• OBIGB
    840

Već sam objašnjavao ne nekoj od tema ulogu te poluge. Uloga te poluge nije da IO procjenjuje da li je neki igrač dobar ili nije za klub, da li nam treba na ovoj ili onoj poziciji.

Kaj se tiče SDa me znam kaj se čeka, očito računaju na to da im treba vremena zabodbarat dugoročno rješenje. IO u ovom trenutku, nema utjecaja na odluku o SDu. Sad je to sve pod upravom, kako je zapravo trebalo bit od dolaska Manenice i čišćenja stare uprave (koja nije do kraja počišćena).
  • Peškaman
    6.5k

Mamić nije u klubu već par godina, trebalo bi određene neuspjehe prestati opravdavati spominjanjem određenih ljudi koji odavno nisu dio kluba.
  • Sljeme
    2.8k
    je tad se srcem igralo, zato kaj su igrali domaći dečki kojima je Dinamo sve. Pogledaj onu šetnju Gabriela kod drugog gola, to je slika i prilika ove katastrofalne klupske politike sa polovnim strancima i ovim trenerom amaterom koji ide reklame snimat po Italiji. Sramota. Jad i bijeda. Boli ih sve kurac za Dinamo. Bitna im je samo lova.
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Brzo će završiti prvenstvo, početi će brzo i novo. Ovo je debakl, samo da što prije prođe i nadam se samo da Rijeka nekako ima snage da uzme naslov, ne mogu gledati ono prekenjavanje, ali jebi ga, neće nas ubiti ništa. Žao mi je najviše što će svi opravdano, ali i neopravdano kenjati po upravi, ali moraju i oni svoju porciju valjda pojesti. Ne znam, ja sam psihički slomljen, ne smijem si dozvoliti ovo radi nekog nogometnog kluba, ko ga jebe ide život dalje
  • OBIGB
    840

Uprava ne treba odstupat. Moraju dovest SDa.

IO mora procjenit rad uprave i eventualno napravit nešto što su mogli i prije 6-9 mj. Neku osobu u upravu za sport kao podršku Manenici (to je sada Podnar).

Neko je napisao, išli su na inerciju momčadi koja je iznjela prošlo prvenstvo, Manenicu upregnuli da krene čistit finanacije, kornere, trejdove, ugvore itd., a najbitniji sektor dali SDu u koordinaciji sa Zajecom (tako se da iščitat iz vjueva, napisa izd.) dok Manenica ne polovi sve konce. I zajebali klub i sebe jer je SD napravio to što je napravio.

Kad je Manenica došao do zraka, dao je otkaz SDu. Kasno.
  • FelceAzzurro
    299
    Nažalost bilo je vidljivo kako nemamo igru već protiv gorice kad smo dobili s igracem više. Kao sto je netko rekao SD je napravio sranje i on je odgovarao. I prije njega kod stare garniture je bilo jako puno nerada i ovo je rezultat toga. Ima li smisla smjeniti radi toga sve u klubu kojima je stalo i koji mukotrpno rade uz sva podapinjanja, naravno da ne. Sigurno kako je potrebno proispitati pojedine uloge i pozicije.Ali sve to ne sprečava bolesnike da skidaju svima glave i zazivaju povratak Tite. Što vi mislite ako svi ti ljudi odu tko će doći!? Pokupit će se sa ceste tek tako uspješne i moralne ljude i ine kojima je stalo do dinama!? Ljudi će doći tek tako iz drugih kvalitetniji liga u klub koji je promjenio ove sezone 3-4 trenera? Evo ih, samo se čega iza ugla. Ljudima koji su na svakoj tekmi nije teško jeli? Samo vi bolesnici su dosli tu frustracije lijeciti, a ne pita vas se ništa ni u vašoj kući ili zgradi. Tovari su ništa koliko ste jadni kad se gubi.
  • Stara garda
    57
    Jedva čekam da netko od ovih genijalaca iz uprave i izvršnog odbora izađe pred medije i kaže kako je i dalje sve super...
  • don
    12k
    Petković: "Situacija je preslika onog šta se dešava na terenu"
    ovime je sve reka.

sve osim najveće čistke svlačionice Dinama u povijesti je nova sramota

i da, Bruno je iznimka koju želin i iduću sezonu u Dinamu.
  • Fan
    893
    Uprava ne treba odstupat. Moraju dovest SDa.

IO mora procjenit rad uprave i eventualno napravit nešto što su mogli i prije 6-9 mj. Neku osobu u upravu za sport kao podršku Manenici (to je sada Podnar).

Neko je napisao, išli su na inerciju momčadi koja je iznjela prošlo prvenstvo, Manenicu upregnuli da krene čistit finanacije, kornere, trejdove, ugvore itd., a najbitniji sektor dali SDu u koordinaciji sa Zajecom (tako se da iščitat iz vjueva, napisa izd.) dok Manenica ne polovi sve konce. I zajebali klub i sebe jer je SD napravio to što je napravio.

Kad je Manenica došao do zraka, dao je otkaz SDu. Kasno.
    OBIGB

Ovo bi sve bilo ok....da ljudi još uvijek vjeruju upravi.
    Tj, ne bih htio generalizirat i govorit za većinu, ali ja osobno, ne vjerujem da mogu dovest kvalitetnog SDa. Ne vjerujem da IO ima potrebnog znanja za procjenu rada uprave i za izvesti alternativu ako je potrebno. Jednostavno, ne vjerujem u sposobnost ovih ljudi na čelu Dinama.
  • ŽacZgb
    167
    Zabija nam tko god po golu pukne. Mi i kad imamo dobru šansu rijetko pucamo (Stojke izuzetak i Pjaca tu i tam),nego se pokušavamo ušetati u gol. Tko god da uđe ne donosi niš,igrači su na terenu ko da si pokupio prije tekme 11 ljudi u gradu koji se nikad prije nisu vidjeli i staviš ih da igraju HNL. Izgubili smo prvenstvo od Rijeke,ali tad je Rijeka bila odlična,a mi smo izgubili “za dlaku”. Nekima ide na živce kad se napiše da je ovo kao sezona “lige za bedaka”,ali ovo je preslika te sezone. Usred sezone je jedina opcija promjena trenera,jer sad nemremo maknut 10+ igrača,ali kad sezona završi morati ćemo napraviti jako velike promjene.
  • FelceAzzurro
    299

Koje su tvoje refernce i zasto mislis da ne mogu dovesti kvalitetnog covjeka?
  • OBIGB
    840

Ja vjerujem. Ne znam na temelju kojeg krivog poteza ove uprave bi moga reći da Manenica ne bi mogao dovesti kvalitetnog SDa. Za većinu njegovih stvari koje je do sada odradio, dominira otpuštanje SDa kojeg on nije postavio. Za neke odluke ne znam kontekst.

Trenutno, veći mi je fokus na IOu i okretanju prema izradi novog statuta.
  • NVKOD
    3.9k
    Peticija da svaku sljedeću utakmicu odigramo u zadnjem terminu u nedjelju pa da ne mora još jedan vikend otići u zaborav.

Preživi se tjedan, napokon dođe vikend i utakmica i onda dobijemo ovo.. o živote robijo!
  • Fan
    893
    Koje su tvoje refernce i zasto mislis da ne mogu dovesti kvalitetnog covjeka?FelceAzzurro

Nemam reference, samo sam prosječan navijač Dinama koji na ovaj način gleda stvari, a mislim da je nas najviše.
    A sad, zašto mislim da ne mogu dovest kvalitetnog čovjeka, jer od vrha do dna nije bilo nijedne odlične sportske odluke koja je mogla pokrenuti Dinamo. Od izbora igrača i trenera, nesposobnog SDa, ljudi koji su postavili tog nesposobnog SDa, Zajeca koji svakim intervjuom kvari ugled Dinama....
    Žalosno je što to opet moram ponovit, ali znam da će netko to spomenut, znači, ogroman sam protivnik Mamića i svih razina kriminalaca u Dinamu i ako bih morao birati, 500 puta bih radije ove ljude koji su sad ostavio gdje jesu nego da pod krimosom još 20 godina budemo prvaci. Ali mora postojati još neka solucija gdje u Dinamu dođu kvalitetni ljudi, s ISKUSTVOM vođenja drugih klubova, s određenim uspjesima...pa nije vrag da smo tako jadan klub da ne možemo privući takve ljude?!?
  • NORTE
    14.5k
    katastrofalne klupske politike sa polovnim strancima i ovim trenerom amaterom koji ide reklame snimat po Italiji. Sramota. Jad i bijeda. Boli ih sve kurac za Dinamo. Bitna im je samo lova.Sljeme

Bravo Zeko i Skender na očuvanju Marića najvećeg grobara dinama.
    Vi ste odgovorni za ovaj sramotni nespjeh!

Kao što sam napisao prije par tjedana, ovaj zimski prijelazni rok je najveća sramota kluba u zadnjih 20+ godina koliko pratim dinamo.

Fabio, Kanga, Belcar... nakon 37 milijuna eura od LP!

Pisao sam nakon smjene Bjelice da to nije dobar potez.
    Nakon toga momčad nije ozbiljnije pojačana iako je to bilo potrebno.

Da momčad ozbiljno ne štima bilo je jasno još na jesen, u zimskom roku nije pojačana i gledamo kriminalno loša izdanja na terenu.

Fabio mora dobiti otkaz, tu nema alternative.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.