• San Lorenzo
    19.2k

Umjesto 'Racist' samo ubaci 'Mamićevac!'

Racist.jpg
  • Socrates
    186
    Ljudi koje si naveo (izuzev Zajeca koji je bio u koordinaciji s MM) nisu dovodili igrače koje svi više manje definiraju kao problem. Doveo ih je SD kojem su oni dali povjerenje. A njega više nema.OBIGB

Nisu li morali dići ruku za svaki posao veći od 3 milijuna eura? Lani su dali povjerenje Mariću jer nije bilo vremena za čovjeka izvana, a vremenski smo sada još bliže ljetnom prijelaznom roku nego kada je Marić imenovan i dalje se ne zna koji je to čovjek.
  • Peškaman
    6.5k

Jesu li pale maske ljudima iz uprave?ć i sportskog sektora?
  • vlatkomarkovic
    638
    Možemo svaliti ovu sezonu na sve, ali ne na senatore. Nemojte me s time molim vas. Mene nitko ne može uvjeriti da isti oni igrači koji su nama donijeli toliko titula i uspjeha u Europi sada ne ginu za klub i ne trude se. Rezultat se promijenio, sve se promijenilo oni su ostali isti. Još dodatno su većinom bili ozlijeđeni. Nemojte molim vas...
  • NitkoBitan
    24.7k
    Dobili smo novce od Sucica, prodat Baturinu i to je to, financijski smo tako valjda mirni ove godine a vidi se da niti jedan od doticne dvojice nije glavom kod nas.

Iskreno ne znam bas dal me zanima igranje KL iduce sezone, ove smo razjebali prvenstvo i zbog igranja na dva fronta. Iduce sezone jeda jbni fokus treba bit prvenstvo i to od prvog kola, bez ikakve bolikrcine i kalkuliranja.
  • Ivan0302
    833
    Najgore što smo ovaku jednu pljusku dobili već ove sezone i to na početku protiv Belupa, ali izgleda mi nismo shvatili to tada, a vidit ćemo hoćemo li sada
  • Crusades
    15.4k
    jesu... rukuju se sa vučićem u banja luci! Trgaju košulju na aerodromu i jebu majke novinarima!

Pjevaju tovarske i četničke pjesme. Kradu novce iz Dinama!
  • Mathiasovi Chageri
    4.4k
    Preveliki novci su u igri u Dinamu da bi odluke donosili profesori s ekonomije, sin vlasnika pivovare i bivše vlasnice Olivala, čovjek koji je bio u penziji 15 godina i ostatak ekipe koji se u nogomet razumiju kao Marica u krivi muški spolni organSocrates

Ok, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali dosad su odluke donosili bivša pandurčina, inženjerka zračnog prometa, diplomirani prodavač stiropora, član uprave Hrvatske lutrije, direktor Zvijezde i tajnica Mamić Sports Agencyja.

Možemo sad uspoređivati koliko je Hrvatska lutrija kompliciranija za voditi od Vaillanta ili Zvijezda od Medvedgrada ali realno u Dinamu nisu nikad radili vrhunski sportski djelatnici. Jedina razlika između ovih danas i onih nekad je ta što protiv ovih danas možeš prigovarati, protiv onih nekad nisi mogao jer su bili nedodirljivi.
  • striko
    2.1k
    Ako netko pronađe povoljan let za neki drugi kontinent u vrijeme zadnjeg kola nek mi pošalje u inbox. Nije zajebancija
  • Crni86
    9.2k
    Poslusajte Brunin komentar pa opet neka nerko kaze da ga boli kurac. Covjek je bio slomljen, nije znao sta bi reko.
  • mosad
    1k
    21.5 do 28.5.
    ima li zainteresinarih za odlazak na grenland bez mobitela
  • Fan
    893
    Ali, da se nadopunim, ipak se moram dijelom složit sa Crusadesom, nažalost ima takvih koji bi vratili (ili postavili nove) kriminalce u Dinamo, to je neupitno.

Da me sad netko pita: "ok, i kaj ak cijela Uprava odstupi, kaj dalje?", ne bih mu znao odgovoriti, stvarno...tko bi te nove ljude birao kad na ovim zadnjim izborima nije bilo bolje selekcije od ove? Tko bi se javio za voditi Dinamo? Kome vjerovati? Ok, Boysi su drukali za DP, pošteno, stvarno u tom trenutku najbolji izbor, al eto, ne valja. Ne bih rekao da smo prevareni jer ne mislim da rade nešto namjerno krivo, samo jbg, nisu sposobni.
    Ne znam, ugl, ne mislim trenutno da smo u dobroj situaciji, i ako ostanu ovi i da dođe netko drugi, ne znaš što bi moglo biti i eto, jako se bojim...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.