
    Kule doviđenja,nisi kalibar za 2.spicu Dinama.
    KTC stožer prve ekipe slj sezone.
    Fabio i stožer doviđenja,Sandro perkovic doviđenja.
    Zeko i Spanovic doviđenja.
    Toni fruk ako treba i rekord HNL-a oborit ,kupit svakako.
    Prsira kupit.
    Dovest lijevog beka.
    Dovest spicu.
    Dovest golmana.
    Dovest desno krilo.
    Ostalo ćemo rješavat kad to rjesimo.
  • andy
    118

"kupit svakoga..." tesko, ostat ce bez LPa i bez 40 mio €....
  • hardek
    4.3k
    Ova sezona me dovela do toga da više nisam ni tužan nakon poraza. Totalna praznina je u meni jer sam svjestan da ova ekipa iz nekog razloga ne može više od ovoga.

Fizički djelujemo kao da smo na jednom treningu tjedno, tehnički niti toliko. Istra je obrisala pod s nama danas.

Govorio sam na temi HNL o malom Mauriću, dečko je prožvakao naš srednji red satkan od seniorskih reprezentativaca hrvatske. Valinčić i Rozić dva igrača koja su bila u omladinskog pogonu ali fizikalije se kod nas nikad nisu pretjerano cjenile pa su ostali ispod crte. A mi igramo turbo folk nogomet sa sporim bekovima, sporim krilima, sporim veznim redom i sporim napadačem. I onda se pitamo, zašto ovo ne funkcionira?

Već dugo vremena postoji ona fraza "danas svi igraju nogomet" ali nikada to nije bila veća istina nego u ovom trenutku. Nije Istra izmislila nikakvu toplu vodu, ekipa složena da igra moderni nogomet, puno fizički moćnih igrača + u svakoj liniji imaju jednog tehnički jako dobro potkovanog igrača.

Post je duži nego što sam planirao ali eto tok misli je išao tako. Mnogi će kriviti Cannavara danas, i što se mene tiče može on otići ali problemi ove ekipe neće zbog toga nestati. Naslov je izgubljen a ova ekipa treba najveći remont u povijesti, minimum 10 igrača mora otići na ljeto a možda i više. Jedino što bi volio do kraja sezone je što je više minuta moguće za malog Jakira i Mikića da se barem nećemu imamo za veselit
  • Thor
    59
    CannoNasJeZvaro! :brow:
  • Besek
    36
    Trenutno živim u Puli i na tekmu sam išao sa frendom i klimcima na istok. U životu se jadnije nisam osjećao...
    Da nas istrijani gaze i vrjeđaju... Poniženje teško
  • NORTE
    14.5k
    Ono što je netko napisao prije par dana sada se čini kao vrlo gorka istina.

Napisao je nešto u stilu: "ima li kakva nebitna novost u klubu da se makne fokus s tablice?"

Meni je potpuno svejedno koga će se (pokušati) dovoditi u idućim sezonama i na koji će se način pokušati boriti za osvajanje titule, jer eru dominacije su trajno završili oni koje smo izabrali da klub učine većim i uspješnijim.

Nisu uložili kad je trebalo i svjesno su ostavili dinamo da se muči i poluči neuspjeh.

Ogromna šteta je već učinjena, sad preostaje gledati posljedice ovih grobarskih odluka.

Nema više Lige prvaka, sad će svako ulaganje u momčad biti još teža misija.
    Neće nam ni Šokota svojim skautiranjem pomoći.

Umjesto rasta kluba sad ćemo gledati teške godine muke i nove štednje.
  • Thor
    59
    Najgori porazi Dinama od osnutka Hrvatske nogometne lige: Slaven Belupo 4:1, Rijeka 4:0, Istra 3:0, Osijek na maksimiru 4:2 :brow: bez komentara! Moze se priznati i pricati o najboljoj sezoni u LP a koji nam to k.znaci kad smo se osramotili doma ko rijetko kada. Nikakav benefit od LP nismo dobili osim novaca koje moramo koristiti da poplacamo otpremnine svim bedastim akvizicijama u svlacionici. Liga za bedaka je bila mozda gora ali ovo nije daleko od toga. Ako pricamo o tome da je jos 24 bodova u igri,a mi igramo ovako,katastrofalno, ja bi se vise bojao cinjenice da u tih preostalih 24 boda nas ne prodju Slaven,Varazdin i Istra nego da cemo mi stici Hajduk i Rijeku :brow:
  • El Madrigal
    231
    Igraci imaju dva zadatka do kraja sezone - pustit Rijeci na Maksimiru i oderat tovare dolje.
    2h
    NitkoBitan

Glupo razmišljanje zonaša o tome tko treba ili ne treba biti prvak. Dinamo nece biti. Pa nećemo sada plakati što će ovi možda osvojiti titulu nakon točno 20 godina. Bojimo li se njihovog spektakla ili kurčenja? Oni su, koliko god ih ne podnosimo, najmanje krivi za naše poraze, a isto tako i najmanje zaslužni za svoj eventualni poduhvat. Dinamo im je to omogućio. Igrači, tri trenera i Marko Marić, skupa sa Velimirom Zajecom. Briga me tko je prvi, ako moj Dinamo nije! Ova ekipa i s travnjaka i iz ureda će otići, Dinamo je preživio i gora vremena, preživjet će i ovo. Pustiti nekome u sportu da prvak, ako nije A, ne bude B nego C... To je najblaže rečeno loše i luzersko razmišljanje. Nisi jedini, ali si najdirektnije to artikulirao.
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    Ništa mi nismo ni zaslužili kada svaki dan čitamo kako su naša djeca precijenjena, da ni ne trebaju dobiti šansu i trenutak da zasjaju i pokažu jesu li za Dinamo ili ne. Jer eto, ovaj je sa 17 godina mršav, ovaj spor, ovaj je guran po tetkama i stričevima…

To su, gle čuda, ista ona djeca koja Hrvatsku U-17 plasiraju na SP nakon 10 godina, koja se s najboljom školom nogometa na svijetu nose u 50-50 utakmici i na kraju kroz uši iglene ispadaju na penale. Radije bih večeras 150 puta gledao kako na beku ispada mali Mikić nego li ispuhani i vidno nezainteresirani RPG, koji je iza utakmice vjerojatno načeo Hell i stavio Dr. Dre slušalice na glavu.

Rugamo se poluraspadnutom i oslabljenom Hajduku, a oni svaki utakmicu u kadru imaju nekoliko momaka koji su izišli iz njihovog bazena, a s ne baš dopadljivom igrom su nam večeras odmaglili na osam bodova. Ove godine nas je istorpedirala svaka legalna HNL momčad u kojoj su, gle čuda, nositelji igre dečki koji su nekada bili dio Dinamovog sustava. Danas igraju za 5000 eura po prvoligaškim terenima diljem RH i naše “znalce” redovno šamaraju. Ali ko’ ga jebe, vratit ćemo ih u rekordnim transferima za 3-4 milijuna kad nam zabiju gol ili namjeste dva.

Šta je s tim našim klincima? Gdje su? U Zaireu ili Marakešu se bolje igra nogomet nego u Dinamovoj akademiji? Mi se do tada bavimo dovođenjem elitnog SD- a da nam ispegla imidž imenom i kredibilitetom, jer jebi ga, “privlačimo” kad smo brand. Probalo se s Cannavarovim imenom (jer ne znam koje druge kvalitete posjeduje) kao trenerom, pa evo, nije baš dobro prošlo.Čak su i glupani s Juga uspjeli dovesti manje lošu talijansku prevaru i iskrene čestitke imaju na tome ovaj put.

I ne boli me niti jedan poraz kao poraz. Boli me što nemamo viziju, način na koji bi nam ti naši igrači upadali u prvu momčad, bili kvalitetno odgojeni i za lijepe novce išli van, dok za to vrijeme mi uzimamo strani balast i otpatke škola s kojima smo se redovito marisali u mlađim kategorijama. Boli i što Baturine očito boli kurac, ali nemaš boljeg. Boli i što Stojkovića i Ademija jedine ne boli kurac u prvih 11, ali ne mogu sami. Boli što nam je jednu utakmicu prva špica Kanga, iduću Kulenović, iza toga neće vjerojatno startati niti jedan. Boli što vraćamo u vatru jedva živog Petka koji vidno ne može. Boli što smo istresli par milijuna za desno krilo koje nije u viziji trećeg trenera do sada i nema teorije da je to slučajnost ili faza prilagodbe. Pa nismo presadili palmu jebo te. Boli što konstantno dovodimo strance koji ne mogu pratiti nikakve zahtjeve i opasno su preplaćeni, a onda te Istra ili Varaždin dominiraju s onima koje mjesečno plaćaju par tisuća eura. Gdje smo se putem izgubili?
  • NitkoBitan
    24.7k
    Imamo dobit od prijasnjih godina i prihode od prodaje Sucica i izgleda Baturine (kako igraju nece nam nedostajat). Iduce sezone maksimalan fokus na prvenstvo i to je to.

Nije smak svijeta, prvenstvo se treba osvojit iduce sezone i one tamo iza opet uc u EL/LP. Valjda je ovo lekcija da se ne ulazi u prvenstvo sa "lako cemo" i "tablicu gledamo tamo od ozujka/travnja".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.